Salut people....Sunt si eu nou pe aici p forum si nou in comunitatea persoanelor infectate cu virusul HCV, si am muuulte nelamuriri in legatura cu ceea ce inseamna acest virus. Daca cineva vrea sa imi raspunda la macar una din intrebarile de mai jos poate sa o faca aici pe forum sau la adresa mea de mail el_henessy@yahoo.com.
Am aflat de acest virus in urma cu aproape doua luni, in urma efectuarii unor analize de rutina. Dr meu de familie a vazut ca aveam transaminazele 370 si m-a trimis sa fac analize amanuntite la Sp. Victor Babes. Asa am aflat eu de virus.....Un virus despre care in urma cu 2 luni nu stiam si nu vroiam sa stiu nimic, iar acum dau din colt in colt sa aflu cat mai multe.
Nereusind sa ma internez, si sincer nici nu prea imi plac spitalele, am auzit in disperare de cauza de un anume Dr Fulga care cica "face minuni" cu tratamentele sale naturiste. Am facut mai intai o cura de detoxifiere rapida a organismului, dupa care am inceput tratamentul bazat pe un ulei de catina, argila si niste extracte de ceva....nu stiu ce. Pe langa toate astea trebuie sa tin si un regim alimentar foarte strict doar cu produse naturiste, fara nimic de provenienta animala, fara prajeli, grasimi.... In paralel am inceput de 3 saptamani sa iau si Hepatoprotect(Spirulina) si LIV52.....ca asa mi-a spus mie cineva...
In fine.....de ce am intrat pe acest forum......Sper k voi, care suferiti sau ati suferit de aceeasi boala sa imi impartasiti si mie din experienta voastra.Uitati cam ce as vrea eu sa stiu.......
1.As vrea si eu sa imi spuneti daca ati auzit ceva de acest "Dr Fulga" si de tratamentele lui care "fac minuni"
2.Sa imi spuneti si mie daca e bine ce iau....si aici ma refer la hepatoprotect si liv52
3.Ce regim alimentar e indicat? E bine k ma abtin de la orice aliment de provenienta animala? Va rog eu daca vreti sa imi recomandati un regim adecvat
4.Fara interferon virusul poate fi distrus? sau doar cu interferon mai ai vreo sansa?si daca exista si altceva va rog sa imi spuneti si mie care.
Sper ca nu v-am plictisit povestindu-va despre mine, dar pur si simplu sunt putin panicat de acest virus si simt nevoia sa vb cu cineva care chiar are ceva de spus....nu care isi da cu parerea..."k a auzit el ceva pe la tv sau nu stiu unde"... ca m-am cam saturat de sfaturi de astea....
Va multumesc ca ati citit ceea ce v-am scris eu aici -daca ati citit:D- Si sper k voi primi niste raspunsuri de care sa ma pot folosi.....
Va salut cu respect,
Henessy
Contact
Facebook
Twitter
RSS