cum sa luptam pentru visele si aspiratiile noastre?
de exemplu X care locuieste in Romania, ar vrea sa mearga la o universitate in...NY...ce ar trebui sa faca pentru a-i fi mai usor sa ajunga acolo? sa zicem ca singurul avantaj este ca stie cat de cat engleza ...
stiu ca suna stupid, dar cand cineva vrea mult sa isi indeplineasca un vis.. ce e de facut?
Pagina 1 din 1
Visele si aspiratiile noastre cum luptam pentru ele?
Scris 27 April 2008 - 05:16 PM
pai ar trebui sa gaseasca pe cineva dispus sa-l ajute
dar cum in Romania daca a murit capra mea, sa moara si cea a vecinului- nu stiu ce sanse are X
dar cum in Romania daca a murit capra mea, sa moara si cea a vecinului- nu stiu ce sanse are X
Scris 27 April 2008 - 05:43 PM
sweet_emotion, la Apr 27 2008, 06:13 PM, a spus:
cum sa luptam pentru visele si aspiratiile noastre?
de exemplu X care locuieste in Romania, ar vrea sa mearga la o universitate in...NY...ce ar trebui sa faca pentru a-i fi mai usor sa ajunga acolo? sa zicem ca singurul avantaj este ca stie cat de cat engleza ...
stiu ca suna stupid, dar cand cineva vrea mult sa isi indeplineasca un vis.. ce e de facut?
Avantaj doar engleza ? E cam greu.
Daca vrei sa mergi la o facultate in NY , depunde-ti dosarul acolo si asteapta. Daca nu ai bani destui sa mergi si sa te intreti acolo, fa rost de ei.
Dar inainte de toate, tu trebuie sa fi bun.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cumparaturile online
Sunt sigure? |
carpenihil | 2 | 2.187 |
|
complicata viata...
despre prieteni |