Adolf HITLER
Scris 27 April 2008 - 10:41 AM
Scris 27 April 2008 - 12:04 PM
Ce vrei sa ne comunici prin acest topic sau ce vrei sa iti spunem?
Scris 27 April 2008 - 12:15 PM
GigJoe, la Apr 27 2008, 01:04 PM, a spus:
Subscriu.Intrebare valabila si la topicul cu Antonescu.
Eventual:
Demiurgul, la Apr 27 2008, 11:41 AM, a spus:
Sa raspundem cu eu da/eu nu ?
Scris 27 April 2008 - 09:20 PM
Mare lucru ca a ucis milioane de oameni...in sensul ca nu e singurul, e doar ultimul din suita. Romanii si alte popoare au ucis la fel de multe milioane, numai ca sunt blagosloviti cu epitete inaltatoare de genul <maretul imperiu roman>.
Sau conquistadorii.
A avut sprijinul si girul poporului, asa ca nu inteleg de ce Frau Merkel s-a dezis intr-un mod absolut patetic acum cateva saptamani in fata unei audiente taiate imprejur.
Nici nemtii nu mai sunt ce-au fost.
Acum sa nu facem nici apologia unui criminal dotat cu purificator etnic...desi nici aici nu a fost deloc original.
Scris 28 April 2008 - 07:21 PM
Scris 30 April 2008 - 07:48 PM
Pe Hitler nu l-a bagat nimeni cu forta in sufletul nemtilor, ci ca orice alt lucru usor de digerat a fost rapid asimilat. Si in acelasi spirit e limpede cum pana si astazi dupa 60 de ani dupa ce Hitler a bagat in mormant direct sau indirect milioane de oameni, exista inca idioti care il ridica in slavi. Idioti care nu au inteles crima si dimensiunea ei, continua sa compare genocidul nazist cu vreun razboi balcanic.
Nu e de mirare ca acesti idioti inca exista. Ei vor dainui, ca orice alta vietate bipeda semidocta fara alte preocupari.
Scris 30 April 2008 - 07:50 PM
Pavel Chinezul, la Apr 30 2008, 07:48 PM, a spus:
Pe Hitler nu l-a bagat nimeni cu forta in sufletul nemtilor, ci ca orice alt lucru usor de digerat a fost rapid asimilat. Si in acelasi spirit e limpede cum pana si astazi dupa 60 de ani dupa ce Hitler a bagat in mormant direct sau indirect milioane de oameni, exista inca idioti care il ridica in slavi. Idioti care nu au inteles crima si dimensiunea ei, continua sa compare genocidul nazist cu vreun razboi balcanic.
Nu e de mirare ca acesti idioti inca exista. Ei vor dainui, ca orice alta vietate bipeda semidocta fara alte preocupari.
Te referi cumva la mine.
Scris 30 April 2008 - 08:49 PM
noelle, la Apr 28 2008, 08:21 PM, a spus:
Da. Dar a inventat noţiunea de Autobahn, autostrada preluată inclusiv de Eisenhower, a inventat Fanta (pe care Coca-Cola a cumpărat-o, 20 de ani mai tārziu) şi a supervizat design-ul Volkswagen-ului Kaefer, care īn 1990 īncă se mai fabrica prin Mexic şi Brazilia. Pentru că era un dement şi avea viziuni. Iar unele dintre ele nu erau deloc rele. Celelalte l-au dus īn mormānt. Pe el şi pe alte cāteva zeci de milioane de oameni de pe planetă.
Scris 30 April 2008 - 09:02 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Curiozitati istorice.
Fapte istorice interesante dar putin cunoscute. |
Evreul | 53 | 10.839 |
|
Cand credeti ca a fost mai bine pe vremea regilor sau acum? | L@urentiu95 | 3 | 1.136 |
|
|
Rami | 27 | 6.745 |
|
Am avut si conducatori mareti! |
Apopii | 24 | 3.791 |
|
Va place istoria?
Personaje istorice,evenimente....... |
avolina | 446 | 63.780 |
Contact
Facebook