In cautarea jumatatii pierdute
Scris 27 April 2008 - 10:16 AM
E destul de neobisnuit pentru mine sa incep un asemenea topic ..dar ...vreau sa stiu cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti ....Ce calitati sa aiba .....ati cautat mult pana sa o gasiti?si sunteti sigur ca ea/el este jumatatea pe care o visati atunci cand erati in adolescenta ...daca se repeta subiectul imi pare rau ..
Scris 27 April 2008 - 10:42 AM
Demiurgul, la Apr 27 2008, 11:16 AM, a spus:
E destul de neobisnuit pentru mine sa incep un asemenea topic ..dar ...vreau sa stiu cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti ....Ce calitati sa aiba .....ati cautat mult pana sa o gasiti?si sunteti sigur ca ea/el este jumatatea pe care o visati atunci cand erati in adolescenta ...daca se repeta subiectul imi pare rau ..
Jumatatea visata in adolescenta?
Fiecare are nevoie de ceva specific. Nu exista un tipar ideal pentru toata lumea.
Scris 27 April 2008 - 10:45 AM
Jumatatile din adolescenta se dovedesc adesea insuficiente la varsta maturitatii ... Probabil ca fiecare la un moment, gaseste o jumatate perfecta momentului si ideal ar fi ca aceea jumatate sa ramana perfecta pentru totdeauna .
Dar asa cum a spus si Cavalerul, nu exista tipare .
Dar asa cum a spus si Cavalerul, nu exista tipare .
Scris 27 April 2008 - 11:16 AM
e ciudat cred , dar nici macar in frageda pruncie n'am visat un ideal , un model...nici macar o culoare de ochi , un stil de a gandi nu as putea sa'ti spun...m'a pus pe ganduri rau topicul tau...nu caut nimic...intr'un fel , desi nu suna intreg adevarat , e ca si cum as astepta ceva ce stiu ca veni , mult dincolo de ceea ce as putea eu inchipui
Scris 27 April 2008 - 11:25 AM
cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti ...rasp: ce aiurea e intrebarea. cand e sa te atinga amocul, te arde nu gluma fara categorisiri
ati cautat mult pana sa o gasiti?....rasp: de regula nu o gasim niciodata, tot speram
si sunteti sigur ca ea/el este jumatatea pe care o visati atunci cand erati in adolescenta ....rasp; cert NU
Scris 27 April 2008 - 10:19 PM
Indragosteala vine ea de la sine, dar trebuie sa recunoasteti ca toti aveti un "tipar" in minte.. si nu ma refer la ambalaj.
Scris 27 April 2008 - 10:39 PM
ihi...nu as putea sa explic ce vad in sufletul unui om care imi place ...sint atat de multe , atat de diferite ...pot spune cateva care nu imi plac in general ; de multe ori ma surpind oamenii si prin lucurile bune si prin cele rele...dar un tipar , nu, nu cred
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Va rog sa ma ajutati cumva... | Bebelusha42 | 57 | 5.285 |
|
|
CavalerulJedi | 254 | 24.106 |
|
Site-urile de socializare, socializarea si relationarea | S.R. | 108 | 21.754 |
|