sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

In cautarea jumatatii pierdute Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 27 April 2008 - 10:16 AM

E destul de neobisnuit pentru mine sa incep un asemenea topic ..dar ...vreau sa stiu cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti ....Ce calitati sa aiba .....ati cautat mult pana sa o gasiti?si sunteti sigur ca ea/el este jumatatea pe care o visati atunci cand erati in adolescenta ...daca se repeta subiectul imi pare rau ..
0

#2 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 27 April 2008 - 10:42 AM

Vezi postareaDemiurgul, la Apr 27 2008, 11:16 AM, a spus:

E destul de neobisnuit pentru mine sa incep un asemenea topic ..dar ...vreau sa stiu cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti ....Ce calitati sa aiba .....ati cautat mult pana sa o gasiti?si sunteti sigur ca ea/el este jumatatea pe care o visati atunci cand erati in adolescenta ...daca se repeta subiectul imi pare rau ..

Jumatatea visata in adolescenta? :D Unii se maturizeaza odata cu trecerea anilor... ajung sa inteleaga mai bine de ce au nevoie... ajung sa nu mai fie chiar atat de influntati de povestile altora de dragoste...

Fiecare are nevoie de ceva specific. Nu exista un tipar ideal pentru toata lumea.
0

#3 Utilizator offline   Maàt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 27 April 2008 - 10:45 AM

Jumatatile din adolescenta se dovedesc adesea insuficiente la varsta maturitatii ... Probabil ca fiecare la un moment, gaseste o jumatate perfecta momentului si ideal ar fi ca aceea jumatate sa ramana perfecta pentru totdeauna .
Dar asa cum a spus si Cavalerul, nu exista tipare .
0

#4 Utilizator offline   sarazin79 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 09-January 08

Scris 27 April 2008 - 11:16 AM

e ciudat cred , dar nici macar in frageda pruncie n'am visat un ideal , un model...nici macar o culoare de ochi , un stil de a gandi nu as putea sa'ti spun...m'a pus pe ganduri rau topicul tau...nu caut nimic...intr'un fel , desi nu suna intreg adevarat , e ca si cum as astepta ceva ce stiu ca veni , mult dincolo de ceea ce as putea eu inchipui
0

#5 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 27 April 2008 - 11:25 AM

cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti ...rasp: ce aiurea e intrebarea. cand e sa te atinga amocul, te arde nu gluma fara categorisiri
ati cautat mult pana sa o gasiti?....rasp: de regula nu o gasim niciodata, tot speram
si sunteti sigur ca ea/el este jumatatea pe care o visati atunci cand erati in adolescenta ....rasp; cert NU
:D
0

#6 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 27 April 2008 - 11:37 AM

vreau sa stiu cum ati dorii sa fie persoana de care ati vrea sa va indragostiti

Cum adica sa vreau sa ma indragostesc? :D Il vad pe unu` pe strada si zic "Gata,de asta vreau sa ma indragostesc!" ?
Parca asta venea de la sine...
0

#7 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 27 April 2008 - 10:19 PM

Indragosteala vine ea de la sine, dar trebuie sa recunoasteti ca toti aveti un "tipar" in minte.. si nu ma refer la ambalaj.
0

#8 Utilizator offline   sarazin79 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 April 2008 - 10:24 PM

imi pare rau...dar chiar nu am, cel putin nu definit nimic...
0

#9 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 27 April 2008 - 10:31 PM

Esti sigur?
0

#10 Utilizator offline   sarazin79 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 April 2008 - 10:39 PM

ihi...nu as putea sa explic ce vad in sufletul unui om care imi place ...sint atat de multe , atat de diferite ...pot spune cateva care nu imi plac in general ; de multe ori ma surpind oamenii si prin lucurile bune si prin cele rele...dar un tipar , nu, nu cred
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse