sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

recuperare date Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   laur2000ad 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-April 08

Scris 25 April 2008 - 02:21 PM

Buna ziua.Am un calculator cu care am avut o problema la un moment dat,acum 2 ani am sters C-ul.De atunci am reinstalat de mai multe ori windows-ul pe el ,acum mi-am amintit ca aveam niste date pe el care i-mi trebuiesc. Exista vre-o modalitate sa mai recuperez acele date tinind cont ca au trecut 2 ani de atunci si am reinstalat de mai multe ori windows-ul,ma gindesc daca ma duc la un service de recuperari de date exista posibilitatea sa le mai recuperez sau stiti programe de recuperari de date care sa ma ajute?Multumesc
0

#2 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 25 April 2008 - 03:00 PM

Vezi postarealaur2000ad, la Apr 25 2008, 02:21 PM, a spus:

Buna ziua.Am un calculator cu care am avut o problema la un moment dat,acum 2 ani am sters C-ul.De atunci am reinstalat de mai multe ori windows-ul pe el ,acum mi-am amintit ca aveam niste date pe el care i-mi trebuiesc. Exista vre-o modalitate sa mai recuperez acele date tinind cont ca au trecut 2 ani de atunci si am reinstalat de mai multe ori windows-ul,ma gindesc daca ma duc la un service de recuperari de date exista posibilitatea sa le mai recuperez sau stiti programe de recuperari de date care sa ma ajute?Multumesc

:swoon:

Probabilitatea de a le recupera este aproape zero, dat fiind ca discul a trecut prin cateva formatari (atunci cand ai instalat windows-ul).

Remember: back-up-ul (copia de securitate) este mama pastrarii datelor. Eu imi fac cam la fiecare doua saptamani copii de securitate si le pastrez in trei calculatoare diferite :bye:
0

#3 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 25 April 2008 - 05:56 PM

Nu are sens sa-ti bati capul ca nu mai poti sa le recuperezi...
0

#4 Utilizator offline   dontexist 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-May 08

Scris 20 May 2008 - 03:11 AM

Vezi postarealaur2000ad, la Apr 25 2008, 02:21 PM, a spus:

si totusi..se poate. se poate c-o singura conditie..daca-i avut destul spatiu liber pe hard,adica ..sa fie clar,daca ai mai avut,dupa reinstalari...Noi nu s-tem de la FBI,ca se poate s-asa..,e ciudat,astea sunt facute intentionat sa ..ramana ceva.
odata uni,de la o firma de ..nu conteaza,dupa ce-au facut sme' pe-acolo,au luat hardul,l-au formatat ..nu asa simplu cum facem noi,si l-au si spart. sigur..nu l-au spart destul,ptr ca s-au dus astia,garda,la compania,era din irlanda,si ..l-au facut aia la loc. Ce spargi..sparge de tot. Am multe d-astea de recuperat,si dupa formatari..,n-o sa scoata tot,dar poti sa incerci.

Aceasta postare a fost editata de dontexist: 20 May 2008 - 03:12 AM

0

#5 Utilizator offline   ducul 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-June 08

Scris 18 June 2008 - 01:19 PM

Buna ziua.Am 12 ani si am facut o tampenie... mi-am reinstalat windowsul si mi-am reformatat partitzia C. Acum imi trebuiesc driverele calculatorului , fara ele nu imi merge sunetul se misca greu imaginea si nu imi merge nici internetul.Eu nu mai am drivere si nu stiu ce pot face ... va rog sa ma sfatuiti ce sa fac . Multumesc
0

#6 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 18 June 2008 - 02:48 PM

Vezi postareaducul, la Jun 18 2008, 01:19 PM, a spus:

Buna ziua.Am 12 ani si am facut o tampenie... mi-am reinstalat windowsul si mi-am reformatat partitzia C. Acum imi trebuiesc driverele calculatorului , fara ele nu imi merge sunetul se misca greu imaginea si nu imi merge nici internetul.Eu nu mai am drivere si nu stiu ce pot face ... va rog sa ma sfatuiti ce sa fac . Multumesc

Nu-i mare paguba :P
Vezi ce placa de retea ai si descarca din alta parte driverul, dupa aceea le completezi rand pe rand (video, sunet...) folosind calculatorul tau.
0

#7 Utilizator offline   ducul 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-June 08

Scris 18 June 2008 - 02:51 PM

Multumesc.Oricum stiu ce placa de retea am si problema e ca si rezolvata . MULTUMESC
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Compatibilitate incarcator-laptop, any idea?
(doua laptopuri diferite, un singur incarcator)
Deirdre Orca  8 3.474
Replici noi Problema calculator
Latenta prea mare
Deppz  1 726
Replici noi Jocuri
Probleme care imi provoaca nervi
pysy94  0 1.408
Replici noi Problema video Lvp  0 2.200
Replici noi probleme cu calculatorul...nevoie de ajutor valentines  0 1.613