Domeniu de Vanzare
Scris 28 July 2005 - 05:40 PM
Buna
Ma gandesc sa vand domeniul + scriptul de pe www.impreuna.net
Ce ziceti? Este cineva interesat?
Ovi
Ma gandesc sa vand domeniul + scriptul de pe www.impreuna.net
Ce ziceti? Este cineva interesat?
Ovi
Scris 05 September 2005 - 08:09 PM
Hmm... 
Cat ceri pe el ? As putea fi interesat ! Cu am putea lua legatura ?
Cat ceri pe el ? As putea fi interesat ! Cu am putea lua legatura ?
Scris 20 March 2006 - 12:11 AM
Domeniul .ro poate fi transferat pe numele altui proprietar , iata ce spun regulile RNC.ro :
Transferul dreptului de folosinta al unui subdomeniu .ro
Detinatorul actual confirma transferul dreptului de folosinta al domeniului noului detinator trimitand un document prin fax (+40-21-3161084) si prin posta (originalul), catre Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Institutul de Cercetare - Dezvoltare in Informatica, Bd. Averescu 8-10 Sector 1, Bucuresti, 71316 Romania, Tel: +40-21-316 07 62, Fax: +40-21-316 10 84. Documentul trebuie sa fie semnat de reprezentantul legal al detinatorului, si sa contina toate datele de contact ale acestuia (adresa, telefon, fax, e-mail, fotocopia actului de identitate in cazul persoanelor fizice), vedeti modelul acordului de transfer.
Reprezentantul legal va fi contactat telefonic de catre ROTLD pentru a confirma transferul.
Noul detinator va face o cerere de transfer online, completand cu noile date formularul de transfer.
Va fi trimisa o factura proforma in valoare de 61$ (TVA inclus), catre noul detinator.
Dupa ce se primeste confirmarea platii acesteia prin fax (+40-21-3161084), transferul se incheie.
Mai multe nu stiu nici eu.
Transferul dreptului de folosinta al unui subdomeniu .ro
Detinatorul actual confirma transferul dreptului de folosinta al domeniului noului detinator trimitand un document prin fax (+40-21-3161084) si prin posta (originalul), catre Registrul Roman de Domenii .RO (ROTLD), Institutul de Cercetare - Dezvoltare in Informatica, Bd. Averescu 8-10 Sector 1, Bucuresti, 71316 Romania, Tel: +40-21-316 07 62, Fax: +40-21-316 10 84. Documentul trebuie sa fie semnat de reprezentantul legal al detinatorului, si sa contina toate datele de contact ale acestuia (adresa, telefon, fax, e-mail, fotocopia actului de identitate in cazul persoanelor fizice), vedeti modelul acordului de transfer.
Reprezentantul legal va fi contactat telefonic de catre ROTLD pentru a confirma transferul.
Noul detinator va face o cerere de transfer online, completand cu noile date formularul de transfer.
Va fi trimisa o factura proforma in valoare de 61$ (TVA inclus), catre noul detinator.
Dupa ce se primeste confirmarea platii acesteia prin fax (+40-21-3161084), transferul se incheie.
Mai multe nu stiu nici eu.
Scris 07 May 2006 - 08:15 AM
Acum vand ca intalniri.ro are pagerank 3. Cam cat ceri pe el ? avand in vedere ca ai 175 vizitatori / saptamana.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum transfer Page Rank?
Cum transfer Page Rank? |
andyhardy3 | 3 | 2.489 |
|
Script
Script< Sa nu copiezi o imagine de pe site... |
rety-s | 3 | 2.075 |