Deschide o carte
Scris 24 April 2008 - 09:56 PM
Nu, nu este vorba despre chestia aia plicticoasa si de durata care se numeste citit. Deschide o carte (prima care iti e la indemana) la pagina 100 si cauta primul paragraf nou (atentie! care incepe pe pagina 100), si apoi scrie primele doua randuri din paragraful respectiv. Apoi precizeaza si sursa. Are legatura cu viata ta? Dar cu citatul pe care il va posta urmatoarea persoana? Hai sa vedem.
Scris 24 April 2008 - 10:03 PM
" Chestia e ca tu, Stephanie, probabil nu ti-ai dorit niciodata sa ajungi coafeza."
sursa Rachel Cusk - Arlington Park
nu pot sa o contrazic ... nu mi-am dorit niciodata sa ajung coafeza ...
sursa Rachel Cusk - Arlington Park
nu pot sa o contrazic ... nu mi-am dorit niciodata sa ajung coafeza ...
Scris 24 April 2008 - 10:07 PM
Ei, asta-i ! Eu prefer sa mi se faca servicii subliniindu-se laturile bune ale activitatii mele !...
Fetita si Tigara - Benoit Duteurtre
Fetita si Tigara - Benoit Duteurtre
Scris 24 April 2008 - 10:15 PM
"In prezent nu pare sa existe un program concentrat de descoperire a Dialogurilor pierdute ale lui Aristotel,dar ramane speranta ca undeva pe planeta e posibil sa existe o magazie secreta inca neatinsa..."
Istorii pierdute.Enigme faimoase din istoria omenirii - Joel Levy
Hm... nu pot sa zic ca are foarte mare legatura cu viata mea
Scris 24 April 2008 - 10:26 PM
"- Si mie imi plac Bach, Beethoven si Schumann, am zis eu abila, dar asta nu inseamna ca sunt nemtoaica"
"Cele 100 de simturi secrete" de Amy Tan.
"Cele 100 de simturi secrete" de Amy Tan.
Scris 24 April 2008 - 11:21 PM
Ucigasii trimisi in misiuni, membri ai sectei asasinilor din Arabia Evului Mediu, foloseau hasis. Popoarele din America centrala si sudica (azteci, incasi) foloseau intens halucinogene, atat in razboaie, dar mai ales in cazul sacrificiilor in masa ale prizionerilor si sclavilor, uneori mii de oameni fiind omorati deodata.
Stiinta contra Paranormal - Radu Olinescu
Hmm..are legatura cu multe..nu am ajuns inca la pagina 100 decat la 46, dar deja sunt acolo.
Stiinta contra Paranormal - Radu Olinescu
Hmm..are legatura cu multe..nu am ajuns inca la pagina 100 decat la 46, dar deja sunt acolo.
Scris 25 April 2008 - 10:02 AM
Hai sa scriu si eu, daca eu am venit cu ideea:
"Art. 61. - In cazul semaforizarii corelate, in lungul unui traseu pot fi instalate dispozitive de cronometrare a timpului aferent culorii, precum si ..."
CODUL RUTIER - INTREBARI SI TESTE
"Art. 61. - In cazul semaforizarii corelate, in lungul unui traseu pot fi instalate dispozitive de cronometrare a timpului aferent culorii, precum si ..."
CODUL RUTIER - INTREBARI SI TESTE
Scris 25 April 2008 - 10:35 AM
E foarte multa ciuda in scrisorile din acea epoca.Fata de prietenii sai,Erasm e neincrezator,iritabil,pretentios,uneori grosolan.
Johan Huizinga -Erasm
Putina - partea cu grosolania.
Johan Huizinga -Erasm
Putina - partea cu grosolania.
Scris 25 April 2008 - 11:28 AM
..."Tinerii de la galerie se dezbracasera de veste si jachete si le asezasera pe marginea balustradei. Strigau unii la altii dintr-o parte in alta a salii..."...
Portretul lui Dorian Gray, Oscar Wilde
Portretul lui Dorian Gray, Oscar Wilde
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sa aproximam in procente
Apreciaza in procente afirmatia de mai sus |
Itsi Bitsi | 449 | 13.293 |
|
Asociaza userul de mai sus cu o melodie | catherinedeneuve | 227 | 28.133 |
|
joc |
Suz-ana | 188 | 6.001 |
|
semnificative, esentiale, ofertante |
qusay | 10.692 | 200.457 |
|
Ce ai face daca ai ramane singur pe o insula pustie cu userul de ai sus? | Lion79 | 93 | 46.676 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS