Am 19 ani si mi-am extras premolaralul din partea dreapta jos . Dentista mi-a spus ca la tineri cresterea dintilr e accelerata asa ca dintele de sus (deoarece nu mai are pe ce sa se sprijine) va creste mai mult on jos . Asa ca imi recomanda sa fac implant ca dintele de sus sa aibe obstacol si sa nu mia creasca. Sincer nu imi vine sa imi pilesc 2 dinti sanatosi asa degeaba . Chiar trebuie implant pentru ca dintii de sus sa nu creasca ?
Pagina 1 din 1
Chiar trebuie implant?
Scris 24 April 2008 - 06:37 PM
szp, la Apr 24 2008, 07:07 PM, a spus:
Am 19 ani si mi-am extras premolaralul din partea dreapta jos . Dentista mi-a spus ca la tineri cresterea dintilr e accelerata asa ca dintele de sus (deoarece nu mai are pe ce sa se sprijine) va creste mai mult on jos . Asa ca imi recomanda sa fac implant ca dintele de sus sa aibe obstacol si sa nu mia creasca. Sincer nu imi vine sa imi pilesc 2 dinti sanatosi asa degeaba . Chiar trebuie implant pentru ca dintii de sus sa nu creasca ?
Da e adevarat ca va creste aiurea premolarul de sus.Ce crezi ?ca te-a mintit destista?
Scris 24 April 2008 - 06:42 PM
szp, la Apr 24 2008, 07:07 PM, a spus:
pentru implant nu trebuie sa-ti pileasca nici un dinte..
implantul= 1 dinte sau masea.
mai multe implanturi = mai multi dinti sau mai multe masele..
..................
ce spui tu despre pilirea dintilor inseamna punte intre 2 dinti
dar de ce trebuie sa-ti pileasca 2 dinti cand poate pili unul singur si face lucrare din doi dinti--molar si premolar?
sau faci un implant...adica un singur dinte numit premolar
..................
si este adevarat ce spune dentista
in termeni stomato se numeste --migrarea dintilor
Aceasta postare a fost editata de newtask: 24 April 2008 - 06:43 PM
Scris 24 April 2008 - 08:23 PM
pai mie mi-a explicat ca exista 2 metode :
1) ar fii sa imi pileasca mult din dintii veci si sa puna un dinte
2)fiind tanar prefera sa faca doar un sant ca sa sprijine/sustina noul dinte
Sau cel putin asa am inteles eu .
Deci este indicat ca fac asta dar ma gandesc ca pilind 1 sau 2 dinti ii stric si in timp sunt mai deschisi pericolului aparitiei carilor....Si cat de indicat este sa fac implantul si sa nu las asa ???? Adica e mare riscu ca dintele de sus sa se roteasca 45 de grade
)
?
1) ar fii sa imi pileasca mult din dintii veci si sa puna un dinte
2)fiind tanar prefera sa faca doar un sant ca sa sprijine/sustina noul dinte
Sau cel putin asa am inteles eu .
Deci este indicat ca fac asta dar ma gandesc ca pilind 1 sau 2 dinti ii stric si in timp sunt mai deschisi pericolului aparitiei carilor....Si cat de indicat este sa fac implantul si sa nu las asa ???? Adica e mare riscu ca dintele de sus sa se roteasca 45 de grade
Scris 10 May 2008 - 07:22 PM
newtask, la Apr 24 2008, 06:42 PM, a spus:
pentru implant nu trebuie sa-ti pileasca nici un dinte..
..................
dar de ce trebuie sa-ti pileasca 2 dinti cand poate pili unul singur si face lucrare din doi dinti--molar si premolar?
..................
..................
..................
Mi-as face si eu implant.....am doua masele care nu se mai pot salva si nu vreau lucrare......Imi puteti recomanda un cabinet bun in Cluj?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Maselele de minte
Cum decurge o operatie a molarilor de minte inclusi? |
strumphyy | 16 | 4.811 |
|
Fatetari ceramice | hayam_kh | 4 | 3.634 |
|