sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hartiuta pacatoasa Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 24 April 2008 - 08:59 AM

Vezi postareanightwish, la Apr 23 2008, 09:12 PM, a spus:

Probabil ca stiti si voi ca foarte multe cupluri.. dupa ce au trait un numar de ani impreuna, in concubinaj, si intr-un final s-au luat cu acte... casnicia lor este sortita esecului.

De ce un cuplu care e impreuna de 10 ani.. la cateva luni dupa casatorie se prabuseste tot?

Un punct de vedere :

1. Acest scenariu nu reprezinta o regula !!!
2. A trai in concubinaj este o mare prostie ! Atunci cand doua persoane traiesc in concubinaj , cel putin unul din ei nu are responsabilitatea intemeierii unei familii iar celalalt este o persoana slaba care manifesta dependenta de '' ceva ''.
3. Exista unele persoane, ( de regula femeile ) , care dupa ce au vazut '' hartiuta '' incep sa creada ca tovarasul de viata este proprietatea ei / lui si incep sa impuna reguli proprii dupa care se desfasoara casnicia ... manifestand ambitii, interese meschine, etc. Uneori ajuta si familiile celor implicati.
0

#22 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 24 April 2008 - 09:17 AM

Alt punct de vedere:

Este posibil, ca atunci cand apare "hartiuta", cuplul sa considere ca e oportun sa procreeze si de fapt, venirea copilului sa destabilizeze relatia, nu "hartiuta".

In rest, cum s-a mai spus, cuplul se relaxeaza, nu mai face asa multe compromisuri...si, sa recunoastem, de obicei femeia nu mai e asa toleranta cu masculul (poate ii accepta mai greu iesirile cu prietenii, incepe sa-i critice familia care teoretic acum e si a ei si isi permite, are pretentii materiale etc.), ca, deh acum e legal in drepturi :king:.
0

#23 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 24 April 2008 - 10:41 PM

Hmm... greu de zis. :friends:
Cred ca actul cu pricina creeaza probleme pentru ca cei mai multi se simt constransi de ea. Au impresia ca hartiuta aduce cu sine reguli, limite si responsabilitati pe care pana atunci nu le-au avut.
0

#24 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 24 April 2008 - 10:47 PM

Vezi postareaX.E.N.A., la Apr 24 2008, 08:17 AM, a spus:

Alt punct de vedere:

Este posibil, ca atunci cand apare "hartiuta", cuplul sa considere ca e oportun sa procreeze si de fapt, venirea copilului sa destabilizeze relatia, nu "hartiuta".

In rest, cum s-a mai spus, cuplul se relaxeaza, nu mai face asa multe compromisuri...si, sa recunoastem, de obicei femeia nu mai e asa toleranta cu masculul (poate ii accepta mai greu iesirile cu prietenii, incepe sa-i critice familia care teoretic acum e si a ei si isi permite, are pretentii materiale etc.), ca, deh acum e legal in drepturi :friends: .

Sosirea copilului e un punct cu adevarat de cotitura - relatia se reaseaza sau se prabuseste - dar oricum situatia dupa venirea copilului e cu totul alta decat inainte
0

#25 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 24 April 2008 - 11:12 PM

Nu sunt implicati mostenitori. :friends:
0

#26 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 25 April 2008 - 12:08 AM

Vezi postareaheidy_, la Apr 24 2008, 10:41 PM, a spus:

Hmm... greu de zis. :friends:
Cred ca actul cu pricina creeaza probleme pentru ca cei mai multi se simt constransi de ea. Au impresia ca hartiuta aduce cu sine reguli, limite si responsabilitati pe care pana atunci nu le-au avut.

Si chiar aduce schimbari acea hartiuta, la nivel psihic . Pesemne nu erau asa de pregatiti sa faca acel pas, considerand ca isi pierd libertatea, si ca nu mai pot face ce a ce faceau inainte.
Femeia devine mai dominanta, barbatul simte acea presiune si reactioneaza ca atare, pana cand incepe sa regrete ca a facut acel pas si se ajunge la despartire. :friends:
0

#27 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 April 2008 - 01:44 AM

eu am apelat la sfatul medicului :

,, pot fi mai multe motive , unul din cei 2, sau amandoi..Percep casatoria ca pe o constrangere , ca pe o schimbare brusca de statut la o pseudo-schimbare dar totul se intampla in mintea lor . Intra in joc o serie de prejudecati, reprezentari si proiectii
legate de casatorie posibil mostenite din familiile de origine , ganduri disfunctionale care duc la esecul rapid al relatiei. "
0

#28 Utilizator offline   silvet 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-March 08

Scris 25 April 2008 - 02:02 AM

A explicat stupid_me pe intelesul tuturor.
Este vorba daca iti doresti cu adevarat sau nu sa consfintesti aceasta dragoste prin incheierea actului de casatorie ( o dovada de dragoste si de maturitate ).
Auzi, ganduri disfunctionale, tare filosofie, gen sinergia faptelor si meandrele concretului ... dar bineanteles ca nu am inteles eu substratul, nu ... ?

Aceasta postare a fost editata de silvet: 25 April 2008 - 02:03 AM

0

#29 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 25 April 2008 - 02:09 AM

Vezi postarearise_again, la Apr 25 2008, 01:44 AM, a spus:

eu am apelat la sfatul medicului :

,, pot fi mai multe motive , unul din cei 2, sau amandoi..Percep casatoria ca pe o constrangere , ca pe o schimbare brusca de statut la o pseudo-schimbare dar totul se intampla in mintea lor . Intra in joc o serie de prejudecati, reprezentari si proiectii
legate de casatorie posibil mostenite din familiile de origine , ganduri disfunctionale care duc la esecul rapid al relatiei. "

Adevarat, de aia fug unii barbati de casatorie . :friends:
0

#30 Utilizator offline   csampetru 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-November 07

Scris 29 April 2008 - 09:13 AM

de ce se despart rapid dupa ce au actul in mana? pentru ca stiu ca celalalt are dreptul la jumate din avere , d'aia, si intra in panica. glumesc, sunt doar sarcastica.
probabil raspunsul tine de incercarea de a dobori restrictiile si barierele impuse si actul de casatorie e vazut ca o bariera. sau au cerut mai mult decat vroiau in perioada de concubinaj, se poate si invers, sa dea mai putin decat atunci. sunt multi parametrii care pot varia. printre ele, cred ca e si imperfectiunea iubirii. ce i-a tinut impreuna in concubinaj a fost probabil doar atasament si inter-dependenta, nu iubire pura.
0

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dragostea idealista S.R.  83 6.115
Hot Topic (New) El cu multe scoli, ea cu nici o scoala * * * * -
reciproca e valabila
Amarena  154 18.911
Replici noi Masaj erotic
curiozitate
titfairy  8 4.192
Hot Topic (New) "Statul la gramada"
Ce parere aveti?
cocky12  176 12.484
Hot Topic (New) Se intimideaza barbatii?
Chiar asa de varza suntem...
crystyann  132 11.196