Arad Ce poti face singur in Arad?
Scris 27 July 2005 - 04:38 PM
Trebuie sa ajung cu munca prin Arad, dar nu stiu ce sa fac singur intr-un oras necunoscut. De obicei ies cu clientii la o bere, la o pizza sau la ... ceva, discutii tot despre ... munca (plictisitor). Nu raman cu nimica. Vreau sa am parte de ceva actiune. Poate ma puteti ajuta. Astept sugestii.
Scris 12 February 2006 - 09:51 PM
daca vizitezi aradu intre lunile octombrie - aprilie ai de ales intre cluburileRenaissance si Mooskea.Mai poti merge la cinematograful Dacia.Daca treci prin arad in perioada aprilie - octombrie,prinzi strandu in plin sezon,dicoteci pe toate gusturile,diverse festivale(al berii,al verii)zilele orashului,concerte in aer liber,si indiferente de perioada pe care o alegi potzi sa te plimbi pe malul muresului,loc superb
Scris 12 February 2006 - 10:46 PM
komma, la Jul 27 2005, 03:38 PM, a spus:
Trebuie sa ajung cu munca prin Arad, dar nu stiu ce sa fac singur intr-un oras necunoscut. De obicei ies cu clientii la o bere, la o pizza sau la ... ceva, discutii tot despre ... munca (plictisitor). Nu raman cu nimik. Vreau sa am parte de ceva actiune. Poate ma puteti ajuta. Astept sugestii. 
Pe vremuri era un bar se numea "piano" daca te duci acolo, oriciti bani ai avea la tine nu ramii cu nimic ...te asigur ...si o sa ai parte si de actiune... (si mai erau o groaza de genul asta...chiar si la astoria la ultimul etaj...)
Si nu e functie de anotimp...
Aceasta postare a fost editata de Ares444: 12 February 2006 - 10:51 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mures
pentru cei din inima tarii |
radu84 | 50 | 12.755 |
|
Clujucu' nost ghe tătă zua |