Vampiri Adevar sau minciuna
Scris 27 July 2005 - 11:28 AM
o sa gasesti o groaza de legende despre cum au luat fiinta acesti vampiri,cea mai interesanta mi sa-a parut asta:
Regele si Regina
Conform vechilor legende, bazele istoriei vampirilor au fost puse în mileniul IV î.Hr. Începuturile sale sunt in Egipt, sau caemet, cum era chemat pe atunci. Legenda Gemenelor relatează că Regele si Regina, conform dorintei lor de a distruge canibalismul, au luat prizoniere două vrăjitoare dintr-un trib ce trăia la poalele Muntelui Carmel (pe teritoriul Palestinei), dorind saă le descopere secretele. Explicatiile vrăjitoarelor nu i-au satisfăcut pe suverani, si astfel cele două surori au fost supuse unei torturi teribile. Dar un spirit rău, dorind saă le răzbune, sa-a întors împotriva ofensatorilor si a posedat-o pe Regina din caemet. Accidental, corpul material al Reginei a fuzionat cu nucleul spiritului. Astfel a rezultat o nouă fiintă care se hrăneste cu saânge si se reproduce prin transmiterea propriului saău saânge unei persoane muribunde. Regina la-a transformat în vampir si pe Rege, astfel devenind cunoscuti drept Mama si Tatăla tuturor băutorilor de saânge.
Această legendă pare mai aproape de adevăr decâte toate cele existente, bazându-se mai ales pe cultul venerării zeitătilor Osiris si Isis. Cu toate acestea, a fost confirmat faptul că toate atentatele de a răni Regina au avut ca rezultat distrugerea sau rănirea gravă a tuturor celorlalti vampiri.
dar sunt doar legende...interesante :De
Scris 27 July 2005 - 11:32 AM
Poate ca totul, dar absolut totul este o iluzie. Poate ca totul, dar absolut totul este real.
Adevarul este intotdeauna la mijloc.
Matei 12.20 este argumentul meu in legatura cu aceasta afirmatie: "acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele meu, acolo sunt si eu in mijlocul lor".
Scris 27 July 2005 - 11:33 AM
Scris 27 July 2005 - 06:58 PM
MariaB, la Jul 27 2005, 12:32 PM, a spus:
Poate ca totul, dar absolut totul este o iluzie. Poate ca totul, dar absolut totul este real.
Adevarul este intotdeauna la mijloc.
Matei 12.20 este argumentul meu in legatura cu aceasta afirmatie: "acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele meu, acolo sunt si eu in mijlocul lor".
[snapbacca]57147[/snapbacca]
Bravo Maria B!!
De data aceasta "rezonam" si noi in pareri!Ai amintit bine versetul biblic din Matei 12:20,dar,mai mult de atit,Biblia vorbeste de existenta unor entitati cu caracater malefic(diavoli.spirite intunecate,etc),care au misiunea de a ataca credinta in Dumnezeu si de a nimici tot ce e mai sfint!Isus Insusi nu a pus la indoiala existenta acestor spirite!Cine isi inchipuie ca diavolii,spiritele intunecate sau cum mai sint ele denumite in popor,sint DOAR o legenda sau plasmuire a imaginatiei,se inseala amarnic...Exista Dumnezeu si exista si cel rau,dar trebuie sa avem grija CUI slujim prin credinta noastra,faptele noastre,gindurile pe care le nutrim...Dumnezeu sa fie cu noi in fiecare clipa,pentru ca avem nevoie de El mai mult ca orice!!Amin!
Fisiere atasate
-
cata.jpg (93.92K)
Number of downloads: 233
Scris 27 July 2005 - 08:47 PM
Aceasta postare a fost editata de ConteleDrakula: 27 July 2005 - 09:22 PM
Scris 27 July 2005 - 09:20 PM
Sisca -=iNGeR=-, la Jul 27 2005, 08:47 PM, a spus:
[snapbacca]57251[/snapbacca]
Offtopic: Mai sisca-inger , te rog sa nu mai scrii cand cu majuscule cand cu minuscule pentru ca e foarte obositor la citit.Tu te chinui sa scrii asa iar noi sa citim...
Ontopic: Nu exista vampiri!
Scris 17 August 2005 - 09:49 PM
Asa a scris mai sus domnul Catalin Ionescu pe care
as dorii sa-la il rog pe domnul Catalin Ionescu sa imi spuna si mie de ce este atat de sigur de existenta spiritelor rele si a lui Dumnezeu? are vre-o dovata palpabila? in cazul in care exista asa ceva, m-ar interesa foarte mult sa o citesc.
Scris 31 December 2005 - 12:05 AM
se ascund sub aceasta masca nevinovata, si totusi sunt foarte periculouase.
Efeseni6,11 Îmbrăcati-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteti tinea pept împotriva uneltirilor diavolului.
12 Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii si sîngelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpînitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutătii care sînt în locurile ceresti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce nu aterizeaza OZN-urile?
Alienii ar fi trebuit sa ne salute/injure pana acum |
lynxul_negru | 100 | 8.079 |
|
|
eddy1973 | 47 | 20.203 |
|