Timiditatea - a se trata sau nu - topice combinate
Scris 30 July 2009 - 09:50 AM
atata vreme cat nu este excesiva, nu trebuie clasificata ca handicap.
si nu este neaparat un lucru rau, nu oricine vrea sa fie in centrul atentiei cu orice pret.
si nu este neaparat un lucru rau, nu oricine vrea sa fie in centrul atentiei cu orice pret.
Scris 25 June 2010 - 11:53 PM
am inteles foarte bine ce ai vrut sa zici 
oricum ,eu trebuie sa scap de timiditate caci e o problema mare...adica sa ma intalnesc cu o fata si sa ma pierd ,adica sa nu stiu ce sa vorbesc cu ea? sa imi fie frica sa o iau de mana,in brate...chiestii de genu...
oricum ,eu trebuie sa scap de timiditate caci e o problema mare...adica sa ma intalnesc cu o fata si sa ma pierd ,adica sa nu stiu ce sa vorbesc cu ea? sa imi fie frica sa o iau de mana,in brate...chiestii de genu...
Scris 26 June 2010 - 12:25 AM
cand nu te vei mai considera inferior in fata celorlalti din jur ( in cazul asta fete ) atunci va dispare si timiditatea
Ce zici de un tip care nici nu te intreaba dar e destul de galant si rafinat sa intre in jocul seductiei? eu zic ca asa e mai frumos . dar fiecare cu gusturile ei
kisstiana, la Jun 26 2010, 12:49 AM, a spus:
Da. Nu-mi displac. Cei care se blocheaza si nu mai pot spune nimic au nevoie de ajutor, nu respinsi.
Prefer un barbat timid in locul unuia care sa ma intrebe ce pozitie imi place.
Prefer un barbat timid in locul unuia care sa ma intrebe ce pozitie imi place.
Ce zici de un tip care nici nu te intreaba dar e destul de galant si rafinat sa intre in jocul seductiei? eu zic ca asa e mai frumos . dar fiecare cu gusturile ei
Aceasta postare a fost editata de Rhini: 26 June 2010 - 12:25 AM
Scris 05 March 2012 - 11:09 PM
Pe mine ma atrag fetele timide, dar ciudat e ca sunt indragostit de una care nu e nicidecum timida. Dragostea e bizara.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viata
no comment |
EnigmaSufletelor | 3 | 613 |
|
Dragi imi sunt spusele semenilor roportalieni
Postari ROPORTAL cu care rezonam ... NE PLAC |
Saharian | 52 | 3.867 |