Prieten dependent de droguri
Scris 06 November 2005 - 11:36 AM
Si , cel mai important, nu uita ca ei te iubesc enorm..si pentru ei trebuie sa lupti...Traieste viata la maxim deoarece ei ar fi vrut ca tu sa fii fericita! Si stiu ca esti destul de puternica incat sa ii faci sa fie mandri de tine.....
Scris 08 November 2005 - 05:53 PM
Scris 08 November 2005 - 06:27 PM
sweety_girl, la Nov 3 2005, 08:01 PM, a spus:
Sweety_girl, eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau; nu cred ca imi pot inchipui intru totul ceea ce simti; am pierdut si eu un parinte, dar sunt de parere ca nici-o suferinta, nici-o drama nu seamana cu alta. Dincolo de sentimentul de nedreptate ca asa ceva se intampla, m-a mai infuriat ceva din ceea ce ai spus: faptul ca diriginta ta e atat de... hai sa nu spun nesimtita, desi ma abtin cu greu... hai sa spun "inconstienta", incat sa omita faptul ca una din elevele ei nu se va simti bine asistand la o astfel de discutie. Cum sa uiti, cum poti sa uiti de un copil pe care il vezi in fiecare zi, probabil - chiar daca printre alte zeci - sufera in fiecare zi? (Spun copil din punct de vedere elev si de la inaltimea ei ca diriginta, intre noi ma indoiesc ca e o asa mare diferenta de varsta incat sa imi permit...). Ei bine, asta ma infurie: dupa ce ca e greu sa faci fata unui asemena lucru, lumea din jur isi mai permite si sa fie indiferenta... Este absolut firesc ca ai plans, ca nu ai mai putut sa te abtii; o astfel de tema trebuia tratata (daca nu putea fi omisa sub nici-o forma!) in asa fel incat sa ai si tu loc in ea. Nici nu imi pot inchipui ceea ce ai simtit.
Din respect pentru ceea ce simti si pentru faptul ca din postul tau nu reiese nici-o secunda ca si tu o judeci pentru ceea ce a facut, macar un pic, singurul sfat pe care ti-l pot da e sa incerci sa vezi un psiholog. E o loterie, nu cu totii sunt facuti pentru meseria pe care ajung sa o profeseze, dar poate merita sa incerci si asta. De preferinta nu la psihologul scolii; daca nici respectiva/respectivul nu a citit nimic pe fata ta la ora aia de dirigentie, ma indoiesc ca e foarte dotata/dotat pentru meseria asta...
Aceasta postare a fost editata de Varuna: 08 November 2005 - 06:29 PM
Scris 08 November 2005 - 06:51 PM
Scris 09 November 2005 - 03:03 PM
In ceea ce o priveste pe diriginta ta...nu trebuie sa o judeci. Gandeste-te ca niciodata nu poti multumi pe toata lumea. Ea a incercat sa faca un bine celor carora li se adresa prin tema abordata de ea in acea ora si care probabil sunt mai numerosi decat cei fara parinti...
Nu imi place sa vorbesc despre acest subiect, despre lipsa parintilor, dar pt ca iti este greu voi face o exceptie pt tine, dar pe privat. Sper sa te pot ajuta.
Ai grija de tine!
Scris 10 November 2005 - 12:31 PM
roaga-te pentru sufletul lor....priveste-ti matusa ca o a 2a mama....e usor de spus, greu de infaptuit, dar e cea mai buna solutie. si parintii tai se vor odihni in pace dincolo, tu vei fi mai linistita si vei simti iubirea lor pe care nu au mai putut sa ti-o ofere aici, in lumea de pe pamant.
ai grija de tine
Scris 10 November 2005 - 01:12 PM
Scris 16 November 2005 - 09:41 PM
Scris 16 November 2005 - 09:50 PM
parerea mea
Scris 16 November 2005 - 09:52 PM
numa bine
Contact
Facebook
Twitter
RSS