sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

prieten dependent de droguri Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Crystal_C 

• ...Crystal
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-February 05

Scris 27 July 2005 - 03:33 PM

Nu prea ai cum sa-la inciurajezi, de asta se vor ocupa medicii. Daca zici ca este internat, tot ce poti face tu este sa-la vizitezi, sa faci glume cu el, sa-i povestesti ce mai e frumos.

Trebuie sa fii constienta ca depresia este o etapa aproape inevitabila a reabilitarii. Tocmai asta e greu pentru ei... sa se reintegreze. Daca vrei sa fii alaturi de el, fii tu insati si asa cum te cunostea el, fara menajamente sau disimulari evidente, ca il deprimi si mai mult. In mod normal prin programul de reabilitare trebuie sa treaca singur... tocmai sa nu dea ochii cu rudele decat atunci cand e complet reabilitat.... dar... nu asa e la noi in Romania.

Nu se sinucide daca i se acorda ingrijirile necesare. Asteapta ... trebuie timp si vointa. oca? Bafta multa si tie si lui!
0

#12 Utilizator offline   ade 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-July 05

Scris 27 July 2005 - 04:46 PM

nus cum sa ma port normal,n-am cum !!! pentru ca el vrea sa stie c am mai facut intre timp,si eu c sa-i povestesc ? despre x,y,z prietenii lui cei mai buni(si ai mei) care au fugit de el cum au auzit de problemele lui ? despre tipii care ii vindeau drogurile ? eu i-am zis ca nu pre am mai iesit pe-afara ca m-am simtit foarte rau,oricum eu incerc sa stau cat pot de mult cu el,i-am zis si mamei mele de faza asta si m-a inteles si m-a lasat sa dorm azi-noapte cu el si ne-am simtit super bine impreuna mai ales ca e singur in salon si cred ca se plictiseste de moerte cand e singur.ieri am convins-o(cu greu)pe o prietena de-a lui sa vina sa-la viziteze si am trecut si prin piata ca i-am cumparat piersici si pepene si am vazut cat de fericit a fost si cred ca se bucura sincer nu se prefacea si chiar m-am uitat cat de fericit a putut sa fie cand a vazut ca se gandeste cineva la el

e bine ? oare nu sa-a simtit nasol ca din toti prietenii lui nu si-a amintit de el decet o pers. si sunt convinsa ca si-a dat seama ca m-am rugat de ea sa vina
0

#13 Utilizator offline   Crystal_C 

• ...Crystal
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-February 05

Scris 29 July 2005 - 07:04 PM

Nimeni nu are in viata mai multi prieteni adevarati decat are el acum (adica 1, pe tine). Prietenii vin si pleaca oricum. Nu cred ca de prieteni trebuie sa-ti faci griji.

Dupa ce isi revine complet, cei care au cap si nu fug de un om care a gresit ca de ciuma, se vor intoarce, cei care nu, nici nu meritau oricum. Mai lasa-la putin, si cand crezi ca este pregatit, ii spui adevarul. Prietenii aia erau falsi care cunosteau numai partea cu "la bine", nu si pe cealalta.

Se intampla des: ai bani, ai prieteni... ai necazuri... ai doar prieteni adevarati. :good: Bafta!
0

#14 Utilizator offline   ade 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-July 05

Scris 30 July 2005 - 01:27 PM

pai o sa stea acolo super mult cateva luni bune si probabil ca toti vor uita de el adica si aia care totusi n-ar fugi de el se vor indeparta pentru ca stii ca "ochii care nu se vad se uita" si oricum majoritatea oamenilor nu cunosc decat partea cu "la bine" asa ca o sa-i fie mai greu cand iese de acolo.deja a inceput sa aiba crize de-alea nasoale :good:
0

#15 Utilizator offline   ester55 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-August 05

Scris 02 August 2005 - 11:57 AM

Ati fi dispus(a) sa participati la crearea unei retele de emailuri unde oamenii sa poata scrie despre problemele,supararile ,nelinistile lor,primind in schimb incurajari si sfaturi?
Un "lant uman" impotriva indiferentei,rautatii si lipsei de comunicare din societatea de astazi.
V-ati implica?
0

#16 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 02 August 2005 - 02:52 PM

Nu ii inteleg rostul , atata vreme cat exista FORUMUL PUBLIC pentru astfel de lucruri.
0

#17 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 03 August 2005 - 10:13 AM

da, si mai exista si grupuri de discutii. :good: Deci reteaua deja exista. De ce ar trebui reinventata?
0

#18 Utilizator offline   IRM 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-June 05

Scris 03 August 2005 - 01:13 PM

cred ca ester se refera la o alta forma de comunicare decat cea deja existenta in forum,sau ma insel eu oare?!
0

#19 Utilizator offline   Vero 

• ...
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 05

Scris 03 August 2005 - 06:13 PM

eu ma gandesc ca se refera la mailuri detaliate, cu date pers, care n-ar fi destinate "ochiului" public..desi nu vad rostul..cheia pb n-ar sta in date personale..ma rog..depinde...
0

#20 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 04 August 2005 - 08:06 PM

Eu cred ca pentru asta exista prietenii....si cred ca discutiile fata in fata sunt mult mai bune decat o izolare in lumea internetului... :Pe
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Monolog * * * * * Strut  467 9.935
Replici noi Hiv sau despre el
viata cu hiv
Likom_only  7 2.813
Replici noi Atasamente Avatare Horror
------------------ avatre horror
DJ. Strigoi:P  18 11.784
Hot Topic (New) pff..tristetea asta.. universe  19 4.396
Replici noi Asta meritam?
autoritati incompetente,dar ce ne facem cu oamenii?
DSpawn  6 5.342