prieten dependent de droguri
Scris 26 July 2005 - 11:14 AM
am o mare problema si nu stiu cum sa procedez asa ca am apelat la voi.
am un prieten de 1 an si 5 luni si de curand am aflat ca este dependent de droguri.ma bucur ca a avut incredere in mine si mi-a povestit totul dar cred ca deja e prea tarziu.mi-a zis ca a consumat marijuana,hasis,heroina si cocaina ceea ce e foarte grav pentru ca le-a amestecat.am discutat foarte serios cu el si cu parintii lui si am ajuns la concluzia ca trebuie internat cat mai urgent,zilele astea il si interneaza mama lui care si-a luat liber de la servici tocmai pentru al putea controla mai bine. insa problema mea este alta ; nu stiu cum sa ma port cu el pentru ca este foarte descurajat , crede ca a dezamagit pe toata lumea, ca nimeni nu il iubeste,ca face numai probleme celor din jur,ca la-au parasit toti prietenii(ceea ce este foarte adevarat) la-am auzit vorbind chiar si despre sinucidere.nu stiu ce sa fac ca sa-la incurajez si imi e foarte frica sa nu faca vreo tampenie de genu sa-si taie venele sau sa ia un flacon de pastile ca sa se sinucida.toti mi-au spus sa-la parasesc pentru ca si-a ratat viata dar mie nu mi se pare normal ca acum cand are nevoie de mine sa-la parasesc.nu stiu cum sa ma port cu el in situatia asta , cum sa-la incurajez si cum sa-la conving ca are multe motive sa traiasca ?
Scris 26 July 2005 - 12:51 PM
Scris 26 July 2005 - 12:58 PM
Scris 26 July 2005 - 07:23 PM
ade, la Jul 26 2005, 12:14 PM, a spus:
am o mare problema si nu stiu cum sa procedez asa ca am apelat la voi.
......acum cand are nevoie de mine sa-la parasesc.nu stiu cum sa ma port cu el in situatia asta , cum sa-la incurajez si cum sa-la conving ca are multe motive sa traiasca ?
[snapbacca]56890[/snapbacca]
ar fi bine sa-i spui ca sunt o gramada de celebritati care sa-au confruntat cu problema asta si au reusit cumva sa treaca peste asta. Pe de alta parte ar trebui si anturajul incurajat sa nu-la marginalizeze, pentru ca de fapt prejudecatile lor il pot determina sa actioneze in directii neprevazute, in aceste momente nu are voie sa ramina singur. Desigur, nu ma refer la anturajul unde a inceput sa " consume"...
Scris 26 July 2005 - 07:28 PM
Scris 26 July 2005 - 07:43 PM
bafta multa
Scris 26 July 2005 - 07:51 PM
Fii puternica, va fi bine!
Scris 26 July 2005 - 08:18 PM
Scris 26 July 2005 - 08:58 PM
ade, la Jul 26 2005, 12:58 PM, a spus:
[snapbacca]56922[/snapbacca]
Discutia mai veche o gasesti aici:
http://www.roportal....ftopic2372.html
Scris 27 July 2005 - 07:48 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O solutie ca nu mai pot :| | Sw33t Angel | 54 | 6.583 |
|
Tristetea (nu faceti un colt si pt oamenii terminati?)
topic combinat |
sado | 136 | 8.998 |
|
De ce mor cei care ar trebui sa traiasca? | Liviu. | 39 | 5.311 |
|
Uite-asa o ia cate unu' pe "ulei"...
SAU MA ROG...PE "ARATURA" |
Victor Apostu | 30 | 8.449 |
|
Suflet fara fiinta ... | Daniel_Danut | 1 | 863 |
Contact
Facebook