Sa punem un DIAGNOSTIC ,,Domnului'' invit pe toti cei interesati de psihologie
Scris 21 April 2008 - 11:10 AM
Am si cateva idei:schizofrenie paranoida cu delir de grandoare,mitomanie,manie...nevroze,psihoze...toata gama!
Scris 21 April 2008 - 11:52 AM
Arcangelo, la Apr 21 2008, 12:10 PM, a spus:
Am si cateva idei:schizofrenie paranoida cu delir de grandoare,mitomanie,manie...nevroze,psihoze...toata gama!
Da, da....
Scris 21 April 2008 - 03:05 PM
Despre care Domn vorbesti, chiar asa, nu-mi vine sa cred ca sunt de partea lui zexelica
Poate faci rost si de certificate medicale din timpul in care a trait "Domnul tau" daca a trait vreodata sau e doar in mintea ta
Scris 21 April 2008 - 03:32 PM
Imi pun parafa: nevroric reusit, trecut prin delirul de persecutie; psihotic, dar nu pervers, vindecat pe cruce de delirul de grandoare; schizofren, dar inspirat prin mijlocirea duhului.
Scris 21 April 2008 - 03:31 PM
Cu astfel de cuvinte, īi faci chiar şi pe atei să dorească să īl cunoască pe Dumenzeu.
Scris 21 April 2008 - 03:48 PM
Mă mir că cineva cu pretentii teologice se pretează la astfel de jocuri de cuvinte!
Scris 21 April 2008 - 05:05 PM
Am sa raspund intrebarii asteia:vreau sa demonstrez ca ,,dumnezeul''asta e creatia unor nebuni,si ca este daunator psihicului sa credeem in asa ceva...vreau sa demontez acest ,,model'' comportamental(care se constituie intr-un supraeu personal)si sa-l demasc ca ceea ce este -un antimodel,o oroare irationala care GENEREAZA nebunie.
Inca un diagnostic:personalitate multipla si sado-masochism.
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 21 April 2008 - 05:06 PM
Scris 21 April 2008 - 05:09 PM
Cine ne da noua dreptul de a judeca si de a pune diagnostice divinitatii ?
Oare nu tot mintea noastra este cea ce-si cauta scuze pentru toate rautatile si neamplinirile ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
greseala de neiertat?
teribilismul adolescentei |
lorelai1907 | 30 | 9.771 |
|
Lupta dintre Bine Si Rau
Doamne Doamne vs Satana (strict personajele Biblice ) |
calliope | 46 | 7.615 |
|
Maine este Duminica si Biserica Ortodoxa da mancare pentru viata vesnica | Dimineata | 4 | 1.971 |
|
pacatori inviati pentru judecata doar ca sa fie omorati la loc drept pedeapsa | _Undying_ | 10 | 3.066 |
|
Potopul reloaded | Elia | 185 | 22.498 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis