sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sa punem un DIAGNOSTIC ,,Domnului'' invit pe toti cei interesati de psihologie Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 21 April 2008 - 11:10 AM

Am constatat ca ,,Domnul" este bolnav psihic.Nu cred ca exista o boala psihica pe care sa nu o aiba...va convoc pe toti sa-i dati un diagnostic...
Am si cateva idei:schizofrenie paranoida cu delir de grandoare,mitomanie,manie...nevroze,psihoze...toata gama!
0

#2 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 21 April 2008 - 11:52 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 21 2008, 12:10 PM, a spus:

Am constatat ca ,,Domnul" este bolnav psihic.Nu cred ca exista o boala psihica pe care sa nu o aiba...va convoc pe toti sa-i dati un diagnostic...
Am si cateva idei:schizofrenie paranoida cu delir de grandoare,mitomanie,manie...nevroze,psihoze...toata gama!

Da, da....:P Domnul celor care cred īn liberul arbitru și-n puterea omului de a FACE ceva pt a regla situația cu Dumnezeu.
0

#3 Utilizator offline   florinnsd 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 21 April 2008 - 03:05 PM

Despre care Domn vorbesti, chiar asa, nu-mi vine sa cred ca sunt de partea lui zexelica :o:
Poate faci rost si de certificate medicale din timpul in care a trait "Domnul tau" daca a trait vreodata sau e doar in mintea ta
0

#4 Utilizator offline   părere 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-March 07

Scris 21 April 2008 - 03:32 PM

:D
Imi pun parafa: nevroric reusit, trecut prin delirul de persecutie; psihotic, dar nu pervers, vindecat pe cruce de delirul de grandoare; schizofren, dar inspirat prin mijlocirea duhului. :D Daca l-am diagnosticat, pot sa-l detronez? :o:
0

#5 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 21 April 2008 - 03:31 PM

Cu astfel de cuvinte, īi faci chiar şi pe atei să dorească să īl cunoască pe Dumenzeu. :o:
0

#6 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 21 April 2008 - 03:48 PM

Īn dorinţa de miştocăreală care văd că se incetăţeneşte īn forum se uită un aspect şi anume acela că chiar dacă un ins sau altul se crede atāt de deştept īncăt consideră că deţine Adevărul Absolut, adevărul simplu e că Domnul este unul singur şi noi toţi mai mult sau mai puţin īnţelepţi suntem cu toţii copiii Lui. Aşa că atunci cānd unul rāde de fratele lui spunānd :"tat-tu e schizofrenic" dupa parerea mea asta se numeste :"A lua īn deşert numele Domnului".
Mă mir că cineva cu pretentii teologice se pretează la astfel de jocuri de cuvinte!
0

#7 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 21 April 2008 - 04:22 PM

Vezi postareaCONSTANTIN*, la Apr 21 2008, 04:48 PM, a spus:

Aşa că atunci cānd unul rāde de fratele lui spunānd :"tat-tu e schizofrenic" dupa parerea mea asta se numeste :"A lua īn deşert numele Domnului".

de ce-si omoara tata copiii si de ce ridica pe copii contra copiilor?
0

#8 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 21 April 2008 - 04:25 PM

Vezi postareadark_light, la Apr 21 2008, 05:22 PM, a spus:

de ce-si omoara tata copiii si de ce ridica pe copii contra copiilor?

dark_light,
īn ce te priveşte, tu măcar eşti consecvent.Pot să īnţeleg asta şi pot să respect asta.
Nu īncerc să convertesc pe nimeni.
0

#9 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 21 April 2008 - 05:05 PM

Probabil ca unii se intreaba ce m-o fi apucat sa deschid un asemenea topic,si cu ce scop l-am deschis...o fi doar mistocareala(cum a spus cineva)? :D
Am sa raspund intrebarii asteia:vreau sa demonstrez ca ,,dumnezeul''asta e creatia unor nebuni,si ca este daunator psihicului sa credeem in asa ceva...vreau sa demontez acest ,,model'' comportamental(care se constituie intr-un supraeu personal)si sa-l demasc ca ceea ce este -un antimodel,o oroare irationala care GENEREAZA nebunie.
Inca un diagnostic:personalitate multipla si sado-masochism. :o:

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 21 April 2008 - 05:06 PM

0

#10 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 21 April 2008 - 05:09 PM

De ce incerci sa demonstrezi ceva ce nu poate fi demonstrat ?
Cine ne da noua dreptul de a judeca si de a pune diagnostice divinitatii ?
Oare nu tot mintea noastra este cea ce-si cauta scuze pentru toate rautatile si neamplinirile ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis greseala de neiertat?
teribilismul adolescentei
lorelai1907  30 9.771
Topic inchis Lupta dintre Bine Si Rau
Doamne Doamne vs Satana (strict personajele Biblice )
calliope  46 7.615
Topic inchis Maine este Duminica si Biserica Ortodoxa da mancare pentru viata vesnica Dimineata  4 1.971
Topic inchis pacatori inviati pentru judecata doar ca sa fie omorati la loc drept pedeapsa _Undying_  10 3.066
Hot Topic (New) Potopul reloaded Elia  185 22.498