sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ajutor! pisica mea este agresiva cu musafirii!!!!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 20 April 2008 - 01:40 PM

Am constatat cu stupoare ca Zozo pe cit de tandra este in colectiv restrins pe atit este de neintelegatoare cu cei care vin in casa. Mai ales daca sint multi, devine retrasa, scoate sunete amenintatoare si daca cineva a incercat s-o prinda s-a ales cu mina capsata. A stat o vreme ascunsa. Cum pot s-o socializez?
0

#2 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 20 April 2008 - 06:44 PM

zozo e mica cred ... poate nu esta invatata cu multi oameni care ii calca teritoriul stiind cat de posesive sunt pisicile ... daca nu se va dezvata de acest obicei cu siguranta nu ai cum sa o strunesti ...
0

#3 Utilizator offline   Lachesis. 

• MADE4ME
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 20 April 2008 - 08:16 PM

am patit-o si eu asa, cu o pisica de-a mea. Ceea ce faceam era ca, de fiecare data cand venea vreun prieten la mine, il puneam sa il hraneasca el cu granule sau altceva mai bun decat ii dadeam eu (observasem ca ii placeau granulele cu gust de peste mai mult decat celelalte cu alt continut)...si astfel, de fiecare data cand venea cineva, credea ca vine sa-i dea acele granule si iesea la interval. La inceput a fost mai greu, dar treptat a inceput sa se obisnuiasca si cu strainii...:think:
0

#4 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 22 April 2008 - 05:36 PM

Vezi postarea-olivia-, la Apr 20 2008, 07:44 PM, a spus:

zozo e mica cred ... poate nu esta invatata cu multi oameni care ii calca teritoriul stiind cat de posesive sunt pisicile ... daca nu se va dezvata de acest obicei cu siguranta nu ai cum sa o strunesti ...

Mica dar pentru o pisica este...majora. In luna august va implini 1 an. Acum este tandra si sta cu mine la calculator. Adevarul e ca nu-i foarte obisnuita cu strainii dar ma asteptam cel mult sa se ascunda nu sa faca si urit...
0

#5 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 22 April 2008 - 07:22 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Apr 22 2008, 06:36 PM, a spus:

Mica dar pentru o pisica este...majora. In luna august va implini 1 an. Acum este tandra si sta cu mine la calculator. Adevarul e ca nu-i foarte obisnuita cu strainii dar ma asteptam cel mult sa se ascunda nu sa faca si urit...

Comportamentul pisicii tale este foarte, foarte normal. Prin insasi natura lor, pisicile nu sunt foarte sociabile. Sunt defapt exact opusul cainilor, daca e sa le comparam.
Eu cresc pisici de pe la 10 ani, pana acuma am crescut vreo 70, cel putin.In prezent am patru, doua fetite si doi motanei, copii lor. Nu imi amintesc ca vreo pisica sa suporte aglomeratia, musafirii sau copiii.
Pisicile nu se ataseaza NICIODATA de o persoana, ci de un camin si nu mai paraseste acel camin pana la moarte, oricine ar locui in el.
Daca pisica ta binevoieste sa te bage in seama si sa iti arate afectiune, eu zic sa-i fii recunoscator si sa-i arati cinstea pe care ti-o face.
Te rog eu pentru pisa ta, nu o forta sa fie sociabila, o vei traumatiza inutil. Ea te vrea doar pe tine, ca umil supus al ei. Si de obicei felinele sunt cumplit de geloase si razbunatoare, asa ca da-i ce-i al ei, numai si numai ei. :lol2: :lol2: :lol2:
0

#6 Utilizator offline   dracul purpuriu 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-January 08

Scris 22 April 2008 - 07:24 PM

eu cred ca e geloasa
0

#7 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 22 April 2008 - 11:53 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Apr 20 2008, 02:40 PM, a spus:

Am constatat cu stupoare ca Zozo pe cit de tandra este in colectiv restrins pe atit este de neintelegatoare cu cei care vin in casa. Mai ales daca sint multi, devine retrasa, scoate sunete amenintatoare si daca cineva a incercat s-o prinda s-a ales cu mina capsata. A stat o vreme ascunsa. Cum pot s-o socializez?

E normal si a mea face la fel. Asta e din cauza ca pisica considera casa ca pe propriul teritoriu, iar musafiri ca si stapanul este considerat ca un intrus. Au o aristocratie debordanta in ele :)
0

#8 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 24 April 2008 - 06:28 PM

Vezi postareaFluffycat, la Apr 22 2008, 08:22 PM, a spus:

Comportamentul pisicii tale este foarte, foarte normal. Prin insasi natura lor, pisicile nu sunt foarte sociabile. Sunt defapt exact opusul cainilor, daca e sa le comparam.
Eu cresc pisici de pe la 10 ani, pana acuma am crescut vreo 70, cel putin.In prezent am patru, doua fetite si doi motanei, copii lor. Nu imi amintesc ca vreo pisica sa suporte aglomeratia, musafirii sau copiii.
Pisicile nu se ataseaza NICIODATA de o persoana, ci de un camin si nu mai paraseste acel camin pana la moarte, oricine ar locui in el.
Daca pisica ta binevoieste sa te bage in seama si sa iti arate afectiune, eu zic sa-i fii recunoscator si sa-i arati cinstea pe care ti-o face.
Te rog eu pentru pisa ta, nu o forta sa fie sociabila, o vei traumatiza inutil. Ea te vrea doar pe tine, ca umil supus al ei. Si de obicei felinele sunt cumplit de geloase si razbunatoare, asa ca da-i ce-i al ei, numai si numai ei. :doh: :haha: :haha:

Merci de sfaturi. Nu o stresez inutil, n-are rost. Am de la ea doar pretentia sa nu-mi manince din farfurie cind maninc si eu sau sa nu-mi restarteze calculatorul cind nu sint atent. In lipsa mea oricum devine stapina absoluta a casei...Orice jucarie ii cumpar intotdeauna va gasi ceva mai interesant de stricat...dar o iubesc asa cum este, doar pentru aia am luat-o la mine...
0

#9 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 24 April 2008 - 06:34 PM

corecteaza-i ''apucaturile'' prin hipnoza :doh:
0

#10 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 24 April 2008 - 07:04 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Apr 24 2008, 07:28 PM, a spus:

Merci de sfaturi. Nu o stresez inutil, n-are rost. Am de la ea doar pretentia sa nu-mi manince din farfurie cind maninc si eu sau sa nu-mi restarteze calculatorul cind nu sint atent. In lipsa mea oricum devine stapina absoluta a casei...Orice jucarie ii cumpar intotdeauna va gasi ceva mai interesant de stricat...dar o iubesc asa cum este, doar pentru aia am luat-o la mine...

Sa stii ca din punctul lor de vedere, al pisicilor, este o jignire cumplita sa le pui mancare intr-o biata farfurioara pentru animale. Li se pare foarte normal sa pape din farfurie cu tine, iar tu ai face bine sa te duci sa mananci pe jos,
Cat despre tastatura, nici pana-n ziua de azi n-am reusit sa le conving ca nu e loc de joaca.
Pregateste-te sa-i fii un bun slujitor, cu trup si suflet. Nici un procedeu nu este valabil pentru pisici, nici macar hipnoza.
:doh: :haha: :haha:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Ce obraznicii mai fac si pisicile astea ? kitty  88 26.699
Replici noi Atasamente Pisica vagaboanda
cum poate fi domesticita
Ruaraidh  13 1.147
Replici noi Pisica mea
problema pisicii mele
sarah12  11 1.127
Hot Topic (New) Atasamente Discutii libere despre pisici kingofyoursoul  197 15.743
Hot Topic (New) M-am mutat si pisica mea nu s-a acomodat
a trecut deja o saptamana.....
lavvinya  22 5.544