Ajutor! pisica mea este agresiva cu musafirii!!!!!
Scris 20 April 2008 - 01:40 PM
Scris 20 April 2008 - 06:44 PM
Scris 20 April 2008 - 08:16 PM
Scris 22 April 2008 - 05:36 PM
-olivia-, la Apr 20 2008, 07:44 PM, a spus:
Mica dar pentru o pisica este...majora. In luna august va implini 1 an. Acum este tandra si sta cu mine la calculator. Adevarul e ca nu-i foarte obisnuita cu strainii dar ma asteptam cel mult sa se ascunda nu sa faca si urit...
Scris 22 April 2008 - 07:22 PM
Victor Apostu, la Apr 22 2008, 06:36 PM, a spus:
Comportamentul pisicii tale este foarte, foarte normal. Prin insasi natura lor, pisicile nu sunt foarte sociabile. Sunt defapt exact opusul cainilor, daca e sa le comparam.
Eu cresc pisici de pe la 10 ani, pana acuma am crescut vreo 70, cel putin.In prezent am patru, doua fetite si doi motanei, copii lor. Nu imi amintesc ca vreo pisica sa suporte aglomeratia, musafirii sau copiii.
Pisicile nu se ataseaza NICIODATA de o persoana, ci de un camin si nu mai paraseste acel camin pana la moarte, oricine ar locui in el.
Daca pisica ta binevoieste sa te bage in seama si sa iti arate afectiune, eu zic sa-i fii recunoscator si sa-i arati cinstea pe care ti-o face.
Te rog eu pentru pisa ta, nu o forta sa fie sociabila, o vei traumatiza inutil. Ea te vrea doar pe tine, ca umil supus al ei. Si de obicei felinele sunt cumplit de geloase si razbunatoare, asa ca da-i ce-i al ei, numai si numai ei.
Scris 22 April 2008 - 11:53 PM
Victor Apostu, la Apr 20 2008, 02:40 PM, a spus:
E normal si a mea face la fel. Asta e din cauza ca pisica considera casa ca pe propriul teritoriu, iar musafiri ca si stapanul este considerat ca un intrus. Au o aristocratie debordanta in ele
Scris 24 April 2008 - 06:28 PM
Fluffycat, la Apr 22 2008, 08:22 PM, a spus:
Eu cresc pisici de pe la 10 ani, pana acuma am crescut vreo 70, cel putin.In prezent am patru, doua fetite si doi motanei, copii lor. Nu imi amintesc ca vreo pisica sa suporte aglomeratia, musafirii sau copiii.
Pisicile nu se ataseaza NICIODATA de o persoana, ci de un camin si nu mai paraseste acel camin pana la moarte, oricine ar locui in el.
Daca pisica ta binevoieste sa te bage in seama si sa iti arate afectiune, eu zic sa-i fii recunoscator si sa-i arati cinstea pe care ti-o face.
Te rog eu pentru pisa ta, nu o forta sa fie sociabila, o vei traumatiza inutil. Ea te vrea doar pe tine, ca umil supus al ei. Si de obicei felinele sunt cumplit de geloase si razbunatoare, asa ca da-i ce-i al ei, numai si numai ei.
Merci de sfaturi. Nu o stresez inutil, n-are rost. Am de la ea doar pretentia sa nu-mi manince din farfurie cind maninc si eu sau sa nu-mi restarteze calculatorul cind nu sint atent. In lipsa mea oricum devine stapina absoluta a casei...Orice jucarie ii cumpar intotdeauna va gasi ceva mai interesant de stricat...dar o iubesc asa cum este, doar pentru aia am luat-o la mine...
Scris 24 April 2008 - 07:04 PM
Victor Apostu, la Apr 24 2008, 07:28 PM, a spus:
Sa stii ca din punctul lor de vedere, al pisicilor, este o jignire cumplita sa le pui mancare intr-o biata farfurioara pentru animale. Li se pare foarte normal sa pape din farfurie cu tine, iar tu ai face bine sa te duci sa mananci pe jos,
Cat despre tastatura, nici pana-n ziua de azi n-am reusit sa le conving ca nu e loc de joaca.
Pregateste-te sa-i fii un bun slujitor, cu trup si suflet. Nici un procedeu nu este valabil pentru pisici, nici macar hipnoza.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
|
kitty | 88 | 26.699 |
|
cum poate fi domesticita |
Ruaraidh | 13 | 1.147 |
|