Moderatori pentru aria Religie si Spiritualitate seriozitate musai
Scris 20 April 2008 - 01:15 AM
Va rugam sa faceti propuneri de useri care pot modera aceasta arie.
In acest topic sunt acceptate doar mesajele care respecta urmatoarele puncte:
1. Nick-name-ul userului
2. Sub-aria de moderat (nu e musai sa fie pus pe intreaga arie de religie... care este foarte stufoasa)
3. De ce este potrivit.
Sunt acceptate si autopropuneri.
Mesajele ce nu sunt conforme cu cele 3 puncte, vor fi sterse. (de politie sau moderatorii ariei)
Multumim.
1. Nick-name-ul userului
2. Sub-aria de moderat (nu e musai sa fie pus pe intreaga arie de religie... care este foarte stufoasa)
3. De ce este potrivit.
Mesajele ce nu sunt conforme cu cele 3 puncte, vor fi sterse. (de politie sau moderatorii ariei)
Multumim.
Scris 20 April 2008 - 01:20 AM
Hai sa sparg eu gheata
1. user: lupini
2.Sub -aria de moderat :"Despre Dumnezeu" -cel putin aceasta arie ,daca nu se poate mai mult
3.Este potrivit pentru ca are cunostinte vaste, pe care nu le poate contesta nimeni (dar asta deja am mai zis-o), are argumente, are convingeri pe care nu i le poate darama nimeni, este stabil, raspunde la subiect, este activ... doh,sunt atatea motive care-l recomanda pentru aceasta arie...Daca s-ar lasa motivatiile personale deoparte si ranchiuna, si s-ar privi per ansamblu, lucrurile ar fi total diferite. Dar ... e cam imposibil se pare.
Aceasta este propunerea mea.
1. user: lupini
2.Sub -aria de moderat :"Despre Dumnezeu" -cel putin aceasta arie ,daca nu se poate mai mult
3.Este potrivit pentru ca are cunostinte vaste, pe care nu le poate contesta nimeni (dar asta deja am mai zis-o), are argumente, are convingeri pe care nu i le poate darama nimeni, este stabil, raspunde la subiect, este activ... doh,sunt atatea motive care-l recomanda pentru aceasta arie...Daca s-ar lasa motivatiile personale deoparte si ranchiuna, si s-ar privi per ansamblu, lucrurile ar fi total diferite. Dar ... e cam imposibil se pare.
Aceasta este propunerea mea.
Scris 20 April 2008 - 01:26 AM
Pt lupini: exact un user ce se doreste moderator... incalca regula de pe acest topic?
Nu, nu-mi raspunde pentru ca asta ar insemna sa o incalci din nou...... data viitoare da PM.
Ti-am explicat si pe celalalt topic de ce nu-l consider, eu personal, bun ca moderator. Si fusai obiectiva.
Dar.. este pus pe lista. Om trai si-om vedea.
Nu, nu-mi raspunde pentru ca asta ar insemna sa o incalci din nou...... data viitoare da PM.
andruta*, la Apr 20 2008, 02:20 AM, a spus:
Daca s-ar lasa motivatiile personale deoparte si ranchiuna, si s-ar privi per ansamblu, lucrurile ar fi total diferite. Dar ... e cam imposibil se pare.
Ti-am explicat si pe celalalt topic de ce nu-l consider, eu personal, bun ca moderator. Si fusai obiectiva.
Dar.. este pus pe lista. Om trai si-om vedea.
Scris 20 April 2008 - 01:29 AM
1-Lupini si cioanas.
2- Pe tot ce tine de religie
3- Daca se tot fac experimente pe cobai si maimute de ce sa nu incepem si cu oamenii, chiar daca e o incercare mai timida. Ar fi oamenii perfecti pt asa ceva.
2- Pe tot ce tine de religie
3- Daca se tot fac experimente pe cobai si maimute de ce sa nu incepem si cu oamenii, chiar daca e o incercare mai timida. Ar fi oamenii perfecti pt asa ceva.
Scris 20 April 2008 - 09:33 AM
nightwish, la Apr 20 2008, 02:15 AM, a spus:
Va rugam sa faceti propuneri de useri care pot modera aceasta arie.
1. Nick-name-ul userului
3. De ce este potrivit.
Multumim.
1. Nick-name-ul userului
3. De ce este potrivit.
Multumim.
1.Enki,Lupini,Cioanas,Dark_Light.
2.General
3.Sunt echilibrati si in general obiectivi.
Scris 20 April 2008 - 11:25 AM
Credeam ca am fost destul de clara atunci cand am scris: "Mesajele ce nu sunt conforme cu cele 3 puncte, vor fi sterse. (de politie sau moderatorii ariei)".
Nu mai postati decat asa cum s-a cerut.
Nu mai postati decat asa cum s-a cerut.
Scris 20 April 2008 - 11:40 AM
1.Eu ma autopropun.
2.Tot arealul religie si spiritualitate.
3.Sunt frumos, destept,obiectiv si am cunostinte vaste in domeniu.
2.Tot arealul religie si spiritualitate.
3.Sunt frumos, destept,obiectiv si am cunostinte vaste in domeniu.
Scris 20 April 2008 - 11:47 AM
Tu chiar nu intelegi cum trebuie sa postezi pe acest topic pentru a-ti fi luata in considerare propunerea?
Am cerut propuneri, NU pe cine nu vrei.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce este Opus Dei o organizatie sau o secta? | nico21 | 8 | 12.179 |
|
biserica ortodoxa lupta cu neoprotestantii?
de ce nu poate exista colaborare intre membrii celor doua tabere |
mihaileo2000 | 40 | 5.529 |
|
Biserica ... un factor de evolutie sau de involutie?
Religia cuvantul Domnului pentru noi? |
Soimos | 140 | 22.440 |
|
|
daisy_ro | 1.356 | 86.316 |
|
a ierta- virtute sau slabiciune
... |
menssana1984 | 180 | 15.090 |
Contact
Facebook
Twitter