raro, la Apr 19 2008, 06:06 PM, a spus:
Am sa va racontez o istorioara interesanta pt mine........locuiesc in italia, sotul meu e italian,suntem impreuna de putin timp, pana sa-l intalnesc am avul o viata linistita din pct de vedere sexual fara prea multa fantezie, dar .....datorita lui am inceput si eu sa intru in lumea fanteziilor de genul sex intre cupluri, cu una singola si chiar cu un travestit ......aici inallnesti multi travestiti sau transexuali,e un pic de diferenta intre ei......noi am cunoscut un travestit un baiat de 30 ani dragut si cu forme feminine......a venit la noi de vreo cateva ori am facut sex toti trei.....din partea mea a fost super pt ca am facut sex cu doi barbati.....tot timpul vine imbracat sexi ...cu tocuri cu peruca in bichinei....dragutel.......se excita f mult cand sotul meu al atinge.......pt mine a fost o curiozitate la inceput dar apoi a trecut.....ami place sa-l privesc cand face sex oral pt sotul meu si bineinteles cand o face anal.........si totusi ma intreb de ce prefera atentie din partea unui barbat si nu din partea unei femei.......totusi e super UN CUPLU CU UN TRANS......Intrbati-ma si am sa va raspund.......
Apreciez faptul ca aveti o relatie atat de descarcata de posesivitate,de gelozie -vad ca unii chiar sunt socati de aspectul asta -de ce nu esti geloasa? -si tot ei trag concluzia -pesemne ca nu-l iubesti...Eu vad lucrurile altfel: chiar il iubesti cu adevarat,si el pe tine! -inte voi exista extraordinar de multa incredere;e uluitor ca exista relatii ca a voastra!
Cat despre gusturile voastre (din punct de vedere sexual) -sunt mai neobisnute...insa se pare ca va potriviti si la capitolul asta foarte bine.Eu nu am intrebari,nici judecati...nici macar curiozitati -ba nu,am una:oare de ce ai facut publica relatia ta? (stiind foarte bine la ce raspunsuri te poti astepta).