sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

interpretari vise... si cosmaruri ... sau refulari ale subconstientului Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   robert33 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-April 08

Scris 19 April 2008 - 11:42 AM

citeam mai devreme posturile lui the_nothing... de cand a intrat pe forumul asta... si as putea spune ca a avut parte de o transformare incredibila... cel mai mult mi-au atras atentia postarile de la "vise"... nu stiu daca o mai aparea pe aici, dar deschid topicul asta datorita ei... pentru curajul de a infrunta viata si piedicile... si de a demonstra ca se poate!

Citeaza

eu visez foarte des ca plutesc..mai bine zis, inot in aer...merg, dar nu-mi folosesc picioarele...e foarte interesant si ajungi la viteze mai mari decat alergat...peisajul dedesubt e impresionat, culori etc... cateodata ma sperii f tare ca ma inalt prea sus...si ma prind de acoperisurile caselor sau de varful pomilor sa pot sa cobor. cum vi se pare?

Citeaza

mie mi s-a intamplat de cateva ori...referitor la lucruri pe care mi le-au spus prietenii. si referitor la manipulat...am "ajuns" la un stadiu in care, daca am un cosmar, cineva ma urmareste, vrea sa ma impuste etc, ma blochez! si se ingheata visul...adica eu ma misc, dar in fata mea nu se mai intampla nimic. si nici nu pot sa-l mai continui.

Citeaza

eu nu am visat asta, dar mi-am dat seama dintr-o data...cand eram in generala, in clasa a V-a, a VI-a...exact ce zici tu, ca lumea este creata pt mine, nu sunt un pion, eu sunt EU, totul se invarte in jurul meu, nu eu in jurul lumii, adica nu am un destin, toate se intampla cum vreau eu. mi se pare un moment de detasare absoluta, exact ca atunci cand ai cate o problema, si te detasezi de ea, nu te panichezi ci gandesti situatia "la rece"...

Citeaza

eu visez ca merg cu liftul, dar liftul meu nu merge doar in sus si in jos, merge si stanga si dreapta, si usile si peretii sunt transparenti...vad pe unde merg

Citeaza

eu visez ca ii ucid intentionat. sunt persoane pe care le urasc cu toata fiinta mea in visul respectiv. nu le recunosc, dar le urasc, stiu ca sunt rele. si dau cu pumnii, cu picioarele, ii strang de gat, ii dau cu capul de asfalt, sar pe capul lor... stiu e foarte horror, focus.gif dar pe mine ma face sa ma simt bine atunci in vis...si totul e negru, e intuneric... sper ca asta nu ma face o criminala crazy.gif

... si eu cred ca am cat de cat experienta sa-mi dau cu parerea... si adunandu-ne mai multi... scoatem "avatari" pe banda rulanta :P

Aceasta postare a fost editata de avatarulSUPREM: 19 April 2008 - 11:50 AM

0

#2 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 19 April 2008 - 11:45 AM

Visele sunt DEfualri (conform unei teorii),dar in nici un caz REfulari.
0

#3 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 19 April 2008 - 11:48 AM

Vezi postareaavatarulSUPREM, la Apr 19 2008, 12:42 PM, a spus:

citeam mai devreme posturile lui the_nothing... de cand a intrat pe forumul asta... si as putea spune ca a avut parte de o transformare incredibila... cel mai mult mi-au atras atentia postarile de la "vise"... nu stiu daca o mai aparea pe aici, dar deschid topicul asta datorita ei... pentru curajul de a infrunta viata si piedicile... si de a demonstra ca se poate!

... si eu cred ca am suficienta experienta sa-mi dau cu parerea... si adunandu-ne mai multi... scoatem "avatari" pe banda rulanta :P

Da?...atunci scoate primul pe al tau. :doh:
0

#4 Utilizator offline   robert33 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-April 08

Scris 19 April 2008 - 11:58 AM

pai nu pot singur... ca doar nu sunt avatarulSUPREM :P
0

#5 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 19 April 2008 - 12:02 PM

Vezi postareajust_you, la Apr 19 2008, 12:58 PM, a spus:

pai nu pot singur... ca doar nu sunt avatarulSUPREM :P

[attachment=38056:thumbnailCADNUDUG.jpg]

atunci ia-l pe asta.
0

#6 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 19 April 2008 - 07:58 PM

Imi spuneti va rog cum pot sa imi amintesc visele............intr-un timp aveam si eu multe vise..........si imi aminteam totul.......iar acum.........nu mai pot..........
0

#7 Utilizator offline   malitzia 

• Atena
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 21 April 2008 - 07:30 AM

Vezi postareaandi_, la Apr 19 2008, 08:58 PM, a spus:

Imi spuneti va rog cum pot sa imi amintesc visele............intr-un timp aveam si eu multe vise..........si imi aminteam totul.......iar acum.........nu mai pot..........

Inainte sa adormi iti programezi sa le retii. Este indicat sa pastrezi un carnetel si un pix langa pat si cum te trezesti iti notezi ce ai visat. Nu este recomandat sa te ridici brusc din pat dupa ce te-ai trezit. Mai stai cateva momente cu ochii inchisi si incearca sa-ti amintesti ce ai visat.
0

#8 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 23 April 2008 - 12:23 AM

Mai este un topic despre vise si interpretari aici:

http://www.roportal....ftopic4915.html

...ca atare, TOPIC INCHIS ...cu rugamintea de a folosi butonul "cautare" pentru a nu fi nevoiti mereu sa stergem/inchidem topicuri si repeta intrebari. E o munca inutila !!!

Multumesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chiar credeti? GiiieeMan  47 7.319
Topic inchis Horoscop 2008 pentru fiecare zodie Marius-Doru  46 11.318
Topic inchis sunt noua pe aici