adela popescu poze
Scris 25 July 2005 - 12:10 AM
ajutati ma cu artico;le si poze cu adela popescu va rooooooog........si daca aveti mailul ei sau ceva de contact trebuie sa o gasesc urgent.....multumesc astept raspuns la ww.rhp.ro/bebebun sau la www.rhp.ro/adela_popescu
Scris 25 July 2005 - 03:07 AM
Hm... inca un mesaj care m-a pus pe ganduri... initial am crezut ca esti unul din sutele de obsedati sexual care misuna pe internet cu gandul la diferite vedete. Apoi m-am uitat mai atent la site si am observat ca esti...fata. Si atunci care e explicatia? Nu prea iti inteleg inversunarea dar , eh, poate ma depaseste pe mine. Cred totusi ca ar fi mai simplu sa dai un telefon la acasatv acolo si sa intrebi pe cineva (sau sa le trimiti un mail) . Altfel... nu cred ca ai sanse de izbanda. Succes!
Scris 25 July 2005 - 10:46 AM
ConteleDracaula, la Jul 25 2005, 04:07 AM, a spus:
Hm... inca un mesaj care m-a pus pe ganduri... initial am crezut ca esti unul din sutele de obsedati sexual care misuna pe internet cu gandul la diferite vedete. Apoi m-am uitat mai atent la site si am observat ca esti...fata. Si atunci care e explicatia? Nu prea iti inteleg inversunarea dar , eh, poate ma depaseste pe mine. Cred totusi ca ar fi mai simplu sa dai un telefon la acasatv acolo si sa intrebi pe cineva (sau sa le trimiti un mail) . Altfel... nu cred ca ai sanse de izbanda. Succes!
[snapbacca]56671[/snapbacca]
[snapbacca]56671[/snapbacca]
de acord.mai bine iei legatura cu cei de acasa si ei te pot ajuta :oca:
Scris 01 August 2005 - 08:53 AM
Intra pe forumul ACASA. Am inteles ca acolo se pot lasa mesaje pentru actorii din telenovela, iar daca ai noroc poate sa-ti raspunda chiar actorii carora le-ai dedicat mesajul, cred... nu am fost inca acolo
Scris 09 August 2005 - 11:54 AM
Buna :De pot eu sa te ajut cu poze si cu niste date despre Adela Popescu :De dar acuma nu am timp ca trebuie sa pleca dar cand ma intorc iti las poze oca
bye bye bye
Scris 09 August 2005 - 11:31 PM
Imi ziceti si mie cine e tipa? si.. ce treaba are cu AcasaTV, cu telenovelele? E vreo una din telenovela aia romaneasca..?
Scris 11 August 2005 - 03:51 PM
:De :De :De Scuze ca nu am mai intrat dar am fost plecaat . Adela Popescu a jucat in telenovela Numai Iubirea. Voi pune niste poze :De
Scris 11 August 2005 - 03:55 PM
:De tot Adela :De
Fisiere atasate
-
ALINA4.JPG (38.65K)
Number of downloads: 1494
Scris 11 August 2005 - 03:57 PM
:De Adela si Lucian
Fisiere atasate
-
alina_si_lucean.jpg (18.95K)
Number of downloads: 1519
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
caut doua filme:)
...drame |
nittzzu | 0 | 3.465 |
|
Ştiri... nepotrivite persoanelor sub 18 ani | aLat | 1 | 4.709 |
|
Playboy TV - pentru abonatii RDS RCS | Black CAT | 9 | 25.288 |
|
Deseeenele animate..ieeeei..care-s preferatele voastre? | vyctoriaaass | 6 | 7.055 |
|
Matza salbatica | JuliaP | 1 | 4.781 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis