sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Credinta-pocainta-botez-mintuire- Sa ne intoarcem la Adevarul biblic!! Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   CATALIN IONESCU 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-July 05

Scris 23 July 2005 - 10:28 PM

Sper sa fie oe gustul tututor!
0

#2 Utilizator offline   CATALIN IONESCU 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 24 July 2005 - 07:55 PM

CATALIN IONESCU, la Jul 23 2005, 11:28 PM, a spus:

Sper sa fie oe gustul tututor!
[snapbacca]56586[/snapbacca]

As dori sa discutam si despre acest subiect deorece este nevoie de multa lumina din Cuvintul Sfint in ce priveste triada CREDINTA-POCAINTA-BOTEZ=MINTUIRE.Am citit parerile atitora pe acest site in ce priveste mintuirea,biserica,credinta,botezul,etc si se spun multe lucruri fanteziste care nu isi gasesc corespondent biblic.Daca nus e citeste Cuvintuil Sfint,care este atit de simplu,e mai bine sa tacem,decit sa ne lansam in ipoteze si presupunerim,pareri si idei care mai de care mai indraznete...Se vb mult despre botez,fara sa fie cunoscuta utilitatea lui,semnificatia lui...Se face caz de religii,culte si tot felul de ritualuri care nu au nimic comun cu Biblia,cu ceea ce faceau vechii crestini!Daca vom face si noi ce faceau ei,vom fi si noi ceea ce au fost ei!Sa ne ajute Dumnezeu!Amin!Astept mesajele voastre aici si pe emailu meu:maap_ro@yahoo.com.
0

#3 Utilizator offline   CATALIN IONESCU 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 27 July 2005 - 08:23 PM

CATALIN IONESCU, la Jul 24 2005, 08:55 PM, a spus:

As dori sa discutam si despre acest subiect deorece este nevoie de multa lumina din Cuvintul Sfint in ce priveste triada CREDINTA-POCAINTA-BOTEZ=MINTUIRE.Am citit parerile atitora pe acest site in ce priveste mintuirea,biserica,credinta,botezul,etc  si se spun multe lucruri fanteziste care nu isi gasesc corespondent biblic.Daca nus e citeste Cuvintuil Sfint,care este atit de simplu,e mai bine sa tacem,decit sa ne lansam in ipoteze  si presupunerim,pareri si idei care mai de care mai indraznete...Se vb mult despre botez,fara sa fie cunoscuta utilitatea lui,semnificatia lui...Se face caz de religii,culte si tot felul de ritualuri care nu au nimic comun cu Biblia,cu ceea ce faceau vechii crestini!Daca vom face si noi ce faceau ei,vom fi si noi ceea ce au fost ei!Sa ne ajute Dumnezeu!Amin!Astept mesajele voastre aici si pe emailu meu:maap_ro@yahoo.com.
[snapbacca]56633[/snapbacca]

Nu accepta nimeni o discutie cu Biblia in mina pe tema asta??Domnul sa fie cu noi!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  cata.jpg (93.92K)
    Number of downloads: 98

0

#4 Utilizator offline   Lecter 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-May 05

Scris 27 July 2005 - 09:16 PM

daca doresti sa legi un dialog, poate ar trebui sa mai ajustezi cate ceva la atitudinea pe care o ai fata de ceilalti forumisti. prea le stii tu pe toate si toti ceilalti sunt pe dinafara.
aici se face schimb de idei nu se tin predici.
daca nu, poti monologa in continuare...

nu te supara, ca n-am zis-o cu rautate.
0

#5 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 28 July 2005 - 08:31 AM

CATALIN IONESCU, la Jul 24 2005, 07:55 PM, a spus:

Daca nu se citeste Cuvintul Sfint, care este atit de simplu, e mai bine sa tacem, decit sa ne lansam in ipoteze si presupuneri, pareri si idei care mai de care mai indraznete...
[snapbacca]56633[/snapbacca]

Propui sa dialogam in citate biblice? Eu sa dau un citat, tu sa gasesti altul... fara sa ne spunem si propriile pareri?
0

#6 Utilizator offline   niki81 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-July 05

Scris 28 July 2005 - 04:21 PM

Sunt de acord cu Catalin. Ar trebui sa fi citit Biblia pentru a vb despre spiritualitate. Parerile proprii vin in urma studierii subiectului in sine. Si unde altundeva poate fi gasit mai bine detaliat si mai clar mesajul lui Dumnezeu decat in Biblie, in Cuvantul Sau?
0

#7 Utilizator offline   CATALIN I. 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-July 05

Scris 30 July 2005 - 01:31 PM

Lecter, la Jul 27 2005, 10:16 PM, a spus:

daca doresti sa legi un dialog, poate ar trebui sa mai ajustezi cate ceva la atitudinea pe care o ai fata de ceilalti forumisti. prea le stii tu pe toate si toti ceilalti sunt pe dinafara.
aici se face schimb de idei nu se tin predici.
daca nu, poti monologa in continuare...

nu te supara, ca n-am zis-o cu rautate.
[snapbacca]57258[/snapbacca]

Daca tu asta ai inteles din ce am scris eu...nu ai inteles nimic!Tot cu parere de rau am spus-o...Mersi pentru sfat!

Fisiere atasate

Number of downloads: 34

0

#8 Utilizator offline   CATALIN I. 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-July 05

Scris 30 July 2005 - 01:40 PM

MariaB, la Jul 28 2005, 09:31 AM, a spus:

Propui sa dialogam in citate biblice? Eu sa dau un citat, tu sa gasesti altul... fara sa ne spunem si propriile pareri?
[snapbacca]57304[/snapbacca]

Maria B,

Nu te supara,dar Biblia este singura care poate" da cu parerea "...Ea singura vb despre ea...Este REPERUL,daca vreti al unei vieti, al unei conduite crestine asa cum era in vremea apostolilor si nu cum vrem sau ni se pare noua.Biblia nu lasa nici loc de interpretare,nici nu negociaza cu noi...Cine vrea sa accepte totul asa cum este scris,bine,cine nu,iar bine...Toate bune!Dar ar fi si mai bun, daca cei care imi raspund,sa uzeze de mai putina ironie...

Fisiere atasate

Number of downloads: 37

0

#9 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 30 July 2005 - 08:10 PM

:good: CATALIN IONESCU
:doh: CATALIN I.

Prin regulamentul roportalului nu ai voie sa folosesti mai mult decat un cont pe acest forum. Te rog sa ramai la DOAR UNUL din cele doua pe care le-ai creat pana acum. Multumesc.

Daca nu ai citit inca regulamentul DA CLICca AICI! ACUM!!! Multumesc.
:doh:
0

#10 Utilizator offline   MariaB 

• catolica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-May 05

Scris 01 August 2005 - 07:19 AM

CATALIN I., la Jul 30 2005, 01:40 PM, a spus:

Biblia este singura care poate "da cu parerea"
[snapbacca]57712[/snapbacca]

cand alegem un citat din Biblie, deja ne dam cu parerea
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) biserica ortodoxa lupta cu neoprotestantii?
de ce nu poate exista colaborare intre membrii celor doua tabere
mihaileo2000  40 5.529
Replici noi Le Grand Grimoirs
Minuni si magie.Este posibil? Exista?
Satoria  5 4.878
Replici noi Controversa Holocaustului
Sursa media :Altermedia
candela  8 9.121
Topic inchis despre destin.... neptun  35 13.349
Hot Topic (New) legamantul evreilor thunami  27 11.389