Cum pot sa fac un download de la cineva care este in alta retea?
Pagina 1 din 1
Retea
Scris 26 July 2005 - 08:22 AM
ALX, la Jul 25 2005, 09:10 PM, a spus:
DC++ ? :Pe
[snapbacca]56825[/snapbacca]
[snapbacca]56825[/snapbacca]
Multam de ajutor, incercai dar nu reusii, ori sunt eu natarau, ori celalalt este. Mi-ar prinde bine niste sfaturi la setari. Mersi
Scris 27 July 2005 - 12:43 AM
Sfaturi ? Mda..pai cu adminul de retea nu poti vorbi ?
E cel mai indicat lucru...el sigur stie ce si cum (asta vorbind de conexiune)
Lista de HUB-uri active o gasesti pe http://www.hublist.org; sunt aranjate pe tari, etc.
Desi eu recomand sa intrebi in stanga si-n dreapta de un HUB local...pe oras/sat/comuna.
Sunt astfel de hub-uri create special datorita metropolitanei. Astfel viteza de transfer se mareste considerabil in comparatie cu un HUB dintr-un alt oras.
Programul este foarte usor de folosit. In caz ca nu te descurci are si un help destul de consistent, iar daca nici asa nu te descurci exista fidelul nostru prieten Google-ul. Tasteaza la search "DC++ help" si nu cred ca nu gasesti ceva lincauri.
E cel mai indicat lucru...el sigur stie ce si cum (asta vorbind de conexiune)
Lista de HUB-uri active o gasesti pe http://www.hublist.org; sunt aranjate pe tari, etc.
Desi eu recomand sa intrebi in stanga si-n dreapta de un HUB local...pe oras/sat/comuna.
Sunt astfel de hub-uri create special datorita metropolitanei. Astfel viteza de transfer se mareste considerabil in comparatie cu un HUB dintr-un alt oras.
Programul este foarte usor de folosit. In caz ca nu te descurci are si un help destul de consistent, iar daca nici asa nu te descurci exista fidelul nostru prieten Google-ul. Tasteaza la search "DC++ help" si nu cred ca nu gasesti ceva lincauri.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
WeRRoniX | 3 | 2.185 |
|
auto run | alexeevyci | 1 | 1.951 |
|
Ma ajuta cineva la Java ? | apophis0130 | 0 | 2.123 |