Toate lucrurile create in sase zile ? Ce fel de zile ?
Scris 05 January 2010 - 10:03 PM
Dulgherule,chiar daca scrie ca in sase zile a facut Domnul cerurile si pamintul,asta niinseamna ca in 144 ore.
Cite ore are ziua despre care scrie in psalmi;Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul, sa ne bucuram si sa ne veselim in ea?Pentru mine aceasta are exact 24 ore.dar pentru crestini dja a depasit 2000 de ani.
Dar ziua din Zaharia unde este scris ca nu e nici zi nici noapte dar spre seara se va arata lumina?
Si tot in Zaharia cap 12 ai citeva versete in care este scris;In ziua aceeaetc.In ziua aceea etc.Si versetul 9 este vorba tot de o zi care nu a venit inca ,dar va veni.Acest verset este ziua de la apoc 19,20 sau de la Apoc 20,7-10.
Verifica si vezi,daca nu am dreptate ,spune mi,ca nu ma supar.
Scris 08 January 2010 - 08:23 PM
haym herman, la Jan 5 2010, 10:03 PM, a spus:
Haym, Trebuie sa intelegi "tilcul" postari mele.
Pentru mine 144 de ore (6 zile) este forma "simplificata" a celor ...144000!!!!! (mie i-mi place sa inteleg unele aspecte in termeni ...aritmetici.
Desigur ca nu vreau sa supar pe nimeni cu chestia asta. Oricum numai cei care au ochi "vor vedea"!!!!!
Aceasta postare a fost editata de dulgherul: 08 January 2010 - 08:26 PM
Scris 16 April 2010 - 10:16 AM
haym herman, la Jan 5 2010, 11:03 PM, a spus:
Domnul cerurile si pamintul,asta niinseamna ca in 144 ore.
Mai scrie si altceva :
Ioan 11:9 Isus a răspuns: Nu sīnt douăsprezece ceasuri īn zi? Dacă umblă cineva ziua nu se poticneşte, pentrucă vede lumina lumii acesteia;
12 ceasuri utile pentru lucru.
Lumea creata in Lumina adica Hristos. Daca intelegem ca mai este o lucrare in intunerec care nu este a lui si de care zice ;
1 Ioan 3:8 Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.
Despre timpul creatiei nu-ti spune nimic. Presupuneri sant. la ce folosesc ? pe baza acestor presupuneri s-a format si un institut la San Diego California Se numeste ,Creationism stiintific. Acolo numai invataturi firesti.
Aceasta postare a fost editata de andrei.hus: 16 April 2010 - 10:29 AM
Scris 19 April 2010 - 09:08 PM
dulgherul, la Jan 8 2010, 09:23 PM, a spus:
Pentru mine 144 de ore (6 zile) este forma "simplificata" a celor ...144000!!!!! (mie i-mi place sa inteleg unele aspecte in termeni ...aritmetici.
Desigur ca nu vreau sa supar pe nimeni cu chestia asta. Oricum numai cei care au ochi "vor vedea"!!!!!
Un text de meditatie dulgherule.
Sper sa nu fiu off topic.In Isaia 7cu 3 scrie ceva despre un fiu a lui Isaia care se numea Saar -Iasuv.Nevasta acestuia a nascut copi;lul acela cu numele Ymanu-El.Dar nu asta vreau sa spun.
Acolo vorbeste de 2 cozi de taciuni care fumega etc.Pe vremea cind a fost scrisa cartea Isaia nu era Tanachul format si nici nu era vorba de capitole ,versete etc.Inainte cu ceva timp de fondarea statului Israel sa infiintat o asezare in Nordul tarii cu numele de Saar-Iasuv.
Nu stim din ce cauza a primit numele acesta.
Inainte cu vre-o 12 sau 13 ani intr un exercitiu militar israelian ,dintr-o greseala tactica ,sau lovit doua elicoptere cu cozile deolalta.
Si au murit citi crezi?Saptezeci si trei de soldati si ofiteri.Si aceasta este scris in cap 7 cu vers 3.
Si nu evreii au impartit Tanachul pe capitolesi versete.
Si au fumegat doua cozi de taciune mult timp si abia pompierii militari au putut stinge incendiul.
Cauze si explicatii sint multe,dar nu intereseaza.Ce ma intereseaza,ca la cit timp dupa ce a fost scris,sa implinit,si cum?
Poti gasi pe internet amanunte exacte.
Cu stima Haym.
Inca cevadulgherule.Telefonul meu este 4158666.
4+1+5+8=18
6+6+6=18
18+18=36.Restul il stii tu.
Si eu nu am avut de unde sa stiu ce numere are reteaua. cind am cumparat telefonul.
Scris 14 June 2010 - 08:32 PM
haym herman, la Jan 5 2010, 10:03 PM, a spus:
Dulgherule,chiar daca scrie ca in sase zile a facut Domnul cerurile si pamintul,asta niinseamna ca in 144 ore.
Cite ore are ziua despre care scrie in psalmi;Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul, sa ne bucuram si sa ne veselim in ea?Pentru mine aceasta are exact 24 ore.dar pentru crestini dja a depasit 2000 de ani.
Dar ziua din Zaharia unde este scris ca nu e nici zi nici noapte dar spre seara se va arata lumina?
Si tot in Zaharia cap 12 ai citeva versete in care este scris;In ziua aceeaetc.In ziua aceea etc.Si versetul 9 este vorba tot de o zi care nu a venit inca ,dar va veni.Acest verset este ziua de la apoc 19,20 sau de la Apoc 20,7-10.
Haym dupa 2 Imp 20 , 8-11, ne pute-ti spune cat TIMP sunt 10 trepte ,si cat s-a scurs atunci .??
Scris 14 June 2010 - 09:37 PM
Dumitru56, la Jun 14 2010, 09:32 PM, a spus:
Daca tu mi spui cit timp a oprit Iosua soarele,atunci pot sa ti spun si eu cit sint cele 10 trepte.
Si eu chiar pot sa spun ,dar nu sint sigur ca si vreau.
Sint prea multe spurcaciuni in potirul din care tu bei.
Desi eu am c rezut ca tu si hans vreti sa filtrati vinul.
Scris 16 June 2010 - 12:33 PM
haym herman, la Jun 14 2010, 09:37 PM, a spus:
Si eu chiar pot sa spun ,dar nu sint sigur ca si vreau.
Sint prea multe spurcaciuni in potirul din care tu bei.
Desi eu am c rezut ca tu si hans vreti sa filtrati vinul.
Omule , eu stiu cit timp s-a scurs , DACA stiai dadeai un raspuns , asta dovedeste ca ai un potir in mană.Shalom.
Scris 16 June 2010 - 05:44 PM
haym herman, la Jan 5 2010, 11:03 PM, a spus:
Pai daca Dumnezeu nu a facut lumea in sapte zile, de ce tii tu ziua a saptea? Cine ti-a stabilit-o? Tot Biserica?
haym herman, la Jun 14 2010, 10:37 PM, a spus:
Aaa, adica tu nu dai margaritare porcilor, nu? Haym?
Te feresti de porci ca dracu' de tamaie, insa atunci cand trebuie sa-ti scapi pielea accepti si un transplant de ficat de la necuratu', nu-i asa?
Scris 16 June 2010 - 08:36 PM
Te feresti de porci ca dracu' de tamaie, insa atunci cand trebuie sa-ti scapi pielea accepti si un transplant de ficat de la necuratu', nu-i asa?
[/quote]
Nu hans,judeci total gresit.Niciodata nu am facut deosebire intre oameni.Toti sint creiatura lui Dumnezeu.
Diferenta o fac oamenii insisi prin ascultare sau neascultare.
Sint lucruri care nu le spun,nu din cauza ca esti crestin sau musulman,ci pentru ca le pastrez deocamdata pentru altceva.
Eu lucrez in fiecare zi cu musulmani,si discutam o mie si una de probleme,fara sa ne certam.Cei ce se cearta au interes s-o faca.
Referitor la transplant ,numai ca sa vezi cit sint de incuiati martorii,am spus ,da nu este interzis a face transplant de nici un organ.
Daca stiinta va ajunge la un pas cind vor folosi organe animale,nu stim unde va fi granita .Nu noi sintem cei ce decidem.
Animalele necurate insa sint necurate, asa cum este scris.Ca eu ti-am raspuns atunci asa a fost numai sa vezi ca voi va impotriviti si lui Isus,ca sa va mentineti linia.Asa cum Isus a vindecat in sabat ,ca e mai pretioasa viata decit orice.
Tot asa daca e nevoie de transfuzie,cared ca Isus ar fi fost primul care ar fi donat singe.Defapt chiar se pare ca a zis;Acesta este singele meu.
Pentru ce?
Nu e un fel de transfuzie asta?
Scris 17 June 2010 - 01:24 PM
haym herman, la Jun 16 2010, 09:36 PM, a spus:
Animalele necurate insa sint necurate, asa cum este scris.Ca eu ti-am raspuns atunci asa a fost numai sa vezi ca voi va
Despre invatatori vostri spune:
15:13 Drept răspuns, El le-a zis: Orice răsad, pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină.
15:14 Lăsaţi-i: sīnt nişte călăuze oarbe; şi cīnd un orb călăuzeşte pe un alt orb, vor cădea amīndoi īn groapă.
15:17 Nu īnţelegeţi că orice intră īn gură merge īn pīntece, şi apoi este aruncat afară īn hazna?
15:18 Dar, ce iese din gură, vine din inimă, şi aceea spurcă pe om.
15:19 Căci din inimă ies gīndurile rele, uciderile, preacurviile, curviile, furtişagurile, mărturiile mincinoase, hulele.
15:20 Iată lucrurile cari spurcă pe om;
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Doua legi esentiale | enohabel | 97 | 6.539 |
|
|
VEMANS | 1.870 | 89.645 |
|
Dumnezeu vs. Stiinta | Iocupaul | 7 | 1.408 |