sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

complicata viata... despre prieteni Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   OanaMarina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-September 07

Scris 16 April 2008 - 07:24 AM

Am si eu o nelamurire in legatura cu un prieten si ma gandeam ca poate vreti sa va dati si voi cu parerea.
Il stiu pe tip din camin, era prieten cu colegul de camera a fostului meu. Cu timpul a devenit si prietenul nostru, tot venea pe la noi, stateam de vorba, dar nimic foarte intim sau profund cu mine, doar banalitati. Eu cu fostul am fost mult timp impreuna si acum vreo 2 ani ne-am despartit, si tipul asta atunci a cam rupt relatiile cu fostul, in sensul ca nu prea il mai cauta pe mesenger, ii raspundea doar daca fostul meu il apela (fostul fiind in US si tipul cu lucru prin Europa). La un moment dat l-am intrebat daca e suparat pe fostul si a zis ca putin, ca din cauza la ce mi-a facut mie. L-am lamurit atunci ca ne despartisem din cauza amandorura si a reinceput sa vorbeasca cu fostul.
Ce e mai ciudat, e ca ultimele dati cand am vorbit cu el, tot a adus vorba de tipele cu care se culca si in acelasi timp ca ar vrea sa se aseze la casa lui.
De tipe nu mi-a povestit mare lucru, doar chestii de genul ce grozav e sexul (cu una), si cu alta ca a petrecut o noapte grozava si a doua zi a ramas cu buzele umflate ca tipa nu vroia decat o aventura de o noapte.

Discutiile astea mi se par foarte normale daca am fi mai intimi, dar eu niciodata nu am avut impresia ca am fi chiar astfel de prieteni si mai degraba credeam ca ar discuta chestii de genul cu un prieten baiat decat cu mine. Mai ales ca eu tot timpul l-am considerat mai mult prietenul fostului, adica eu credeam ca ma vede doar ca prietena fostului, nu chiar ca o prietena...

Acum ce sa sa cred despre asta? Ii e dor de casa ( e tot la munca in strainatate) si vrea sa vb cu cineva, sau doar vrea sa devenim prieteni mai buni?
0

#2 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 16 April 2008 - 07:51 AM

Vezi postareaOanaMarina, la Apr 16 2008, 08:24 AM, a spus:

Acum ce sa sa cred despre asta? Ii e dor de casa ( e tot la munca in strainatate) si vrea sa vb cu cineva, sau doar vrea sa devenim prieteni mai buni?

da, prieteni buni , iar īn cazul īn care arăţi bine, poate şi ceva sex ... :)

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 16 April 2008 - 07:53 AM

0

#3 Utilizator offline   K0ntr0VerSy#12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 08

Scris 16 April 2008 - 08:04 AM

Vezi postareaOanaMarina, la Apr 16 2008, 07:24 AM, a spus:

Am si eu o nelamurire in legatura cu un prieten si ma gandeam ca poate vreti sa va dati si voi cu parerea.
Il stiu pe tip din camin, era prieten cu colegul de camera a fostului meu. Cu timpul a devenit si prietenul nostru, tot venea pe la noi, stateam de vorba, dar nimic foarte intim sau profund cu mine, doar banalitati. Eu cu fostul am fost mult timp impreuna si acum vreo 2 ani ne-am despartit, si tipul asta atunci a cam rupt relatiile cu fostul, in sensul ca nu prea il mai cauta pe mesenger, ii raspundea doar daca fostul meu il apela (fostul fiind in US si tipul cu lucru prin Europa). La un moment dat l-am intrebat daca e suparat pe fostul si a zis ca putin, ca din cauza la ce mi-a facut mie. L-am lamurit atunci ca ne despartisem din cauza amandorura si a reinceput sa vorbeasca cu fostul.
Ce e mai ciudat, e ca ultimele dati cand am vorbit cu el, tot a adus vorba de tipele cu care se culca si in acelasi timp ca ar vrea sa se aseze la casa lui.
De tipe nu mi-a povestit mare lucru, doar chestii de genul ce grozav e sexul (cu una), si cu alta ca a petrecut o noapte grozava si a doua zi a ramas cu buzele umflate ca tipa nu vroia decat o aventura de o noapte.

Discutiile astea mi se par foarte normale daca am fi mai intimi, dar eu niciodata nu am avut impresia ca am fi chiar astfel de prieteni si mai degraba credeam ca ar discuta chestii de genul cu un prieten baiat decat cu mine. Mai ales ca eu tot timpul l-am considerat mai mult prietenul fostului, adica eu credeam ca ma vede doar ca prietena fostului, nu chiar ca o prietena...

Eu nu inteleg decat ca tu ti-ai dori sa va apropiati. Ia fi tu mai directa.

In alta ordine de idei, o relatie intima cu prietena prietenului (care nu poate fi decat prietena ta - conform lui Nap.) e foarte sexy.
Asa am auzit.
0

#4 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 16 April 2008 - 01:43 PM

Vezi postareaRavl, la Apr 16 2008, 08:51 AM, a spus:

da, prieteni buni , iar īn cazul īn care arăţi bine, poate şi ceva sex ... :)

Sau poate chiar vrea o relatie cu tine.
0

#5 Utilizator offline   OanaMarina 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-September 07

Scris 16 April 2008 - 02:57 PM

Eu nu stiu ce vreau :)...exista posibilitatea sa plec in strainatate cu lucrul, si daca se aproba nu vreau sa ii dau sperante degeaba...
Si apoi eu sunt asa de habarnista cand vine vorba de oameni, ca nu sunt sigura ca vrea sa fim doar prieteni sau ceva mai mult...
0

#6 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 16 April 2008 - 03:03 PM

Vezi postareaOanaMarina, la Apr 16 2008, 03:57 PM, a spus:

Eu nu stiu ce vreau :)...exista posibilitatea sa plec in strainatate cu lucrul, si daca se aproba nu vreau sa ii dau sperante degeaba...
Si apoi eu sunt asa de habarnista cand vine vorba de oameni, ca nu sunt sigura ca vrea sa fim doar prieteni sau ceva mai mult...

Esti doar naiva,cred, de-asta si cauti raspunsuri legate de asta. Si-ncerci sa-l protejezi pe el si mai putin pe tine. Alegerea ta.

Aceasta postare a fost editata de andruta*: 16 April 2008 - 03:03 PM

0

#7 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 16 April 2008 - 03:06 PM

Vezi postareaK0ntr0VerSy#12, la Apr 16 2008, 09:04 AM, a spus:

Eu nu inteleg decat ca tu ti-ai dori sa va apropiati. Ia fi tu mai directa.

In alta ordine de idei, o relatie intima cu prietena prietenului (care nu poate fi decat prietena ta - conform lui Nap.) e foarte sexy.
Asa am auzit.

:)

Nici ca ma asteptam la o alta replica.
0

#8 Utilizator offline   Miruna007 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 21 April 2008 - 11:02 PM

Ai grija ce alegi,toate au un revers.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Conspiratia Phelps - a fost sau n-a fost? mihaidalexandrescu123  1 1.257
Hot Topic (New) Cat de inteles te poti face?
poti vorbi despre orice fara a fi off
PourMoi  52 5.600
Replici noi Actiunea: "Nimeni nu merita sa fie singur de sarbatori" Geo1000  4 1.478
Hot Topic (New) Relatii - partenerul comite o crima...
cum ati reactiona?
Corydalis  31 7.418
Hot Topic (New) Lumea in care traim.. ThisIsMyName  35 8.499