sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce spuneti in legatura cu Fitna al germanului Wilders Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 22 April 2008 - 06:14 PM

Vezi postareacioanas, la Apr 22 2008, 07:11 PM, a spus:

Crede-ma ca este prima data cand vad asa ceva! Nu exista un astfel de manual, poate ca cineva a avut aceasta initiativa sa faca unul! Avem Scriptura si Ea ne spune cine este crestin si cum trebuie sa arate uncrestin. Daca ne uitam la regii aceia care ucideau, cu siguranta ca erau criminali si nu aveua nimic cu Isus. :lol2:

Deci David era criminal?

Nu mai pomenesc de ceilalti...
0

#22 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 22 April 2008 - 06:16 PM

Ba pomeneste, pomeneste, de ce nu? :lol2:
0

#23 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 22 April 2008 - 06:42 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 22 2008, 08:14 PM, a spus:

Citeste bine manualul acela, si ai sa vezi ca toate raspunsurile pe care le dati sunt standardizate, exact ca niste robotei programati, care doar executa dar nu gandesc. Eu am intalnit in discutiile de pe forum 90% din situatiile prezentate acolo. Si au fost conforme cu manualul pana in cel mai mic amanunt.

In alta ordine de idei, nu ti-ar strica sa cumperi putin simt al umorului de la magazin, sau macar putina autoironie. :lol2:

Raspunsurile pot fi standardizate datorita faptului ca este aceeasi Biblie! Atunci cand ai un sistem de valori si-L accepti in viata ta, poti gandi la fel cu multi altii care au acceptat acelasi sistem de valori!

Faptul ca multi musulmani se comporta la fel pe tot pamantul instaurand teroarea, denota ca au acelasi sistem de valori.
Faptul ca sunt multi crestini care iubesc, se apleaca spre bolnavi, saraci, oropsitii societatii, inseamna ca au acelasi sistem de valori dupa care se ghideaza.
Acum este interesant sa vezi ce sistem de valori ai dumneata, sa cercetezi si sistemul de valori crestin si compari. Daca gasesti ceva bun in Scriptura (sistemul de valori al lui Dumnezeu) atunci aplica-L la viata dumneatale.
Comapara de asemenea sistemul de valori crestin cu sistemul de valori al islamului. Dumneata tragi concluziile! :lol2:
0

#24 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 April 2008 - 06:41 PM

Daca ai fi meditat putin si asupra ultimei fraze pe care am scris-o, nu ai fi dat un raspuns ca asta. :lol2:
0

#25 Utilizator offline   cioanas 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-October 05

Scris 22 April 2008 - 06:45 PM

Vezi postareaGelupanda, la Apr 22 2008, 08:14 PM, a spus:

Deci David era criminal?

Nu mai pomenesc de ceilalti...

Da a fost un criminal! Unul care s-a pocait, asa ca talharul de pe cruce, ba mai mult de atat, citeste Psalmii si vei vedea aceasta!
PSA 32

Una este sa asculti cuvantarile unui betiv intr-un anumit loc si alta este sa asculti pe unul care a fost in pacat si s-a pocait!
Omul ala pocait iti va vorbi despre mocirla pacatului unde se afla si locul de unde Dumnezeu l-a scos si l-a facut un om nou!

Aceasta postare a fost editata de cioanas: 22 April 2008 - 06:48 PM

0

#26 Utilizator offline   sinoe 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 22 April 2008 - 06:51 PM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Apr 22 2008, 05:28 PM, a spus:

:lol2: am fost prezent, nu prea am fost eu atent.. dar am fost prezent. Din pacate se pare ca tu ai ales sa uiti ca in aceiasi perioada regii crestini se omorau unii pe altii. De asemenea se pare ca nu prea ai fost atent la partea unde cruciatii au atacat pe musulmani primii. Polonii ce au facut pe la noi?

Cat despre primitivism... fiecare cu definitiile lui. Eu consider primitiva SUA cu 25% din detinutii planetei si cu pedeapsa cu moartea inca in picioare.

Bun daca urasti acea parte a istoriei...doresti sa te reintorci la acelasi barbarism feroce...? de care nici macar cu ocazia inchizitiei nu am avut parte?

Va rog sa faceti diferenta intre ignoranta si toleranta macar
0

#27 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 April 2008 - 06:49 PM

Eu am observat un lucru: cei care de la bun inceput au fost oameni credinciosi si au urmat un standard moral ridicat nu dau atat din gura despre Biblie si nu fac atata caz de credinta in Dumnezeu cat fac cei care au fost mizerabili dar apoi s-au pocait.
Oare de ce? :lol2:
0

#28 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 22 April 2008 - 07:01 PM

Vezi postareacioanas, la Apr 22 2008, 07:42 PM, a spus:

Faptul ca sunt multi crestini care iubesc, se apleaca spre bolnavi, saraci, oropsitii societatii, inseamna ca au acelasi sistem de valori dupa care se ghideaza.

Dragul meu Cioanas, cat am cutreierat eu lumea asta, eu n-am vazut asa ceva prin nici o biserica de pocaiti. Am gasit ceva asemanator la catolicii francezi. Spune-mi unde se afla si zbor la ei. :lol2: :lol2: :lol2:

Vezi postareacioanas, la Apr 22 2008, 07:45 PM, a spus:

Da a fost un criminal! Unul care s-a pocait, asa ca talharul de pe cruce, ba mai mult de atat, citeste Psalmii si vei vedea aceasta!

Eu sper din toata inima mea ca n-ai sa te apuci si tu sa-i cataloghezi pe unsii Domnului drept criminali, desfranati etc asa cum face tantea White, nu? Sau daca o faci, ada macar ceva argumente ca Insusi Dumnezeul lor i-ar fi considerat asa.
0

#29 Utilizator offline   sinoe 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 08

Scris 22 April 2008 - 07:06 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 22 2008, 06:14 PM, a spus:

Citeste bine manualul acela, si ai sa vezi ca toate raspunsurile pe care le dati sunt standardizate, exact ca niste robotei programati, care doar executa dar nu gandesc. Eu am intalnit in discutiile de pe forum 90% din situatiile prezentate acolo. Si au fost conforme cu manualul pana in cel mai mic amanunt.

In alta ordine de idei, nu ti-ar strica sa cumperi putin simt al umorului de la magazin, sau macar putina autoironie. :lol2:

Oricum nu este cazul Noului Testament...dupa care americanii s-au ghidat cand au scris Carta universala a drepturilor omului...dar ma rog fiecare are propria opinie...

Si de vorbim de regi profeti etc ...din istoria noastra primitiva ..ei s-au ghidat dupa standardele societatii din vremea respectiva...ce le putem cere? Putem sa ii acuzam dupa standardele vietii actuale? Suntem la o distanta de cateva mii de ani de la acele evenimente. Iar Vechiul Testament este considerat istorie de crestini si nu modele de luat exemplu...pe cand musulmanii asta si fac si nu doar atat ...ci au adaugat si alte neghine care il fac si mai greu de suportat si incompatibil culturii noastre vestice.

"Īntr-un interviu acordat la sfīrşitul lunii august postului tv din Turcia Kanal D, prim-ministrul turc Recep Erdogan a explicat cīt se poate de clar că termenul Islam moderat e o ficţiune"

http://patrupedbun.n...-sensibilitate/

Iata ce spune un adevarat musulman...daca intram sub jugul islamului nu vom avea scapare...doriti sa va reintoarceti in acele timpuri primitive cu cenzuri, terorism, discriminari toate in numele unui demon care se autonumeste Allah?

eu NU doresc...vreau sa imi traiesc linistit viata alaturi de cei dragi si nu sa fiu obligat pe toate caile jihadului islamist sa le adopt doctrina Sharia...caci asta intentioneaza...ei nu doresc raspandirea islamului ci sa supuna legea Sharia intregii lumi...sa controleze orice viata, sex, spirit, virgine din rai, venit.

In Europa au loc pedofilii, violuri, crime de onoare, ucideri cu pietre, terorism toate in numele islamului.

Eu doresc sa traiesc in sfarsit visul fiecarei fiinte umane :Libertatea atat cat se poate si cere acestei societati in care traim si nu doresc sa retraiesc barbarismul in care au trait stramosii nostri in numele psihopatilor sau in numele unui dumnezeu odios
0

#30 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 22 April 2008 - 07:20 PM

Vezi postareacioanas, la Apr 22 2008, 06:55 PM, a spus:

Daca am avea un musulman care sa fie iertator cu sotia, sa fie tolerant cu cei de alta religie, sa iubeasca pe toti oamenii, sa-si tarteze sotia ca si egal ectc, un astfel de om ar fi impotriva invataturilor lui Mahomed.
Observi diferenta de invatatura si de adepti?

Singurul lucru pe care il observ e ca informatiile despre Islam le culegi de pe site-uri anti-islamice. Altfel e greu de inteles cum poti sa spui ceea ce spui.

Stii tu care sunt invataturile lui Mahomed?

Vezi postareasinoe, la Apr 22 2008, 07:51 PM, a spus:

Bun daca urasti acea parte a istoriei...doresti sa te reintorci la acelasi barbarism feroce...? de care nici macar cu ocazia inchizitiei nu am avut parte?

Va rog sa faceti diferenta intre ignoranta si toleranta macar

Ai atins un punct nevralgic... din pacate multi sunt intoleranti datorita ignoratei lor.
Asculta cine stie ce predica a unei persoane ce, desi poate e bine intentionata, alege calea fricii, cale ce duce la intuneric, si astfel se contamineaza cu ideile gresite ale acelei persoane.
Frica e calea catre Partea Intunecata.

Nu vreau reintoarcerea la barbarie si cred ca Invatatura Islamului e un pas inapoi fata de Crestinism DAR asta nu inseamna ca e o invatatura gresita. Cred ca e foarte multa frumusete si in ea.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Hinduismul astarte  31 8.806
Replici noi Kurzi in istanbul raducanu23  1 1.314
Hot Topic (New) Atasamente Wicca. * * * * * Glamorous_witch_girl  84 16.535
Replici noi Revansa Lui Dumnezeu:fundamentalism si integrism religios in lumea contemporana.
Cum va arata viitorul religiilor?
New Task  2 1.291
Hot Topic (New) Semnul fiarei = cipul ?
Sa fie oare cipul dusmanul "celor sfinte"?
hans  1.143 52.762