sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ghizi Spirituali Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 10 July 2008 - 03:58 PM

poate te gandesti prea intens la acel lucru si visul e doar un raspuns la ceea ce vrei sa auzi
0

#32 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 23 November 2008 - 10:53 AM

Vezi postareaHumanNature, la Jun 19 2008, 07:14 PM, a spus:

Apropo de asta,uneori mi se intampla sa imi zica cineva in vis(visez ca vorbesc cu cineva,dar nu pot vedea cine e) ce voi face ziua care va urma,si chiar asa se intampla.Rar am astfel de vise care sa imi spuna ce voi face,adica lucrurile importante ,sunt rare dar asa mi se intampla cum imi spune vocea din vis.Probabil k e doar constiinta mea...nu stiu...

incearca sa intrebi de ce iti spune toate astea care e scopul?
0

#33 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 24 November 2008 - 02:15 PM

Vezi postareaKhaarsha, la Apr 14 2008, 10:00 PM, a spus:

Majoritatea oamenilor simte, mai des ori mai rar, ca cineva ajuta, indruma, sfatiueste in mod subtil , dar eficient. Fenomenul a fost asociat cu intuitia, cu influenta unor persoane decedate care incearca sa ajute. Unii zic ca ar fi vorba de ingeri pazitori sau ghizi spirituali.
Aceste prezente se manifesta diferit, in functie de nevoile si constructia fiecaruia. Sunt persoane care colaboreaza cu ghizii lor doar atunci cand au neaparata nevoie, in acest caz prezenta avand de obicei o aparitie spectaculoasa, marcand puternic pe cel in cauza. Alti oameni comunica permanent cu acest ajutor , sfatuindu-se cu el mereu, in probleme simple sau complexe;auzindu-l zi de zi, in fiecare secunda, uneori nemaifacand diferenta intre el si ei insisi. Unii pun totul pe seama intuitiei, ignorand posibilitatea existentei unei prezente care e acolo ori de cate ori e nevoie, totul rezumandu-se la activitati (nu tocmai normale) ale creierului.
Sunt teorii ce sustin ca fiecare om are doi indrumatori, unul negativ altul pozitiv(nu neaparat bun-rau sau diavol-inger), care isi fac simtita prezenta in functie de natura problemelor, starea de spirit a "muritorului" etc.
Ce parere aveti despre existenta acestei "voci interioare" si cata atentie ii acordati?

Vezi postareaKhaarsha, la May 5 2008, 09:40 AM, a spus:

Observ ca acest subiect este greu de abordat, nu doar aici pe forum, ci in general. Multi dintre cititori stiu despre ce e vorba, in mare, dar se feresc sa spuna ceva, sa impartaseasca experiente. Care sa fie cauza acestor retineri?

OOare cei doi ingeri nu repreinta caracterul bivalent al omului ? Lupta continua dintre bine si rau ?
0

#34 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-November 09

Scris 29 November 2009 - 10:12 PM

si de ce ar trebui sa am eu incredere in niste tipi invizibili, care nu stiu ce hram poarta, care se ascund si nu au bunul simt sa se arate pe fata. de ce ar trebui sa iau de bune balmajelile lor. de ce sa nu am incredere in mine. de ce sa-mi pun speranta in altul, care e si dubios pe deasupra. ca pare BUN? se poate preface
0

#35 Utilizator offline   Apopii 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 09

Scris 30 November 2009 - 07:15 AM

Vezi postareaKosmotro, la Nov 29 2009, 10:12 PM, a spus:

ca pare BUN? se poate preface

:o: E greu sa-ti dai seama cine-ti vrea binele cu adevarat si cine nu! La fel ca si in viata de zi cu zi.
0

#36 Utilizator offline   Katakuna_2009 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-November 09

Scris 30 November 2009 - 07:33 AM

O solutie trebuie sa fie....
0

#37 Utilizator offline   Zen` 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-July 09

Scris 30 November 2009 - 11:30 PM

Vezi postareaKosmotro, la Nov 29 2009, 11:12 PM, a spus:

si de ce ar trebui sa am eu incredere in niste tipi invizibili, care nu stiu ce hram poarta, care se ascund si nu au bunul simt sa se arate pe fata. de ce ar trebui sa iau de bune balmajelile lor. de ce sa nu am incredere in mine. de ce sa-mi pun speranta in altul, care e si dubios pe deasupra. ca pare BUN? se poate preface

E amuzant ca spui asta ! :)

Nu ! de ce ar trebui ? ... ci , de ce ai ? avem !
Oare nu stii ca "tipii invizibili" se ascund exact in tine ? Se muleaza si se confunda cu propria fiinta , a fiecaruia dintre noi ! :flowers: .... si cu aproape orice gand si sentiment care razbate pana la suprafata noastra .

Pana devenim destul de constienti si de atenti , in interior , vocile - ghizii - daemonii... suntem tot noi !

Abia dupa aia , am putea trece la distinctia intre bine si rau la indrumari.... dupa distinctia dintre noi si non-noi ! :flowers:

Oricum faza aia de desene animate cu un dracusor pe un umar , si un ingeras pe celalat - spune totul !
0

#38 Utilizator offline   Koldzz 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 02 April 2010 - 11:38 PM

NU stiu daca sunt off topic sau deastea astazi la scoala era totul ok ma jucam cu baietzi carti in nuj ce ora si dintrodata se misca ceva in dreapta mea am apucat sa vad ca era imbracat in pantaloni de stofa neagra pantofi negri camasa neagra si sacou negru dar pentru moment nu miam dat seama si mam intors la baietzi dar peste o secunda cand miam dat seama mam intors si nu era nimeni acolo dar se misca perdeaua ca si cum cineva ar fi plecat. A fost foarte ciudat caci nimeni nu avea asa haine.Mam speriat otzar :think: :blink: :blink:

Aceasta postare a fost editata de Koldzz: 02 April 2010 - 11:45 PM

0

#39 Utilizator offline   Sentinel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-January 09

Scris 14 July 2011 - 08:06 PM

Vezi postareasamsara, la 23 May 2008 - 08:26 AM, a spus:

iti intrasera in functiune chakrele din palme :)

Ceva in sensul asta as crede si eu. Kundalini poate.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Extraterila prins in cursa de soareci
SOCANT!!! SENZATIONAL!!! VA DATI SEAMA??!
ActorGrabit  11 3.273
Hot Topic (New) Atasamente Cat mai multe informatii despre demoni VictorN  29 6.885
Hot Topic (New) Elfi si zane
voi credeti in ei?...uite ca altii cred :)
Arcangelo  57 10.728
Replici noi Doi Luceferi sus pe cer
dupa eclipsa totala !
Master_  15 4.922
Hot Topic (New) Atasamente Convocare de entitati pozitive VictorN  44 5.865