Ghizi Spirituali
Scris 10 July 2008 - 03:58 PM
Scris 23 November 2008 - 10:53 AM
HumanNature, la Jun 19 2008, 07:14 PM, a spus:
incearca sa intrebi de ce iti spune toate astea care e scopul?
Scris 24 November 2008 - 02:15 PM
Khaarsha, la Apr 14 2008, 10:00 PM, a spus:
Aceste prezente se manifesta diferit, in functie de nevoile si constructia fiecaruia. Sunt persoane care colaboreaza cu ghizii lor doar atunci cand au neaparata nevoie, in acest caz prezenta avand de obicei o aparitie spectaculoasa, marcand puternic pe cel in cauza. Alti oameni comunica permanent cu acest ajutor , sfatuindu-se cu el mereu, in probleme simple sau complexe;auzindu-l zi de zi, in fiecare secunda, uneori nemaifacand diferenta intre el si ei insisi. Unii pun totul pe seama intuitiei, ignorand posibilitatea existentei unei prezente care e acolo ori de cate ori e nevoie, totul rezumandu-se la activitati (nu tocmai normale) ale creierului.
Sunt teorii ce sustin ca fiecare om are doi indrumatori, unul negativ altul pozitiv(nu neaparat bun-rau sau diavol-inger), care isi fac simtita prezenta in functie de natura problemelor, starea de spirit a "muritorului" etc.
Ce parere aveti despre existenta acestei "voci interioare" si cata atentie ii acordati?
Khaarsha, la May 5 2008, 09:40 AM, a spus:
OOare cei doi ingeri nu repreinta caracterul bivalent al omului ? Lupta continua dintre bine si rau ?
Scris 29 November 2009 - 10:12 PM
Scris 30 November 2009 - 11:30 PM
Kosmotro, la Nov 29 2009, 11:12 PM, a spus:
E amuzant ca spui asta !
Nu ! de ce ar trebui ? ... ci , de ce ai ? avem !
Oare nu stii ca "tipii invizibili" se ascund exact in tine ? Se muleaza si se confunda cu propria fiinta , a fiecaruia dintre noi !
Pana devenim destul de constienti si de atenti , in interior , vocile - ghizii - daemonii... suntem tot noi !
Abia dupa aia , am putea trece la distinctia intre bine si rau la indrumari.... dupa distinctia dintre noi si non-noi !
Oricum faza aia de desene animate cu un dracusor pe un umar , si un ingeras pe celalat - spune totul !
Scris 02 April 2010 - 11:38 PM
Aceasta postare a fost editata de Koldzz: 02 April 2010 - 11:45 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Extraterila prins in cursa de soareci
SOCANT!!! SENZATIONAL!!! VA DATI SEAMA??! |
ActorGrabit | 11 | 3.273 |
|
|