M-am angajat la un depozit ca si ajutor de gestionar,din pacate la fortele de munca nu exista trecut in nomenclator ca si meserie...asa ca m-au trecut ca si lucrator gestionar.... este un gestionar sef depozit ,el are chei si tine fisele de magazie...a semnat de preluare.Daca sunt lipsuri in gestiune se poate sa imi impute si mie pe baza fisei postului...inca nu am semnat fisa postului.Dar daca scrie ...raspunde de gestiunea fizica a depozitului....se poate sa imi impute si mie pe baza faptului ca am semnat fisa postului ?Eu practic nu semnez de primire si nici de iesirea materialelor.Multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
imputare fisa postului lucrator gestionar
Scris 14 April 2008 - 09:42 PM
jenu, la Apr 14 2008, 09:16 PM, a spus:
M-am angajat la un depozit ca si ajutor de gestionar,din pacate la fortele de munca nu exista trecut in nomenclator ca si meserie...asa ca m-au trecut ca si lucrator gestionar.... este un gestionar sef depozit ,el are chei si tine fisele de magazie...a semnat de preluare.Daca sunt lipsuri in gestiune se poate sa imi impute si mie pe baza fisei postului...inca nu am semnat fisa postului.Dar daca scrie ...raspunde de gestiunea fizica a depozitului....se poate sa imi impute si mie pe baza faptului ca am semnat fisa postului ?Eu practic nu semnez de primire si nici de iesirea materialelor.Multumesc anticipat
daca esti angajat si ai contract de munca in care esti trecut ca "lucrator gestionar" asta presupune ca lucrezi cu stocuri si gestionezi ( mai mult sau mai putin ) acele stocuri.
pot exista minusuri in gestiune ( la un moment dat ), minusuri ce pot fi imputate salariatilor.
este in vigoare legea popririi pe venituri ( poprire pe venit= stabilirea unei sume de bani care se deduce din venitul salariatului, suma ce se aduna in timp pana se acopera deficitul in gestiune).
asa ca..
exista posibilitatea sa poti fi tras la raspundere pentru eventuale minusuri in gestiune ( si tu si ceilalti lucratori si sefi implicit)
asa se intampla peste tot--in orice depozit care presupune o gestiune.
ai grija ce colegi ai pe langa tine si ia-ti masuri de preventie.
Aceasta postare a fost editata de newtask: 14 April 2008 - 09:43 PM
Scris 16 April 2008 - 04:33 PM
jenu, la Apr 14 2008, 09:16 PM, a spus:
Daca vrei sa nu ai probleme si sa dormi linistit, atrage-i atentia patronului ca trebuie sa te protejeze de atare situatii neplacute. Puteti mentiona toate atributiile si restrictiile tale in fisa postului sau poti pretinde o anexa, o clauza la contractul de munca prin care sa fii exonerat de unele responsabilitati. Pana atunci, NU SEMNA ACTE, INDIFERENT DE URGENTA IMPREJURARILOR! Si fii cu ochi-n patru la ce fac colegii tai, o sa-ti prinda bine! See you!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Se respecta Constitutia ca Lege fundamentala? | secretarul | 15 | 5.904 |
|
Produse pe care primesti banii inapoi daca nu esti multumit de ele | t_mann | 7 | 5.317 |
|
Legislatie si autorizatii speciale pentru cercetari de piata | Lauiapu | 0 | 2.852 |
|
va rog ajutati-ma...insulta fapta penala?
insulta clip de pe youtube |
MonSoon90 | 10 | 4.828 |
|
Chestionar:
Cat cere mama /cat ofera tatal?
Subiect delicat: PENSIA ALIMENTARA |
Rose2001ro | 21 | 10.968 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS