cum poti cuceri o iubire veche? ................
Scris 22 July 2005 - 10:38 AM
Am facut topicul asta pentru ca ... mi-ar prinde bine niste idei legate de acest subiect... :Pe
Scris 22 July 2005 - 03:35 PM
eu cred ca cel mai bine e sa lasi o iubire veche la locul
ei firesc...adica in trecut!
ps-sunt pregatit sa fiu atacat,dar deh,asta e parerea mea
ei firesc...adica in trecut!
ps-sunt pregatit sa fiu atacat,dar deh,asta e parerea mea
Scris 22 July 2005 - 06:04 PM
Cam aceeasi parere o am si eu ! O relatie terminata , chiar daca e reinviata nu va mai fi ca la inceput
!!
Scris 22 July 2005 - 11:40 PM
yo cred ca daca tot vrei sa te intorci la acea perosana sa poate. daca asta sa-o intamplat mai demult o ieie prin discutie si o tii as pana iar deveniti apropiati. daca te-ai despartit de ff putin timp atunci trebuie sa iispui ca o fost vina ta & restu. daca si mia plangi sansele sunt si mia ridicate. dar intotdeauna vor fi procentaje si procentaje
si daca nu merge poti sa-ti spui ca macar ai incercat
da daca te-ai despartit de acea persoana nu inseaman ca ceva n-o mers deci c garantie ai tu ca nu o sa sa intample din nou?
pe.sa. complicata viata , nu?
si daca nu merge poti sa-ti spui ca macar ai incercat
da daca te-ai despartit de acea persoana nu inseaman ca ceva n-o mers deci c garantie ai tu ca nu o sa sa intample din nou?
pe.sa. complicata viata , nu?
Scris 23 July 2005 - 09:16 AM
cred ca o relatie terminata trebuie sa ramana asa...singura motiv cu care sunt de acord sa reincepi relatia cu aceeasi persoana este atunci cand relatia sa termiant al nervi sa pentru un motiv stupid si nu pentru ceva care merita atunci da se paote relau pentru ca sa facut o greseala dar altfel daca ai facut acest pas nu merita sa te mai intorci mereu e acelasi lucru putine se mai pot schimba
parerea mea:)
parerea mea:)
Scris 25 July 2005 - 10:01 AM
ufa...da, viata e complicata 
a fost cam asa: ne intelegeam foarte bine , discutam, lucram la acelasi proiect, era oca...ne-am vazut si eu m-am inhibat teribil, el e dadea din stanga-n dreapta intr-un joc ce eu nu ii mai vedeam rostul...e adevarat ca am facut pe inabordabila dar stia ca-la plac...mi-am deschis sufletul din dorinta de a discuta si...mi-a inchis calea din nmotiv ca el "sa-a jucat dar nu atat cat o face de obicei ..." si "cu ce ocazie m-am gandit eu la mai mult?"...totusi cand m-a tinut in brate nu mi sa-a parut a fi numai prietenie...vina e in parte a mea ca am fost glaciara dar nici el nu a lasat garda jos...
as vrea sa ajungem la acel punct comun in care sufletele noastre se impleteau intr-o caldura roz...dincolo de cuvinte...offf...
da, viata e complicata
a fost cam asa: ne intelegeam foarte bine , discutam, lucram la acelasi proiect, era oca...ne-am vazut si eu m-am inhibat teribil, el e dadea din stanga-n dreapta intr-un joc ce eu nu ii mai vedeam rostul...e adevarat ca am facut pe inabordabila dar stia ca-la plac...mi-am deschis sufletul din dorinta de a discuta si...mi-a inchis calea din nmotiv ca el "sa-a jucat dar nu atat cat o face de obicei ..." si "cu ce ocazie m-am gandit eu la mai mult?"...totusi cand m-a tinut in brate nu mi sa-a parut a fi numai prietenie...vina e in parte a mea ca am fost glaciara dar nici el nu a lasat garda jos...
as vrea sa ajungem la acel punct comun in care sufletele noastre se impleteau intr-o caldura roz...dincolo de cuvinte...offf...
da, viata e complicata
Scris 25 July 2005 - 04:25 PM
Nu are rost sa cuceresti o iubire veche.Daca sa`a ajuns la despartire e clar ca nu a mers ceva si nici nu va merge.Sa lasam trecutul cu amintirile care raman si sa traim in prezent.
Scris 25 July 2005 - 04:45 PM
de ce ar trebui sa cuceresti o veche iubire?
Uite cum stau lucrurile in viziunea mea :
o veche iubire probabil e un vechi prieten,iubit cu care ai umblat, totul sa-a terminat mai mult sau mai putin frumos. Probabil el nu a tinut la tine sau a tinut prea putin , asta da dovada ca nu te-a pretuit. totul sa-a terminat din cauza lui. sau din cauza unei greseli pe care tu ai facut`o ceea ce el nu va ierta, a doua oara probabil va incerca el acelasi lucru.Nu vad sensul. Nu vad de ce trebuie sa treci din nou prin acel chin ? de ce sa ma ranesc incercand sa cuceresc ceva care am pierdut de mult ? Viata merge inainte, iar lumea e plina de valori, as putea avea ceva mai bun, acel cineva nu ma meritat sau invers din punctul lui de vedere. Nu as incerca sa recuceresc o veche iubire pentru care probabil dupa doua saptamani impreuna nu voi mai simti nimic, amintirile imi vor tresari in cap si atunci imi voi aminti de ce si cum ne-am despartit , ca la-am vazut pe strada cu altcineva dupa doar 2 zile dupa ce ne-am despartit , de ce sa merite sa ma chinui ? Parerea mea
Uite cum stau lucrurile in viziunea mea :
o veche iubire probabil e un vechi prieten,iubit cu care ai umblat, totul sa-a terminat mai mult sau mai putin frumos. Probabil el nu a tinut la tine sau a tinut prea putin , asta da dovada ca nu te-a pretuit. totul sa-a terminat din cauza lui. sau din cauza unei greseli pe care tu ai facut`o ceea ce el nu va ierta, a doua oara probabil va incerca el acelasi lucru.Nu vad sensul. Nu vad de ce trebuie sa treci din nou prin acel chin ? de ce sa ma ranesc incercand sa cuceresc ceva care am pierdut de mult ? Viata merge inainte, iar lumea e plina de valori, as putea avea ceva mai bun, acel cineva nu ma meritat sau invers din punctul lui de vedere. Nu as incerca sa recuceresc o veche iubire pentru care probabil dupa doua saptamani impreuna nu voi mai simti nimic, amintirile imi vor tresari in cap si atunci imi voi aminti de ce si cum ne-am despartit , ca la-am vazut pe strada cu altcineva dupa doar 2 zile dupa ce ne-am despartit , de ce sa merite sa ma chinui ? Parerea mea
Scris 25 July 2005 - 06:13 PM
Ma tem ca chestii de genul "el si ea se reintalnesc dupa 10 ani si au aceleasi sentimente puternice ca si inainte" se petrec doar in Sandra Brown sau in Tanar si nelinistit. In viata reala el se plictiseste dupa un timp sa tot bata la o usa inchisa si aseste una mai accesibila.
Scris 25 July 2005 - 11:03 PM
Cata dreptate poti sa ai plictiseala dobandita dinainte se regasaeste in noua relatie
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pur si simplu ... dragoste | ellla | 17 | 5.080 |
|
oare de ce parintii vor sa te tina mereu din scurt ?
despre parinti si dragoste |
gabytza710 | 27 | 11.210 |
|
|
Cupidon | 68 | 29.987 |
|
Ceva...mai neobisnuit.
Spermatozoizi. |
anonim232 | 60 | 17.159 |
|
Desi e deja stresant:IUBIREA
Duplicitatea |