alirox, la Sep 25 2007, 09:00 PM, a spus:
Eu am facut cursul fara sa am in intentie. Pur si simplu s-a intamplat. Desi aveam foarte multe idei induse ca nu e bun, ca e o prostie si altele, am reusit satrec peste asta si sa-mi fac propria parere.
Am vazut ca nu SCIO este problema ci omul care interpreteaza rezultatele. Cu scuzele de rigoare dar medicii daca nu au o minte deschisa nu pot decat sa faca gafe. Ceea ce au invatat la medicina nu prea ii ajuta cu nimic.
Multi medici se folosesc pentru a castiga mai multi bani. Nu mi se pare corect. SCIO recomanda doar tratamente naturiste, dar sigur nu acelasi tratament la mai multe persoane cu probleme diferite.
Interese sunt multe si mari ca sa creeze ideea de sarlatanie Nu comentez.
O mentiune. O sedinta Biorezonanta, numai de scanare nu poate dura mai putin de 45 min. Stiu ca sunt multi care fac in 20 de min. Atentie!
Eu nu am un astfel de aparat, dar sigur as recomanda ce e mai bun si mai avantajos pentru pacient, nu pentru avantajele mele personale.
Un tratament cu suplimente alimentare sigur nu costa mai mult decat cel medicamentos. Cu siguranta nu poate da dependenta.
Va doresc sanatate maxima si spor in toate.
Dorin
Contact
Facebook
Twitter
RSS