Pagina 1 din 1
ajutooooor! :(( mare ciudatenie la calculator...
Scris 12 April 2008 - 11:11 PM
salutare, forumisti! am si eu o mare problema cu pc-ul meu...inca de cand l-am cumparat (acum vreo 2 ani), l-am bagat in priza si...nica...nu boota windosul instalat pe hard (SATA).buun...dupa cateva incercari mai mult sau mai putin stiintifice, am constatat ca nu imi booteaza decat daca deschid pc-ul, deschid dvd-rom-ul, il inchid si apoi dau restart din buton...altfel nu are nici o sansa sa booteze. se mai intampla (foarte rar, cred ca de vreo 10 ori) sa mearga din prima, fara ajutorul dvd-rom-ului. in ultima vreme insa, chiar si cu dvd-ul merge abia dupa a patra sau a cincea incercare
( astept sugestii
thx!
Scris 12 April 2008 - 11:33 PM
fir3fight3r, la Apr 13 2008, 12:11 AM, a spus:
salutare, forumisti! am si eu o mare problema cu pc-ul meu...inca de cand l-am cumparat (acum vreo 2 ani), l-am bagat in priza si...nica...nu boota windosul instalat pe hard (SATA).buun...dupa cateva incercari mai mult sau mai putin stiintifice, am constatat ca nu imi booteaza decat daca deschid pc-ul, deschid dvd-rom-ul, il inchid si apoi dau restart din buton...altfel nu are nici o sansa sa booteze. se mai intampla (foarte rar, cred ca de vreo 10 ori) sa mearga din prima, fara ajutorul dvd-rom-ului. in ultima vreme insa, chiar si cu dvd-ul merge abia dupa a patra sau a cincea incercare
( astept sugestii
thx!
Tare de tot! E stapinit de un duh necurat, are ingeru' legat si trebuie exorcizat!
Cum naiba te-ai prins de toata parascovenia cu dvd-romul si restartul, nu stiu!
Probabil un contact defectuos al mufelor de la sursa catre hard disk
Aplica solutia romaneasca (un pumn direct in el poate-si revine, sau mai multi!), daca nu zguduie-l un pic poate se reface contactul ala buclucas.
Altfel d-l la un electronist sa gaseasca contactul cu pricina si sa-l refaca!
Scris 13 April 2008 - 12:24 AM
nu afiseaza absolut nimic..ecran negru..nu se aude bip-ul de la ram, nimic...e mort. am incercat din bios toate variantele (cred) sa-l fac sa ia hardul sa booteze pe el, dar nu vrea. booteaza doar daca vede ca este miscare la dvd...cu un topor cred ca rezolv problema
...nush ce sa-i mai fac..orice sugestie e bine venita
(
Aceasta postare a fost editata de fir3fight3r: 13 April 2008 - 12:37 AM
Scris 13 April 2008 - 06:28 AM
sincer nu inteleg de ce nu te-ai dus cu el la firma de unde l-ai cumparat sa le reclami defectiunea....WTF!!! exista garantie si tampenii de gen si daca faci putina galagie in magazin pe langa clienti sa vezi ce repede se repara....am incercat faza
Scris 13 April 2008 - 11:47 AM
din comoditate...ca am fost un mare bou...nush
...sa decuplez dvdul..hm...tricky one! am sa incerc si p-asta thx.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
problema
,,, |
cimilcosmin | 3 | 1.282 |
|
Rezolutie
.... |