sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Comparatie intre Budism si Crestinism Comnteriu despre istoria si teologia lor Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   delphinman2000 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-October 05

Scris 25 October 2005 - 05:07 PM

Vai, nene Rica, pai e frumos din partea dumitale sa ma lasi sa cred ca esti vreo fetishcana proaspat absolventa de filozofie care, dupa ce si/a plictisit toti prietenii cu stiinta ei de carte, se da in stamba pe internet? Si eu, nefericitul si diletantul de mine voiam sa/i aministrez Celei cateva corectii prietenesti ca sa inteleaga ca nu le stie pe toate, nestiind ca discut(cel mai probabil) cu un profesor universitar!!! Mii de
scuze ptr rautatile mari sau mici pe care le/am spus.
Promit sa ma documentez asupra celor indicate de tine si sa revin cu argumente sau cu intrebari, dupa caz. Pana la urma, mi/e prieten orgoliul, ca/i al meu si l/am crescut de mic, dar... mai prieten mi/e ADEVARUL. :)
0

#22 Utilizator offline   Cela 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-July 05

Scris 25 October 2005 - 05:23 PM

Citeaza

Vai, nene Rica, pai e frumos din partea dumitale sa ma lasi sa cred ca esti vreo fetishcana proaspat absolventa de filozofie care, dupa ce si/a plictisit toti prietenii cu stiinta ei de carte, se da in stamba pe internet? Si eu, nefericitul si diletantul de mine voiam sa/i aministrez Celei cateva corectii prietenesti ca sa inteleaga ca nu le stie pe toate, nestiind ca discut(cel mai probabil) cu un profesor universitar!!! Mii de
scuze ptr rautatile mari sau mici pe care le/am spus.
Nu trebuie sa te scuzi prietene . . . . Rica e fara frica, insa in acelasi timp "de treaba". Cat despre identitatea lui, se vede ca nu ai studiat suficient. Daca ma cunosti deja (cine esti?), ar fi trebuit sa stii cel putin numele meu, si ca Rica . . . e Florica. :crazy:

Citeaza

Promit sa ma documentez asupra celor indicate de tine si sa revin cu argumente sau cu intrebari, dupa caz. Pana la urma, mi/e prieten orgoliul, ca/i al meu si l/am crescut de mic, dar... mai prieten mi/e ADEVARUL. :)

Te astept. Si iar zic, daca ma cunosti asa cum zici, atunci stii ca odata pusa in fata evdentelor, nu insist in prostie. E pacat sa ascunzi adevarul . . . exista atâââââtea tehnici umane care fac atâââât de admirabil treaba asta, ca e mare pacat sa ne mai dam si noi singuri in cap peste!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis rugati-va neincetat! o scorpie  286 21.160
Topic inchis Ce este blasfemia?
I know it hurts...
Lilith@home  15 5.107
Hot Topic (New) ce parere aveti despre "Yoga"?
si aici mie imi vin in cap mai multe intrebari...
Anyone  39 14.960
Topic inchis Atasamente cine este Satana?!Dovada existentei lui.!Nasul de cununie! * * * * * senin8  133 14.004
Hot Topic (New) Cultul penticostal in anul 2007
Principii si direcţii pentru întărirea disciplinei ....
dAImon  31 10.354