Aceasta postare a fost editata de Gaya: 10 April 2008 - 07:56 PM
Ne nastem oameni sau devenim oameni
Scris 10 April 2008 - 07:55 PM
"Ne nastem oameni sau devenim oameni".....asta a fost subiectul zilei la mine la facultate....fiecare profesor a venit cu prelegerea lui si cu zeci si zeci de argumente...asta teoretic...practic au vorbit mult si nu au spus nimic.....ma interesa sa aflu si parerea voastra despre subiectul asta.....la prima vedere e evident ca ne nastem oameni, dar oare faptul ca ne dezvoltam in cadrul unei societati nu ne face sa devenim oameni.....eu sincer cred k ne nastem oameni , ca doar nu ne nastem cine stie ce animal sau mai rau, vreo leguma....dar cred ca are ft mare importanta mediul in care crestem si educatia....fara niste reguli sociale sau de bun simt am fi niste primitivi involuati....cam asta e parerea mea in momentul asta....astept sa vad si parerile voastre
Scris 10 April 2008 - 08:01 PM
Acesti profesori nu au si explicat ce inteleg ei prin termenul de @oameni@ din context ?
Scris 10 April 2008 - 08:00 PM
oh ba daaaaa.....au inceput cu citate din aristotel,rouseeau, kant si restul companiei.....si in final au ajuns sa se contrazica singuri
Scris 10 April 2008 - 08:11 PM
Gaya, la Apr 10 2008, 09:00 PM, a spus:
oh ba daaaaa.....au inceput cu citate din aristotel,rouseeau, kant si restul companiei.....si in final au ajuns sa se contrazica singuri
Tipic ... dar este normal sa-i citam pe alti atunci cand noi nu avem opinii ...
Termenul asta de oameni, anatomic vorbind este oarecum inconfundabil, cat priveste umanitatea noastra aici este o problema de educatie, mediu, societate ...
Scris 10 April 2008 - 08:10 PM
Maąt, la Apr 10 2008, 09:11 PM, a spus:
Tipic ... dar este normal sa-i citam pe alti atunci cand noi nu avem opinii ...
Termenul asta de oameni, anatomic vorbind este oarecum inconfundabil, cat priveste umanitatea noastra aici este o problema de educatie, mediu, societate ...
eu inteleg ca trebuie sa citim pt a ne face o parere si sa discutam cu au spus marii filozofi.....dar de la ei incoace chiar nu mai e nimeni in stare sa vina cu o parere proprie sau sa dezbata deschis pe tema asta...una doua aristotel zicea...kant face....dar sa ne intrebe pe noi ce parere avem sau sa privim logic problema...n-ai sa vezi
Aceasta postare a fost editata de Gaya: 10 April 2008 - 08:12 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
A fi tu insati(uti )
calitati si defecte |
**Lux** | 191 | 11.556 |
|
|
ellla | 534 | 34.140 |
|
Cand si cum se transforma relatia de dragoste intr-una de amicitie in cuplu? | peter bahuczki | 11 | 2.855 |
|
Cat e de bine sa fii singur/a |
geo3029 | 194 | 19.043 |
|
Dependenta de indragosteala?
cele mai frumoase momente sunt la inceputul unei relatii |
Juless | 26 | 5.504 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS