sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Torturarea unui câine ca formă de artă arta de a fi tâmpit Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 10 April 2008 - 07:31 PM

Probabil ati aflat si voi ca in 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta.

Mai multe detalii si poze,aici:
http://ionut.ecosapiens.ro/fii-schimbarea-...o-vezi-in-lume/

Asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul era arta ( ;) ) si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008.

Acest lucru se poate impiedica(nu stiu cat de mult),prin strangerea de semnaturi,aici: http://www.petitiono...ition-sign.html

Am primit acest link in urma cu cateva saptamani,si de fiecare data cand citesc,nu-mi vine sa cred ca exista asemenea oameni cu ... apucaturi de animale salbatice. :feminist:

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Maŕt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 10 April 2008 - 07:34 PM

Si acesti "oameni" pot pune linistiti capul pe perna cand se culca ?
0

#3 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 10 April 2008 - 07:56 PM

Eu l-as lega si pe el de perete si l-as lasa sa moara de foame si de sete,sa vada pe pielea lui ce inseamna arta ;)
0

#4 Utilizator offline   Maŕt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 10 April 2008 - 07:59 PM

Vezi postareadeliah, la Apr 10 2008, 08:56 PM, a spus:

Eu l-as lega si pe el de perete si l-as lasa sa moara de foame si de sete,sa vada pe pielea lui ce inseamna arta ;)

Si eu m-as baga sa fac ceva arta cu el , sa o traiasca pe propria piele ...
0

#5 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 10 April 2008 - 07:56 PM

"Arta" cere sacrificii. ;)

Nu mă mai miră nimic. :feminist:
0

#6 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 10 April 2008 - 09:01 PM

Ce ticalos...
Pentru unii regret ca nu cred in existenta iadului!
0

#7 Utilizator offline   Lachesis. 

• MADE4ME
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 10 April 2008 - 09:08 PM

Vezi postareadeliah, la Apr 10 2008, 08:31 PM, a spus:

Probabil ati aflat si voi ca in 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta.

daca si acest lucru e de admirat d-apoi...ma calugaresc sa nu mai vad asa ceva! O sa dau si eu link-ul celor de pe mess,Deliah ca sa poata semna si altii...oricum sunt sute de cazuri asemanatoare acestuia si, din pacate, noi nu putem opri astfel de oameni...;)
0

#8 Utilizator offline   bridget jones 

• între mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 10 April 2008 - 09:10 PM

Asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul era arta ( :feminist: ) si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008.

Acest lucru se poate impiedica(nu stiu cat de mult),prin strangerea de semnaturi,aici: http://www.petitiono...ition-sign.html

Am primit acest link in urma cu cateva saptamani,si de fiecare data cand citesc,nu-mi vine sa cred ca exista asemenea oameni cu ... apucaturi de animale salbatice. :huglove:

SEMNAT! ;)
0

#9 Utilizator offline   Maŕt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 10 April 2008 - 09:17 PM

O poveste ...

Am o patroana care are deseori accese de neanteles pentru noi ... in schimb are un suflet extraordinar cand este vorba de animale ... Alaltaieri a adus la firma doi puiuti mici de catel, frumosi nevoie mare, dar incapabili sa se hraneasca si super imputiti ... In fiecare dimineata ne varsam matele pana le schimbam "asternuturile", dar sunt atat de frumosi, incat astazi, dupa ce i-am spalat si i-am uscat... tinandu-i in brate m-am declarat indragostita de ei si mi-am sacrificat vesta pentru a fi impaturiti in ea, sa nu moara de frig ...
0

#10 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 10 April 2008 - 09:25 PM

Asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul era arta ( :feminist: ) si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008.

Am primit acest link in urma cu cateva saptamani,si de fiecare data cand citesc,nu-mi vine sa cred ca exista asemenea oameni cu ... apucaturi de animale salbatice. :huglove:

Asta este arta? ;)
Pe un astfel de ,,artist" nu pot decat :triniti:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis URGENTA- Pui de lup ramasi fara mama raduard  1 3.666
Replici noi Asa a fost sa fie
a murit ingerasul meu
analiablonda  16 7.352
Topic inchis ''ce e mai bun decat 1 airedale,,,,,,,2 airedali'' cookie342  0 1.158
Topic inchis Atasamente Din pat, afara in ploaie
povestea sfasietor de trista a unui pui de catel
Naicu Cristina  15 7.975
Topic inchis Pe unde se mai ... animalele de casa dorinand  51 12.200