sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Pamantul e invadat de paradis! Se intampla ceva minunat,voi simtiti? Evaluare topic: * * - - -

#21 Utilizator offline   nihilsineDeo 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 10 April 2008 - 06:43 PM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 10:43 AM, a spus:

De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi! :feminist: ;)
Pentru toti paranormalii(mai micuti sau mai maricei)de pe forum,pentru toti sensibilii,va intreb:SIMTITI SI VOI?

Dimpotriva..mi se pare ca pamantul e din ce in ce mai invadat de ticniti...
0

#22 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 10 April 2008 - 06:45 PM

Vezi postarea:-)zmail(-:, la Apr 10 2008, 07:43 PM, a spus:

Dimpotriva..mi se pare ca pamantul e din ce in ce mai invadat de ticniti...

Mai iesi si tu de pe roportal...ca daca m-as lua dupa ce se scrie pe-aici as ajunge la aceeasi concluzie. :feminist: ;)
0

#23 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 10 April 2008 - 07:21 PM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 07:22 PM, a spus:

Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai pasnice.Nu consider ca eu am provocat disputa.Am ceva cu discriminarile,cu felul in care oamenii generalizeaza o problema(nu evreii,negrii,homosexualii,femeile,barbatii,ungurii sau tiganii sunt problema,si e nedrept sa improscam cu noroi pe toti pentru unii...).
Ma deranjaza si nepasarea din sociatatea romaneasca,felul in care toata lumea intoarce capul atunci cand vede un abuz...si tace.Fa un exercitiu si imagineaza-ti ca altcineva(un italian sa zicem) iti spune tie ca esti ,,cel mai jegos neam''(sau cum ai spus-o tu,si vezi daca iti cade bine,sau daca consideri drept ca pentru infractiunile unora din Italia sa fi etichetata la modul asta.Nu am vazut acolo,pe topic,scuzele tale pentru oamenii pe care i-ai jignit...daca le vedeam,taceam.

Sentimente pasnice am avut si voi avea mereu, depinde fata de cine si in ce fel.
Nu am postat cuvintele mele ca scuze. N-am de ce s-o fac.
Am fost in situatia pe care o descrii si i-am facut fata cu brio, la un nivel destul de inalt, la care nu stiu daca vei ajnge vreodata. Si stiu si alte persoane care au reusit asta.
Repet, daca vrei dispute virulente, e ok, dar ele se pot face si altfel decat cu ura, ceea ce nu cred ca a vazut cineva la mine.
0

#24 Utilizator offline   nihilsineDeo 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 10 April 2008 - 11:00 PM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 06:45 PM, a spus:

Mai iesi si tu de pe roportal...ca daca m-as lua dupa ce se scrie pe-aici as ajunge la aceeasi concluzie. :) :jester:

Sincer...am vazut discutiile si cred ca ar trebui sa te privesti pe tine inainte de a judeca..nu tin cu nimeni,tin cu dreptatea.Dumnezeu e sus si va vede...raiul nu il face cel care provoaca la ura si indeamna la ura..asa ca ar fi bine sa ne uitam la noi mai intai caci raiul nu e nici pe departe pe pamant in conditiile astea, e doar o iluzie care s-ar putea sa doara la un moment dat cand ne dam seama de adevar :P

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 11:48 AM, a spus:

Aici se zbat unii intunecati ,disperati sa aduca intunecimea inapoi...cineva(nu dau numele),care a facut istericale pe un topic de aici,s-a autodeclarat reptiliana...asta nu inseamna ca lumina care vine peste pamant e doar o parere.

Daca erai corect nu te legai doar de o anumita persoana.Eu stiu si am vazut prea bine cine era cu istericale..in plus am vazut ca ai un mod foarte ciudat de a trata un subiect..si pe la religii felul in care dezbati problemele...nu sunt in stare sa te judec,mi-am zis doar o parere.Acum tine de noi daca ne vedem fiecare defectele ;)

Vezi postareavali_, la Apr 10 2008, 11:55 AM, a spus:

da se simte altfel. dar asta si pentru ca sa terminat summitul si s-a spalat un pic atmosfera de chemtrials care au fost aruncate asupra tarii de mai marii nostri sa stam calmi.
si am mai aflat ca sunt entitati puternice care vor sa intre in grila planetara . deci se pregateste ceva bun

Eu simt ceva ciudat in atmosfera...nu stiu daca altii simt la fel,poate e astenia asta de primavara?Am auzit din ce in ce mai multi oameni ca se plang de oboseala..hmm la ce entitati te referi?
0

#25 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-June 07

Scris 11 April 2008 - 10:03 AM

taceti mai...e paradis...think pink
0

#26 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 08

Scris 11 April 2008 - 10:12 AM

Vezi postarea:-)zmail(-:, la Apr 11 2008, 12:00 AM, a spus:

Am auzit din ce in ce mai multi oameni ca se plang de oboseala..hmm la ce entitati te referi?

si eu simt
tot oboseala
cum deschid
ochii
in loc sa ma simt fresh
parca am 100 de tone
oare de la ce o fi?
0

#27 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-June 07

Scris 11 April 2008 - 10:19 AM

Vezi postareaRobert M., la Apr 11 2008, 11:12 AM, a spus:

si eu simt
tot oboseala
cum deschid
ochii
in loc sa ma simt fresh
parca am 100 de tone
oare de la ce o fi?

sedentarismul?....
mai fa exercitii fizice dimineata, fa un dus rece....si vezi cum cad cele 100 de tone....
0

#28 Utilizator offline   bitter_sweet 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 11 April 2008 - 10:27 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 11:43 AM, a spus:

De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi! :) :jester:
Pentru toti paranormalii(mai micuti sau mai maricei)de pe forum,pentru toti sensibilii,va intreb:SIMTITI SI VOI?

Wow cata pofta de viata!! :P .. Eh poate ai avut un orgasm multiplu si totul pare ok, fantastic!!
tine-o tot asa!! ;) :P
0

#29 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 11 April 2008 - 10:26 AM

Persoanele evoluate spiritual pe care le-am intrebat au confirmat starea asta de paradis, :) :jester: dar vad ca altii trec prin alta stare...poate ca o sa va suparati pe mine dar va spun ca trebuie sa intrati in rezonanta cu noua energie,altminteri,debransati de la energia pamantului va veti simti exact ca in descrierile voastre.Nimeni nu va baga in paradis CU FORTA.
0

#30 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 11 April 2008 - 10:34 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 11 2008, 11:26 AM, a spus:

Persoanele evoluate spiritual pe care le-am intrebat au confirmat starea asta de paradis, :) :jester: dar vad ca altii trec prin alta stare...poate ca o sa va suparati pe mine dar va spun ca trebuie sa intrati in rezonanta cu noua energie,altminteri,debransati de la energia pamantului va veti simti exact ca in descrierile voastre.Nimeni nu va baga in paradis CU FORTA.

nu uitati sa va priviti in oglinda si sa va spuneti: "esti cea/cel mai destept/frumos/bogat" si mai ales nu uitati sa vizionati "the secret" ;)

ON: eu ma simt bine, nu paradisiac, dar bine...si asa ma simt in 80% din timp, nu acum neaparat.

Aceasta postare a fost editata de X.E.N.A.: 11 April 2008 - 10:34 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Mitropolia Clujului - dezbinare sau reintregire? andreea.m  6 4.985
Topic inchis Mantra-e si rugaciuni !
Spuneti cele mai frumoase rugaciuni sau mantras
ioanide  55 20.941
Topic inchis Adevarata fata a islamului
absurditati, contradictii istorice si stiintifice in Coran
melon_1  1 2.856
Topic inchis Vreau adresa de email a lui Dumnezeu --------------  46 16.112
Hot Topic (New) Ce este omul?
Creatura degenerata sau maimuta evoluata?
Elia  19 17.447