Aceasta postare a fost editata de NeXuS-Warrior of Thruth: 03 September 2008 - 01:28 PM
Pamantul e invadat de paradis! Se intampla ceva minunat,voi simtiti?
Scris 03 September 2008 - 01:27 PM
eu nu as vrea sa fiu imparat daca m-ar numi Satana nici pentru toti banii si pentru toate bunatatile din lumea asta....never....
Scris 03 September 2008 - 06:32 PM
Arcangelo, la Sep 3 2008, 03:29 PM, a spus:
Deschide-ti inima,iubeste,si ai sa simti.
Ce inima sa-si deschida daca ea nu simte nimic ( la fel si eu ) ?! Ce sentimente vrei mai mult de la o pompa de sange in afara de zbaterea-i interna ( la propriu ) ?! Oricum, ce-ar putea sa simta daca iubirea nu e nimic mai mult decat un vis pieritor ?! Macar atat de ati fi demni sa recunoasteti, ca la visari nebunesti sunteti buni cu totii, iar unii mai au si pretentii de adevar absolut. Atat de imbatati de propriile aspiratii desarte sunteti - incat ati ajuns nici sa nu mai puteti face distinctie intre real si imaginar. Jalnic ! Si o spun intristat cand vad ca ce iubiti cei mai multi dintre voi nu e nimic mai mult decat praful din cimitir.
"Oamenii din toate cele fac icoana si simbol;
Numesc sant, frumos si bine ce nimic nu īnsemneaza,
Īmpartesc a lor gāndire pe sisteme numeroase
Si pun haine de imagini pe cadravul trist si gol."
M. Eminescu
As fi vrut si eu sa existe, dar daca nu exista de ce sa ma mint frumos si sa-i mint si pe ceilalti in incercarea disperata de a sfida moartea ?! Nu ar fi mai demn sa recunoastem neputinta ce ne apasa ?! Nu ar fi mai demn sa recunoastem nimicnicia acestui vis muribund ?!
Scris 03 September 2008 - 06:50 PM
Ce sa spun, -daca tu nu simti inima ta energetica,si crezi ca vorbesc de o pompa din carne,e limpede ca nu am cum sa te conving...
De fapt,inima e chiar sursa tuturor meridianelor energetice(conform Shiva samita -o scriptura yoghina mai secreta),la fel e considerata si de crestinism,islamism si inca alte religii...daca tu nu simti nici macar acest centru,cred ca e de prisos sa incerce cineva sa-ti explice ca exista si o alta realitate afara de cea comuna,experimentata prin simturile obisnuite.
Si nu vorbesc de vreo teorie,ci efectiv simt energile,si inima...si sunt multi care simt,chiar si aici pe forum.
Ai habar ce e iubirea macar,ai experimentat iubirea,sau o contesti apriori,fara sa ai habar despre ce vorbesti(ca mie asa imi pare).
De fapt,inima e chiar sursa tuturor meridianelor energetice(conform Shiva samita -o scriptura yoghina mai secreta),la fel e considerata si de crestinism,islamism si inca alte religii...daca tu nu simti nici macar acest centru,cred ca e de prisos sa incerce cineva sa-ti explice ca exista si o alta realitate afara de cea comuna,experimentata prin simturile obisnuite.
Si nu vorbesc de vreo teorie,ci efectiv simt energile,si inima...si sunt multi care simt,chiar si aici pe forum.
Ai habar ce e iubirea macar,ai experimentat iubirea,sau o contesti apriori,fara sa ai habar despre ce vorbesti(ca mie asa imi pare).
Scris 03 September 2008 - 09:06 PM
Arcangelo, la Sep 3 2008, 07:50 PM, a spus:
Ce sa spun, -daca tu nu simti inima ta energetica,si crezi ca vorbesc de o pompa din carne,e limpede ca nu am cum sa te conving...
Da, am experimentat-o si inca pana la profunzimea ei. Ajunsesem sa simt o sfera de energie pozitiva in piept pe care o consideram ca fiind chiar insasi sufletul. Aceasta caldura divina a durat in jur de doi ani si pot spune ca au fost cele mai frumoase momente din viata mea. Pacat ca le-am trait singur. Dupa ce s-a stins in urma cu un an si ceva am incetat sa mai cred pentru ca de atunci nu am mai simtit si nici nu am mai constientizat divinul pe care chiar am ajuns sa-l neg si nu din vina mea. E ca si cum s-a rupt o parte din mine si de atunci nu mai simt. Nu vad decat sfarsitul inevitabil. Dar imi poate da vreo cineva eternitate in trup ?! Nimeni. Deci de aici se naste toata mahnirea mea.
Scris 03 September 2008 - 10:25 PM
nu stii bancul ala cu betivii?!:
cica doi betivi vroiau sa se lase de bautura
Primul betiv :uite cum facem eu ascund sticla in una din maini si daca nu o ghicesti numai bem da?
Al doilea betiv:da
Primul betiv:bine hai zi unde e in dreapta sau in stanga?
Al doilea betiv:stanga
Primul betiv:ma nu te pripi...mai gandeste-te
cica doi betivi vroiau sa se lase de bautura
Primul betiv :uite cum facem eu ascund sticla in una din maini si daca nu o ghicesti numai bem da?
Al doilea betiv:da
Primul betiv:bine hai zi unde e in dreapta sau in stanga?
Al doilea betiv:stanga
Primul betiv:ma nu te pripi...mai gandeste-te
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sunteti sub observatie
....Dumnezeu va va prezenta filmul vietii intr-o zi! |
cioanas | 49 | 12.163 |
|
Femeia in Islam, Crestinism , Iudaism