Pentru Fluffycat,nu ma deranjaza ca pui pe seama primaverii ceea ce simti...ma bucura ca simti ceva!
Pamantul e invadat de paradis! Se intampla ceva minunat,voi simtiti?
Scris 10 April 2008 - 05:46 PM
Vad!
Pentru Fluffycat,nu ma deranjaza ca pui pe seama primaverii ceea ce simti...ma bucura ca simti ceva!
Scris 10 April 2008 - 05:54 PM
Arcangelo, la Apr 10 2008, 11:43 AM, a spus:
De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi!
Pentru toti paranormalii(mai micuti sau mai maricei)de pe forum,pentru toti sensibilii,va intreb:SIMTITI SI VOI?
Pentru toti paranormalii(mai micuti sau mai maricei)de pe forum,pentru toti sensibilii,va intreb:SIMTITI SI VOI?
Au contraire.
Scris 10 April 2008 - 05:54 PM
Nu a fost formulata nici o acuzatie,de ce as avea nevoie de scuze?!
Vrei sa fi primul care ridica piatra?
Scris 10 April 2008 - 06:14 PM
Arcangelo, la Apr 10 2008, 06:54 PM, a spus:
Nu a fost formulata nici o acuzatie,de ce as avea nevoie de scuze?!
Arcangelo, uite, ca sa imi curat putin creierii, azi am fost la zoo si am vazut exact ce zici tu in topic, numai ca nu e nimic paranormal in animalele imbatate de viata la care s-a trezit deja natura, la copacii incarcati de flori, la pasaricile care, de la 4 dimineata si pana seara tarziu te scot din minti cu trilurile lor si la toata frumusetea din jur.
Trebuie sa recunosti ca singur ai declansat o disputa violenta, care n-avea nici un rost sa fie asa, dimpotriva, puteam argumenta civilizat si cu umor punctele noastre de vedere, oricat de opuse ar fi ele.
Poate ai observat totusi ca nu obisnuiesc sa deschid conflicte idioate de dragul a nu stiu ce....sorry.
Sa stii ca se poate contraargumenta si frumos, in atmosfera asta plina de parfm de flori.....
Scris 10 April 2008 - 06:15 PM
nu Aracangelo, e ok daca ti-e bine 
sa-ti fie, desi lumea asta e departe rau de ce ar trebuie sau ar putea sa fie...
sa-ti fie, desi lumea asta e departe rau de ce ar trebuie sau ar putea sa fie...
Scris 10 April 2008 - 06:22 PM
Fluffycat, la Apr 10 2008, 07:14 PM, a spus:
Arcangelo, uite, ca sa imi curat putin creierii, azi am fost la zoo si am vazut exact ce zici tu in topic, numai ca nu e nimic paranormal in animalele imbatate de viata la care s-a trezit deja natura, la copacii incarcati de flori, la pasaricile care, de la 4 dimineata si pana seara tarziu te scot din minti cu trilurile lor si la toata frumusetea din jur.
Trebuie sa recunosti ca singur ai declansat o disputa violenta, care n-avea nici un rost sa fie asa, dimpotriva, puteam argumenta civilizat si cu umor punctele noastre de vedere, oricat de opuse ar fi ele.
Poate ai observat totusi ca nu obisnuiesc sa deschid conflicte idioate de dragul a nu stiu ce....sorry.
Sa stii ca se poate contraargumenta si frumos, in atmosfera asta plina de parfm de flori.....
Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai pasnice.Nu consider ca eu am provocat disputa.Am ceva cu discriminarile,cu felul in care oamenii generalizeaza o problema(nu evreii,negrii,homosexualii,femeile,barbatii,ungurii sau tiganii sunt problema,si e nedrept sa improscam cu noroi pe toti pentru unii...).
Ma deranjaza si nepasarea din sociatatea romaneasca,felul in care toata lumea intoarce capul atunci cand vede un abuz...si tace.Fa un exercitiu si imagineaza-ti ca altcineva(un italian sa zicem) iti spune tie ca esti ,,cel mai jegos neam''(sau cum ai spus-o tu,si vezi daca iti cade bine,sau daca consideri drept ca pentru infractiunile unora din Italia sa fi etichetata la modul asta.Nu am vazut acolo,pe topic,scuzele tale pentru oamenii pe care i-ai jignit...daca le vedeam,taceam.
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 10 April 2008 - 06:23 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Rugaciunea este sau nu necesara in viata omului ? | soarele | 9 | 7.109 |
|
Dumnezeu a murit
L-am omorat |
Lion79 | 98 | 16.533 |
|