sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Pamantul e invadat de paradis! Se intampla ceva minunat,voi simtiti? Evaluare topic: * * - - -

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 10 April 2008 - 10:43 AM

De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi! :cry: :P
Pentru toti paranormalii(mai micuti sau mai maricei)de pe forum,pentru toti sensibilii,va intreb:SIMTITI SI VOI?
0

#2 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 08

Scris 10 April 2008 - 10:44 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 11:43 AM, a spus:

De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi! :cry: :cry:
Pentru toti paranormalii(mai micuti sau mai maricei)de pe forum,pentru toti sensibilii,va intreb:SIMTITI SI VOI?

io nu simt asta
uite-te aci
pe roportal
cat paradis e :P
0

#3 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 10 April 2008 - 10:48 AM

Aici se zbat unii intunecati ,disperati sa aduca intunecimea inapoi...cineva(nu dau numele),care a facut istericale pe un topic de aici,s-a autodeclarat reptiliana...asta nu inseamna ca lumina care vine peste pamant e doar o parere.
0

#4 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 08

Scris 10 April 2008 - 10:49 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 10 2008, 11:48 AM, a spus:

Aici se zbat unii intunecati ,disperati sa aduca intunecimea inapoi...cineva(nu dau numele),care a facut istericale pe un topic de aici,s-a autodeclarat reptiliana...asta nu inseamna ca lumina care vine peste pamant e doar o parere.

si vrei sa zici
ca de-amu
totu o sa fie bine
pe pamant?
0

#5 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 10 April 2008 - 10:55 AM

De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi! :cry: :P

da se simte altfel. dar asta si pentru ca sa terminat summitul si s-a spalat un pic atmosfera de chemtrials care au fost aruncate asupra tarii de mai marii nostri sa stam calmi.
si am mai aflat ca sunt entitati puternice care vor sa intre in grila planetara . deci se pregateste ceva bun
0

#6 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 10 April 2008 - 11:30 AM

va intreb:SIMTITI SI VOI?

DA! Starea asta de invadare a mai aparut si in trecut.... de fapt... apare destul de des... atat de des incat s-au gasit unii desteptii ca sa-i dea si un nume... ii zic PRIMAVARA. Habar n-am ce inseamna chestia asta dar e de bine... :P
0

#7 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 10 April 2008 - 11:30 AM

DA, sigur! :cry:
0

#8 Utilizator offline   Sch 

• free...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-June 07

Scris 10 April 2008 - 05:10 PM

De cateva zile,energia e din ce in ce mai paradisiaca...pace,bucurie,multumire...fericire si iubire chiar,blandete si bunatate,armonie si destindere..siguranta.Eu simt...Mi-am intrebat o prietena clarvazatoare si paranormala,mi-a confirmat si ea...colegii de munca sunt cu gura pana la ureichi! :feminist: ;)

:huglove: :triniti: nice one
si ce-ti mai zic paranormalii?
0

#9 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 10 April 2008 - 05:40 PM

Numai o singura persoana sa-si fi dat seama ca paradisul din jur e totusi cea mai splendida primavara, in toata forta si puritatea ei? ;) :feminist:
0

#10 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 10 April 2008 - 05:45 PM

da este dar inca nu s au rezolvat toate problemele
0

Reclama