Bravo, in primul rand este Universitatea Romano-Americana, si nu facultatea...multi care au scris pe topicul asta asa ceva, ar fi trebuit deja sa stie sa faca diferenta dintre universitate si facultate, dar ma rog...buun, trecem mai departe... Eu sunt studenta la URA si sunt foarte mandra de acest lucru, in ciuda speculatiilor. Recunosc insa, ca anul acesta m-am inscris si la o facultate de stat din simplul motiv ca imi place, dar si ca m-am saturat sa imi spuna toata lumea ca nu am fost capabila sa fac o facultate de stat (desi la capitolul cunostinte, sunt cu mult peste multi).
Sa va spun sincer, eu chiar am invatat la URA. Spun am invatat pentru ca acum lucrez si imi este foarte greu, asta vazandu-se la examene, ca deja am primele 2 restante din viata de student, iar in anul I aveam note majoritatea de 10. Deci, de facut carte se face numai daca vrei.
Nu vreau sa imi exprim opinia acum despre alte universitati particulare pentru ca nu as vrea sa ma pripesc in afirmatii.
Doar atat vreau sa mai spun: exista studenti de la particulare cu MULT peste studentii de la stat (si ma pot numara si eu printre primii

)