Facultatea Romano-Americana Pareri pro si contra
Scris 09 April 2008 - 01:50 PM
vreau sa aflu mai multe lucruri legate de aceasta facultate. Are cineva idee despre ce e vorba?
Scris 09 April 2008 - 07:29 PM
am intrat pe site, am aflat in mare despre ce e vorba dar vreau niste pareri, tu de ce zici k nu e buna?
Scris 09 April 2008 - 09:17 PM
ana0nyma, la Apr 9 2008, 08:29 PM, a spus:
am intrat pe site, am aflat in mare despre ce e vorba dar vreau niste pareri, tu de ce zici k nu e buna?
mai cauta si altceva nu te opri la asta.....eu am terminat o facultate de stat ....trebuie sa cauti ceva ce iti place ..... nu doar ca sa faci o facultate sau ca e cool asa
Scris 09 April 2008 - 09:20 PM
Eu am studiat acolo, dar din pacate m-am retras... mi-au placut banii...Este o facultate buna, am incheiat primul an cu media 9.78... din al-2-lea nu m-am mai dus... Profesorii chiar isi dau interesul si aparatura este performanta!
Scris 09 April 2008 - 09:47 PM
Simplu_X, la Apr 9 2008, 10:20 PM, a spus:
Eu am studiat acolo, dar din pacate m-am retras... mi-au placut banii...Este o facultate buna, am incheiat primul an cu media 9.78... din al-2-lea nu m-am mai dus... Profesorii chiar isi dau interesul si aparatura este performanta!
fiind din provincie m-ar interesa sa locuiesc in camin, aveti idee cat e p luna?
Scris 10 April 2008 - 06:56 AM
Nu cunosc facultatea, pot doar sa-ti spun parerea unui profesor al meu care avea ore si la romano-americana:
"studenti foarte slabi, dom'le" (profesor de drept)
Personal iti recomand sa urmezi o facultate de stat.
Scris 10 April 2008 - 02:01 PM
Paul Brahtl, la Apr 10 2008, 07:56 AM, a spus:
Nu cunosc facultatea, pot doar sa-ti spun parerea unui profesor al meu care avea ore si la romano-americana:
Si argumente?
E o prostie mitul asta care s-a conturat in jurul facultatilor de stat. Nivelul ridicat de educatie nu mai este o generalitate.. ci o exceptie.
Scris 11 April 2008 - 07:44 AM
Nu este vorba despre un mit. Baza materiala si profesorii nu difera relevant intre invatamantul de stat si cel particular.
In cazul asta, de ce sa platesti taxe la o facultate particulara, cand poti obtine aceeasi calificare gratis intr-o facultate de stat?
Este o intrebare normala, pe care si-o pune fiecare absolvent de liceu care vrea sa urmeze o facultate.
Asta nu inseamna ca cel mai slab absolvent de la stat este automat mai competent decat cel mai bun absolvent de la particulari. Aprecierea mea se refera la medie.
In cazul asta, de ce sa platesti taxe la o facultate particulara, cand poti obtine aceeasi calificare gratis intr-o facultate de stat?
Este o intrebare normala, pe care si-o pune fiecare absolvent de liceu care vrea sa urmeze o facultate.
Asta nu inseamna ca cel mai slab absolvent de la stat este automat mai competent decat cel mai bun absolvent de la particulari. Aprecierea mea se refera la medie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Invitatie de participare la Conferinta de Presa Colaboris |
Colaboris | 0 | 312 |
|
UBB Cluj, Mate Info | bb-girl | 19 | 6.099 |
|
Facultatea de arte din timisoara
HELLP |