Pagina 1 din 1
Assassin`s Creed PC se aude, dar nu se vede
Scris 09 April 2008 - 01:25 AM
sal dinou! o noua probl: mi-am descarcat acest joc Assassin1s Creed de pe isohunt, l-am instalat, intru in joc, incpe sa se auda sonoru, dar ecranu ba se face alb, ba negru, intimp ce se aude. care e solutia?
Scris 11 April 2008 - 11:38 PM
La mine nu se intampla. Merge super bine. Am o placa destul de buna. Are pretentii la sistem.
Scris 17 July 2010 - 09:38 PM
As dori o informatie daca se poate pentru cunoscatorii jocului Assasin Creed
Cand intri in assasin creed 1 mai exact si 2 presupun,nu stiu exact,spune ca acest joc este inspirat din fapte reale! Trag concluzia ca a existat un asa zis Asasin
Daca da puteti da putine informatii despre acest asasin? Cum se numeste si in ce perioada a trait (anii) Sper ca nu cer prea mult..Am auzit ca a fost un arab....Incalcita povestea
Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de Dendera: 17 July 2010 - 09:36 PM
Scris 23 July 2010 - 11:51 AM
Asasinii au fost un grup de Ismaeliti (stramosii siitilor de azi) in perioada cruciadelor. Nu exista prea multe inregistrari despre ei, poate si datorita terorii pe care au propagat-o prin numeroasele crime comise. Se spune ca ar fi avut contacte cu Templierii in perioada cat acestia au stationat in Ierusalim. Mai multe informatii despre ei se gasesc in cartile despre tempieri sau masonerie.
Scris 23 July 2010 - 02:17 PM
O da,"Ordinul Asasinilor" perpetuat pana in zilele noastre. Ninjutsu paleste in comparatie cu ei ca eficienta.
Uite si in romaneste :
http://ro.wikipedia.org/wiki/Asasinii
Uite si in romaneste :
http://ro.wikipedia.org/wiki/Asasinii
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Splinter Cell Double Agent
Probl. cu shader |