Vi s-a intamplat vrodata sa cautati ceva si sa nu gasiti , sa mergeti undeva sa nu aiba , apoi sa mergeti altundeva tot sa nu aiba si tot asa , si mai ales cand ceea ce cautati este un prezervativ ? ( incredibil dar adevarat )
Pagina 1 din 1
Goana dupa aur
Scris 08 April 2008 - 08:35 PM
daaaaaaaaaaaaa...incredibil e putin spus...deja e de domeniul SF....am cautat in tot cartierul un anumit gen de prezervative si raspunsul....nu avem.....5 farmacii si nici una nu avea
c deducem de aici....k stau intr-un cartier de nimfomani....mai lasa-ti mai lume si la altii .....nu le mai luati voi pe toate k ma revolt ......am mers de ziceai k sunt in expeditie pana am gasit intr-un final apoteotic prezervativele cu pricina
inca un pic si imi pierea si chefu....bine k le-am gasit...thank god
c deducem de aici....k stau intr-un cartier de nimfomani....mai lasa-ti mai lume si la altii .....nu le mai luati voi pe toate k ma revolt ......am mers de ziceai k sunt in expeditie pana am gasit intr-un final apoteotic prezervativele cu pricina
inca un pic si imi pierea si chefu....bine k le-am gasit...thank god
Aceasta postare a fost editata de Gaya: 08 April 2008 - 08:36 PM
Scris 10 April 2008 - 01:49 AM
Pentru ca aceasta tema mi se pare extraordinar de inteligenta, ma gandeam sa o inchid...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
.............. |
SANTA | 287 | 38.659 |
|
dc nu mai este lumea asa de romantica?lumeeee nu va mai place romantismul?! | cristy_05 | 6 | 5.243 |
|
sa ne gandim........ |
OacOac | 81 | 39.560 |
|
necompatibili la pat | Ola1981 | 32 | 3.953 |
|
Sa las totul deoparte sau nu ?
Am nevoie de ajutor pentru a lua o decizie. |
User09 | 18 | 4.039 |
Contact
Facebook
Twitter