sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Africa renunta la vrajitorie si devine un cuntinent crestin. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 07 April 2008 - 06:31 PM

De peste 10 ani, pe continentul african au loc periodic,adunari la care participa peste 100.000 de ascultatori impreuna cu sefii statelor respective.Pana in prezent se pretinde ca milioane de musulmani africani,vrajitori si de alte religii au aderat la crestinism.La fiecare evanghelizare au loc vindecari miraculoase ca cele descrise in biblie.Gasiti o multime de informatii scriind numele lui Reinhard Bonke sau Christ for all nation(CFAN).Eu dau cateva exemple.

Sa fie adevarat ce se intampla pe continentul negru?

http://www.youtube.c...h?v=dBWOCMhJ0CA
http://www.youtube.com/watch?v=bO4ZEDP7kUQ...feature=related
0

#2 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 07 April 2008 - 06:34 PM

Vezi postareaAlfa si Omega, la Apr 7 2008, 07:31 PM, a spus:

Dap! De-aia e Africa plina de SIDA, malarie, hepatita si tuberculoza? Sau vindecarile miraculoase nu merg chiar pe orice? :o:
0

#3 Utilizator offline   brudi 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-February 08

Scris 08 April 2008 - 12:18 AM

http://www.youtube.com/watch?v=-PFbMHSQt50...feature=related

Extraordinar atata populatie sa cheme Numele Lui Isus.
http://www.youtube.com/watch?v=shxu0ba-SKU...feature=related
0

#4 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 08 April 2008 - 03:14 AM

De peste 10 ani, pe continentul african au loc periodic,adunari la care participa peste 100.000 de ascultatori impreuna cu sefii statelor respective.Pana in prezent se pretinde ca milioane de musulmani africani,vrajitori si de alte religii au aderat la crestinism.La fiecare evanghelizare au loc vindecari miraculoase ca cele descrise in biblie.Gasiti o multime de informatii scriind numele lui Reinhard Bonke sau Christ for all nation(CFAN).Eu dau cateva exemple.

http://www.youtube.c...h?v=dBWOCMhJ0CA

Intr-o tara din lumea a III-a ca sa dai vreo 50 de dolari unuia si sa minta in fata a 100000 de oameni ca ar fi fost vindecat de tuberculoza, nu e deloc greu. E doar o incercare a guvernelor din tarile sarace sa determine pe cei care fac parte din formatiuni tribale sa se converteasca la crestinism, ceea ce presupune si integrarea lor in structurile societatii. Pana la urma, cred ca ar fi o masura destul de buna, deoarece astfel pot fi impiedicate si conflictele interminabile dintre triburi.

Aceasta postare a fost editata de (Ne)simtescu: 08 April 2008 - 03:15 AM

0

#5 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 08 April 2008 - 08:43 AM

Vezi postarea(Ne)simtescu, la Apr 8 2008, 04:14 AM, a spus:

Intr-o tara din lumea a III-a ca sa dai vreo 50 de dolari unuia si sa minta in fata a 100000 de oameni ca ar fi fost vindecat de tuberculoza, nu e deloc greu. E doar o incercare a guvernelor din tarile sarace sa determine pe cei care fac parte din formatiuni tribale sa se converteasca la crestinism, ceea ce presupune si integrarea lor in structurile societatii. Pana la urma, cred ca ar fi o masura destul de buna, deoarece astfel pot fi impiedicate si conflictele interminabile dintre triburi.

Ce crezi ca ar fi mai bun pentru lumea aceea: paradele asa zis crestine sau cele gay?
0

#6 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 08 April 2008 - 08:46 AM

Paradele asa zis crestine sunt o cloaca de ipocrizie, in care unii incearca sa para altfel decat sunt. Paradele gay macar sunt oneste: astia suntem, astia defilam.

Nesimtescu, ai perfecta dreptate. Este foarte simplu sa obtii asa zise vindecari miraculoase. Si asta nu numai in Africa, dupa cum stii, "vindecari miraculoase" :think: au loc peste tot, mai ales prin SUA si sunt facute de cei mai carismatici predicatori de la tv.
Heal! Heal!
Let Jesus heal you!
TOUCH THE SCREEN!
8)

Aceasta postare a fost editata de Enki: 08 April 2008 - 08:46 AM

0

#7 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 08 April 2008 - 09:28 AM

Vezi postareaEnki, la Apr 8 2008, 09:46 AM, a spus:

Paradele asa zis crestine sunt o cloaca de ipocrizie, in care unii incearca sa para altfel decat sunt. Paradele gay macar sunt oneste: astia suntem, astia defilam.

Nesimtescu, ai perfecta dreptate. Este foarte simplu sa obtii asa zise vindecari miraculoase. Si asta nu numai in Africa, dupa cum stii, "vindecari miraculoase" :think: au loc peste tot, mai ales prin SUA si sunt facute de cei mai carismatici predicatori de la tv.
Heal! Heal!
Let Jesus heal you!
TOUCH THE SCREEN!
8)

Atunci hai sa initiem, sa sustinem, si sa finantam niste proiecte pentru astfel de manifestari gay in Africa, sa invete sarmanii ce inseamna sa fii onest, tu insuti, civilizat si...cool.
Cat despre America si toti "ingerii" ei, lumea primeste exact ceea ce cere si ce-i place. Ca toata societatea si economia se duce dracului vazand cu ochii, nu mai conteaza, noi mergem la evanghelizari etc, ca doar suntem natia "aleasa", nu?
0

#8 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 08 April 2008 - 01:18 PM

Vezi postarea(Ne)simtescu, la Apr 8 2008, 04:14 AM, a spus:

Nu m-as hazarda sa afirm ca vindecarile sunt fabricate cu ajutorul banilor dar nici divine.Pot fi efectul autosugestiei.Credinta puternica poate vindeca asa cum si diavolul poate face imitatii ale minunilor Domnului Isus.
0

#9 Utilizator offline   Robert M. 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 08

Scris 08 April 2008 - 01:16 PM

Vezi postareaFluffycat, la Apr 8 2008, 10:28 AM, a spus:

Atunci hai sa initiem, sa sustinem, si sa finantam niste proiecte pentru astfel de manifestari gay in Africa, sa invete sarmanii ce inseamna sa fii onest, tu insuti, civilizat si...cool.
Cat despre America si toti "ingerii" ei, lumea primeste exact ceea ce cere si ce-i place. Ca toata societatea si economia se duce dracului vazand cu ochii, nu mai conteaza, noi mergem la evanghelizari etc, ca doar suntem natia "aleasa", nu?

da
si io te sustin
gay
tarfe
zoofili
pedofili
urofili
gerontofili
si alti ca astia
ca e trandy
0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 08 April 2008 - 01:22 PM

Vezi postareaAlfa si Omega, la Apr 8 2008, 02:18 PM, a spus:

Nu m-as hazarda sa afirm ca vindecarile sunt fabricate cu ajutorul banilor dar nici divine.Pot fi efectul autosugestiei.Credinta puternica poate vindeca asa cum si diavolul poate face imitatii ale minunilor Domnului Isus.

Desigur... acele "vindecari miraculoase" sunt opera diavolului, ca doar banul e ochiul dracului, nu? :blink:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dedicatii muzicale...religioase si spirituale.
Crestini,islamisti,si ce mai sunteti pe aici uniti-va prin muzica.
Gelupanda  56 9.582
Topic inchis Vreau sa ma sinucid Mortus_x  67 30.571
Topic inchis preacurvia ellla  41 13.500
Hot Topic (New) Doar o iluzie.
perceptia asupra lumii din afara vs. cea din interior
+ & -  125 13.522
Hot Topic (New) ce sa facem si ce nu?cand sa facem si cand nu? aberatii  37 15.394