sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

a abandona sau nu ?! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   e.v.c 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-April 08

Scris 06 April 2008 - 01:11 PM

e o poveste destul de imbarligata si lunga ,asa ca o sa fac un rezumat : o casnicie perfecta in ochii societatii,dar in realitate nu era sa deloc ! incepuse sa o insele ,mult ,pleca cu lunile de acasa ,ca avea treburi ,uitase sa o mai faca sa se simta femeie,dar ea a stat alaturi de el ! si l.a sustinut in tot ! au fost la un pas de divort,dar dp lungile luni insistente ea a zis sa ii mai acorde ultima sansa ! era asa plina de viata si de vise...vroia un bebel ...vroia sa dea la o facultate si sa o termine de data asta ,sa fie cineva in viata ! el ,un curvar ,care si.a trait viata la maxim ,fara sa ii pese de consecinte si pe data de 6 martie 07 s-a intamplat ceea ce tot timpul ea gandea ca o sa se intample ! in ziua aia ea a murit ! au urmat zile negre,si asa e in intuneric de un an si o luna ... el acum ,sufera ,ca si ea ,zice ca si.a invatat lectia ,ca acu stie ce e iubirea ,ca acum crede in d.zeu ,ca acum el vrea un copil ,ca acum stie ca in viata tre sa vezi frumusetea sufleteasca a unui om,ca nu tre in goana de a face bani ,sa calci pe cadavre ...iar ea ... asteapta ...sufera ... si se gandeste dc va ma avea a doua sansa sa o ia de 0 ,cu el ,sau fara el ...il iubeste inca ,adevarat nu ca inainte sa afle de infidelitati si de minciuni ,dar il asteapta ,desi nu stie cand va iesi ...asteptarea e dureroasa si f grea ...ea de unde sa mai ia forta ? a picat ,s-.a strivit ,e bucati ! nu mai are suflet ! nu mai are vise !e de condamnat ca il asteapta ? ar trebui sa isi vada de viata ei si sa il lase singur ? nu ! dar vrea sa iasa din starea in care este ,vrea sa fie din nou E. cea de altadata ,si sa lupte! dar cum ...?

Aceasta postare a fost editata de e.v.c: 06 April 2008 - 01:15 PM

0

#2 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 06 April 2008 - 01:19 PM

Vezi postareae.v.c, la Apr 6 2008, 02:11 PM, a spus:

e o poveste destul de imbarligata si lunga ,asa ca o sa fac un rezumat : o casnicie perfecta in ochii societatii,dar in realitate nu era sa deloc ! incepuse sa o insele ,mult ,pleca cu lunile de acasa ,ca avea treburi ,uitase sa o mai faca sa se simta femeie,dar ea a stat alaturi de el ! si l.a sustinut in tot ! au fost la un pas de divort,dar dp lungile luni insistente ea a zis sa ii mai acorde ultima sansa ! era asa plina de viata si de vise...vroia un bebel ...vroia sa dea la o facultate si sa o termine de data asta ,sa fie cineva in viata ! el ,un curvar ,care si.a trait viata la maxim ,fara sa ii pese de consecinte si pe data de 6 martie 07 s-a intamplat ceea ce tot timpul ea gandea ca o sa se intample ! in ziua aia ea a murit ! au urmat zile negre,si asa e in intuneric de un an si o luna ... el acum ,sufera ,ca si ea ,zice ca si.a invatat lectia ,ca acu stie ce e iubirea ,ca acum crede in d.zeu ,ca acum el vrea un copil ,ca acum stie ca in viata tre sa vezi frumusetea sufleteasca a unui om,ca nu tre in goana de a face bani ,sa calci pe cadavre ...iar ea ... asteapta ...sufera ... si se gandeste dc va ma avea a doua sansa sa o ia de 0 ,cu el ,sau fara el ...il iubeste inca ,adevarat nu ca inainte sa afle de infidelitati si de minciuni ,dar il asteapta ,desi nu stie cand va iesi ...asteptarea e dureroasa si f grea ...ea de unde sa mai ia forta ? a picat ,s-.a strivit ,e bucati ! nu mai are suflet ! nu mai are vise !e de condamnat ca il asteapta ? ar trebui sa isi vada de viata ei si sa il lase singur ? nu ! dar vrea sa iasa din starea in care este ,vrea sa fie din nou E. cea de altadata ,si sa lupte! dar cum ...?

Ea a murit..sufleteste , nu ? ai uitat sa pui ghilimele si m-ai speriat naiba ! :stars:
El ce face in timpul asta ? Ea , il asteapta . Dar el ?
Parerea mea este ca ea o sa devina cea de alta data.... dar langa alt om.
0

#3 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 06 April 2008 - 01:17 PM

constientizam iubirea cand celalalt nu mai e ....intr-un fel sau altul .....cred ca ai primit cea mai grea pedeapsa....sa traiesti cu tine si ...cu imposibilitatea de ati cere iertare .....ea te-a iertat ca te-a iubit ar trebui sa te ierti si tu ...

P.S...de ce povestesti din perspectiva lui ...esti sigura ca asta simte ....si uite ce inseamna sa nu citesti tot roportalul ,dar imi e imposibil sa citesc tot ...

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 06 April 2008 - 01:22 PM

0

#4 Utilizator offline   e.v.c 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 06 April 2008 - 01:20 PM

sorry am uitat sa pun ca ea a murit sufleteste :)
ea il asteapta
el e la puscarie :stars:

0

#5 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 06 April 2008 - 01:24 PM

sacrificiul ei il va ajuta pe el cu ceva ? o faci pentru el sau pentru tine?

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 06 April 2008 - 01:24 PM

0

#6 Utilizator offline   e.v.c 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 06 April 2008 - 01:29 PM

pt aman2 cred...un lucru e cert : eu l.am schimbat in bine ,dar am platit cu mine ,intelegi ? din cauza a tot ce s.a intamplat nu mai cred in d.zeu ,nu ma mai pot ruga ,nu mai am vise ,nu mai sper nimic ! el este orfan ,nu ne are decat pe mine si familia mea ,caci "familia lui ".... bleah ! nu stiu dc gresesc sau nu, ca il astept si ca il sprijin ,dar stiu ca o sotie buna asta trebuie sa faca,asa simt.dar nu asta e pb mea,pb mea este ca nu mai stiu ce sa fac sa rezist !

Aceasta postare a fost editata de e.v.c: 06 April 2008 - 01:31 PM

0

#7 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 06 April 2008 - 01:39 PM

Vezi postareae.v.c, la Apr 6 2008, 02:20 PM, a spus:

sorry am uitat sa pun ca ea a murit sufleteste ;)
ea il asteapta
el e la puscarie :P

Aha . Pai de aceea e "schimbat" .
Bun, in cazul asta , parerea mea este ca nu tre sa-l lasi la greu dar nici sa faci din asta o arma .
Poate a invatat ceva din tot necazul asta si , pe viitor , invata sa aprecieze si stabilitatea .
Tu trebuie sa faci ceea ce simti...
Faptul ca deja ai inceput sa iti pui intrebari... :stars:
O relatie amicala ( macar pt amintirile frumoase dintre voi ) , eu cred ca tre sa existe .
Sunt sigura ca are si parti bune... altfel nici macar nu te mai gandeai sa-l astepti . Asa-i ? :)

Vezi postareared2shoes, la Apr 6 2008, 02:24 PM, a spus:

sacrificiul ei il va ajuta pe el cu ceva ? o faci pentru el sau pentru tine?

:)
0

#8 Utilizator offline   e.v.c 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 06 April 2008 - 01:40 PM

faptul ca sunt alaturi de el zice tot! inca e iubire intre noi ! si casnicia noastra acum depinde doar de el! multumesc bydy si red2shoes

Aceasta postare a fost editata de e.v.c: 06 April 2008 - 01:42 PM

0

#9 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 06 April 2008 - 01:40 PM

Vezi postareae.v.c, la Apr 6 2008, 02:29 PM, a spus:

pt aman2 cred...un lucru e cert : eu l.am schimbat in bine ,dar am platit cu mine ,intelegi ? din cauza a tot ce s.a intamplat nu mai cred in d.zeu ,nu ma mai pot ruga ,nu mai am vise ,nu mai sper nimic ! el este orfan ,nu ne are decat pe mine si familia mea ,caci "familia lui ".... bleah ! nu stiu dc gresesc sau nu, ca il astept si ca il sprijin ,dar stiu ca o sotie buna asta trebuie sa faca,asa simt.dar nu asta e pb mea,pb mea este ca nu mai stiu ce sa fac sa rezist !

am impresia ca iti tricotezi o aura de sfanta ....sa stii ca altare nu-ti va ridica nimeni si cand va iesi de acolo si va da cu ea in stanga si-n dreapta sa nu vii sa plangi ca ti-ai mancat cei mai frumosi ani din viata ...asteptandu-l ca ..penelopa pe ulise ...tesand ...tricotand si ...ofilindu-te ...

Aceasta postare a fost editata de red2shoes: 06 April 2008 - 01:41 PM

0

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 06 April 2008 - 01:50 PM

Vezi postareae.v.c, la Apr 6 2008, 02:37 PM, a spus:

crede-ma ca acum nu am timpul si puterea necesara sa ma gandesc la pb asta ,asta e lasata sa fie rezolvata atunci cand o sa iasa ,si nu am spus ca o sa il oblig sa aleaga ,el ca sot ,ca barbat va trebui sa aleaga ce vrea in viata ,de la mine ,de la noi,de la el iar eu voi accepta decizia lui .iar divortul se intampla dc nu pica la puscarie ,dar acum cum e la puscarie nu am inima sa ii triit divortul prin posta ,intelegi? sper sa ma intelegi...

Cred ca raspunsul meu este mai potrivit aici .

Sa nu fim acuzate de "offtopicareala" . :stars:

Daca indiscretia nu-i prea mare... cati ani este condamnat ? ( asta daca este definitiv )

O sotie buna, da , il asteapta , il sustine , il ajuta . Dar tu singura stii daca el ca OM merita asta .
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Fantezii bolnavicioase