sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Experientele sexuale din relatiile anterioare ce trebuie si ce nu trebuie spus? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Vodevil 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-January 07

Scris 05 April 2008 - 06:04 PM

Vezi postareaflorianb, la Apr 5 2008, 07:00 PM, a spus:

Pai atunci sa-i spuna: " Barbatii sint de la 20 de cm in sus! Tu... esti un pustan!" :lol:

DA, si asta e un sfat demn de luat in seama! :yahoo: Imi inchipui ce fata ar face :crazy:
0

#22 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 05 April 2008 - 06:08 PM

Vezi postareaVodevil, la Apr 5 2008, 06:58 PM, a spus:

La cum judeca partenerul respectivei, o sa ii puna placa aia cu .. "dar eu sunt barbat!" :yahoo:

Sau sa-i spuna: "Stii, iubitule, din patruzeci de barbati citi am avut pina acum tu esti cel mai slab la pat! Nu cumva erai virgin cind ne-am intilnit?"
:crazy:
0

#23 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 05 April 2008 - 06:12 PM

Vezi postareaflorianb, la Apr 5 2008, 07:00 PM, a spus:

Pai atunci sa-i spuna: " Barbatii sint de la 20 de cm in sus! Tu... esti un pustan!" :)

si care e maximum? nu de alta dar pt "potrivire" sa mai taie din cm....... :yahoo: :crazy: ( ......nu continui replica........) :lol:
multa iubire
0

#24 Utilizator offline   hate_love 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-April 08

Scris 05 April 2008 - 06:14 PM

Vezi postareathe listener, la Apr 5 2008, 07:12 PM, a spus:

si care e maximum? nu de alta dar pt "potrivire" sa mai taie din cm....... :yahoo: :crazy: ( ......nu continui replica........) :lol:
multa iubire

adica? :) in conversatie sau ce? :)
0

#25 Utilizator offline   Vodevil 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 April 2008 - 06:15 PM

Vezi postarea*Berbecut*, la Apr 5 2008, 07:05 PM, a spus:

Fie-i cuvintele usoare si viata asemenea ... Eu as merge mai departe si l-as da pe usa afara, sau de-s in casa lui mi-as face bagajele si l-as lasa sa-si caute in liniste virgina mult visata ...

Mi se pare cel mai corect. :)

multa iubire

Cred ca era un raspuns potivit pentru replica lui anterioara ( "dar eu sunt barbat, am voie" ) ...tocmai din cauza faptului ca amandoua replicile n-au nici o legatura cu realitatea. :)
0

#26 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 05 April 2008 - 06:18 PM

multa iubire

Am zis de la 20 de cm in sus adica de la peste 20 de cm... nu vad de ce-ar mai taia! :)
Tinind cont ca vad ca abuzezi de iubire, ar trebui sa stii ca si multa iubire tot de la peste 20 de cm e... :)
Asa ca abtine-te sa o mai zici mereu... :good:
0

#27 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 April 2008 - 06:28 PM

Vezi postareaVodevil, la Apr 5 2008, 07:15 PM, a spus:

Mi se pare cel mai corect. 8)

Cred ca era un raspuns potivit pentru replica lui anterioara ( "dar eu sunt barbat, am voie" ) ...tocmai din cauza faptului ca amandoua replicile n-au nici o legatura cu realitatea. :yahoo:

daca analizezi doar o parte a "realitatii" el e barbat si ea femeie :crazy: ....... dar asta nu inseamna ca el poate si ea nu..... iar trecutul ii poate " modifica" pe amindoi....bineinteles ca asta depinde de cit se cunosc ca persoane si de cit de mult se iubesc..... ca daca relatia lor actuala e cu " replici" de genul asta atunci nici unu din ei nu poate fi fericit..... el nu e ca " are probleme" ca identitate in relatie ..... si ea nu e ca i se " reproseaza"( si banuiesc ca e tipul de femeie care " a ascultat" gura lumii des si asa a " lasat"pina acum exteriorul sa decida in locul ei crezind " ca e bine" ..... etc etc etc...... :lol:
multa iubire

Vezi postareano_name_brunette, la Apr 5 2008, 07:14 PM, a spus:

adica? 8) in conversatie sau ce? :good:

desigur ca in "conversatie" :) ...... depinde ce "limbaj " folosesti :)
multa iubire
0

#28 Utilizator offline   Vodevil 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 05 April 2008 - 06:29 PM

Cand am spus ca nu are legatura cu realitatea, mai bine spus mi se pare o aberatie, m-am referit la afirmatia: "eu am voie sa ma culc cu mai multe femei, caci sunt barbat, tu n-ai voie sa te culci cu mai multi barbati, pentru ca esti femeie".
0

#29 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 April 2008 - 06:37 PM

Vezi postareaflorianb, la Apr 5 2008, 07:18 PM, a spus:

Am zis de la 20 de cm in sus adica de la peste 20 de cm... nu vad de ce-ar mai taia! 8)
Tinind cont ca vad ca abuzezi de iubire, ar trebui sa stii ca si multa iubire tot de la peste 20 de cm e... 8)
Asa ca abtine-te sa o mai zici mereu... :D

se pare ca ma provoci sa iti dau replica la " de ce ar mai taia????? :yahoo: ( ei bine te las sa analizezi)...... :crazy: ..... si " plingeri" despre "multa iubire" sunt cu carul......dar nu e bai ....... :lol: deci iubirea ramine........ pai ii las pe cei peste 20 de cm sa " actioneze" .... eu sunt " mai pasnic" :) :)
multa iubire

Vezi postareaVodevil, la Apr 5 2008, 07:29 PM, a spus:

Cand am spus ca nu are legatura cu realitatea, mai bine spus mi se pare o aberatie, m-am referit la afirmatia: "eu am voie sa ma culc cu mai multe femei, caci sunt barbat, tu n-ai voie sa te culci cu mai multi barbati, pentru ca esti femeie".

citeste ca am spus ca el "are probleme" cu identitatea masculina..... si intelegi ca au fost glume pina acum :good:
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the listener: 05 April 2008 - 06:38 PM

0

#30 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 05 April 2008 - 09:02 PM

Vezi postareaVodevil, la Apr 5 2008, 05:29 PM, a spus:

sunt prea multi "barbati" care mai gandesc asa din pacate...

no_name_brunette, ce mai cauti cu el?! Nu ti'a demonstrat ce avea de demonstrat?!
0

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse