Glamorous_witch_girl, la Apr 4 2008, 07:59 PM, a spus:
Exceptia o constituie rugaciunea,meditatia,etc........dar aici ar trebui demonstrat in primul rand ca este o forma de comunicare cu dumnezeu,ceea ce inca nu se poate realiza(si probabil mult timp de acum inainte).Rugaciunea(desi practicata de milioane de persoane),ar putea fi doar vorbe goale(no offence),care se mai indeplinesc cateodata din coincidenta.
tu-i spui coincidenta....
...maine se implinesc 10 ani de cand as putea spune ca mama s-a nascut a doua oara, era doar (credeam eu) o simpla operatie de ulcer....in acea dimineata sosind la spital am aflat de la doctorul ce urma s-o opereze ca de fapt ulcerul nu-i ulcer ci.....tumori maligne urate si ca el crede ca nu prea-s sanse....si cam in 15 minute iese din sala si-o-nchide(o coase) asistentul lui........(brrrrr si acum ma trec fiorii)
...ce puteam sa fac??? in primele 5 minute eram in alta lume....cautam aerul....si parca n-aveam....totul era negru si trist si numai era nimic decat eu ...sora mea...si-un abis de durere
...am simtit (e tare greu de spus in cuvinte) ca trebuie sa ma rog Celui ce ar putea sa schimbe totul....
...si ne-am rugat si eu si sora mea....cum ? n-as putea spune cum....dar dupa 15 minute .....m-a cuprins o liniste...si-o siguranta ...pe care nu le-am mai avut niciodata in viata....eram CONVINSA ca mama se va face bine
...dupa o ora anestezista a iesit si ne-a spus ca....Cineva Acolo Sus o iubeste.....cu toate ca a venit in al 12-lea ceas....tumorile erau plasate astfel incat se poate face rezectie....si va fi bine
....linistea si convingerea mea ca totul va fi bine.....in mod sigur nu puteau veni in acel moment din sufletul meu chinuit de durere......
Aceasta postare a fost editata de ariel71: 08 April 2008 - 02:27 PM