sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Angina pultacee am si eu nevoie de putin ajutor... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 04 April 2008 - 01:09 PM

In martie, pe 5, am fost diagnosticata cu angina pultacee. Timp de 4 zile am avut niste dureri groaznice la amigdala dreapta si febra care scadea cu antitermice, dar apoi, peste cateva ore, crestea, maximul fiind de 39,5. Dupa ce mi s-a pus diagnosticul mi-a fost recomandat Lekoklar (eu fiind alergica la antibioticele din familia penicilinei), Nurofen si Trachisan. Dupa 2 zile de tratament deja ma simteam bine, mi-am permis sa ies din casa si am continuat tratamentul timp de inca 5 zile. Am crezut ca mi-a trecut de tot, dar boala a revenit peste o saptamana, aceleasi simptome, mai putin febra. De data aceasta mi s-a recomandat de catre un alt medic tratament cu Zinnat. La fel, am crezut ca mi-a trecut, da' de unde! Pe 1 Aprilie, ca o farsa, a revenit boala, la fel, fara febra. Am fost si mi s-a facut exsudat al carui rezultat il voi afla peste o saptamana. Am reinceput tratamentul cu Zinnat. Mi s-a recomandat, de asemenea, scoaterea amigdalelor, dar nu prea as vrea. O parte din vina am si eu, pe perioada tratamentului este interzis consumul de alcool, ceea ce nu am respectat intocmai. M-am lasat si de fumat, de o saptamana n-am mai pus tigara-n gura, vreau sa-mi treaca mai repede. E posibil sa fie de vina streptococul betahemolitic? Innebunesc pentru ca aflu rezultatul abia peste o saptamana...
0

#2 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 06 May 2009 - 07:34 PM

O,da, va multumesc. Au trecut 13 luni de cand am deschis acest topic si nimeni nu s-a gasit sa-mi raspunda. Va anunt ca am scapat, dar cu greu. In cazul in care va faceati griji... :P
0

#3 Utilizator offline   gabone77 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-March 07

Scris 15 June 2009 - 08:04 AM

ai grija de ficatul tau
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Acupunctura - Bucuresti Marinetilaura  0 1.478
Replici noi Calculi la glandele salivare
Ajutati-ma
SimonaCornelia12  0 1.171
Replici noi Sa ii cumpar fiului meu aparat auditiv? Benten  1 1.385
Replici noi Senzatie de sufocare
nod in gat; mancarime in gat
dacian40  1 6.778
Replici noi Operatii nereusite - ce e de facut ?
cunoaste-ti drepturile
Cimpanzeu  0 998