sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ezechiel 20:25 25Ba încă le-am dat şi legi care nu erau bune... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 07 April 2008 - 12:43 PM

Vezi postarealeo luke, la Apr 6 2008, 04:20 PM, a spus:

..........io cred ca de fapt esti tot zexelica sub alt ,, cojoc ,,........

Lioliuk, mai există şi oameni haioşi pe pământul ăsta, care pot avea o discuţie academică, plină de umor, fără să fie nevoie să jignească......... Şi care nu sunt supuşii lu' coana mare......... Tu şi cu adventiştii tăi o luaţi personal, pt că voi sunteţi spalaţi pe creier exact ca mahomedanii............ Încă nu v-au dat veste d-alea cu batoane si fire multe :o: 8) Însă stilul în care vă apăraţi idolul este identic.

Aşa că............ spune-ne şi nouă ce vă pune să juraţi când vă bagă în biserică........ despre coana mare 8) :x :) salam lenuţum!!!!!!!!! lenuţum u akbar!!!! buuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!
0

#22 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 07 April 2008 - 01:31 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 7 2008, 01:43 PM, a spus:

Lioliuk, mai există şi oameni haioşi pe pământul ăsta, care pot avea o discuţie academică, plină de umor, fără să fie nevoie să jignească......... Şi care nu sunt supuşii lu' coana mare......... Tu şi cu adventiştii tăi o luaţi personal, pt că voi sunteţi spalaţi pe creier exact ca mahomedanii............ Încă nu v-au dat veste d-alea cu batoane si fire multe :o: 8) Însă stilul în care vă apăraţi idolul este identic.

Aşa că............ spune-ne şi nouă ce vă pune să juraţi când vă bagă în biserică........ despre coana mare 8) :x :) salam lenuţum!!!!!!!!! lenuţum u akbar!!!! buuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!

.........vino sa vezi daca esti curios.......da ia cu tine o camera sa se convinga si altii
ca minti.........sau nu vrei sa se vada adevarul.......cat despre umor.......se pare ca
la tine are sens doar cand batjocoresti pe cei ce nu ,, canta ,, ca tine.......da vad ca
si pe la Ezechiel o ,, terfelesti,, pe ,,amica ,, ta.........oare asa ai face si cu consoarta
ta daca are alte pareri ,, religioase,, ?........
0

#23 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 07 April 2008 - 01:41 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 7 2008, 01:43 PM, a spus:

Aşa că............ spune-ne şi nouă ce vă pune să juraţi când vă bagă în biserică........ despre coana mare :o: 8) 8) salam lenuţum!!!!!!!!! lenuţum u akbar!!!! buuuuuuuuuuuuum!!!!!!!!!!!!

:x :) mortaaallll.... :crazy:
0

#24 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 01:54 PM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 7 2008, 12:29 PM, a spus:

Vorbe goale...nu vad vreun semn ca ai purtat vreo convorbire macar cu Dumnezeu in viata ta toata! :)
Dovedeste-ti cuvintele! :x
Cu ,,scrisoarea lui Dumnezeu catre omenire'' ma sterg la c...! -iara vi cu ,,repere'' si ,,scrisori''-macar nu mai fi ipocrit/a si recunoaste ca nu ai nici un dialog...doar un monolog:tu si ,,cartea sfanta'' :o: 8) 8)

.........pai trebuia sa te prezinti de la inceput ca esti satanist.......asa e frumos nuuuuu ?....
.........acu vazand cu cine stam de vorba......de fapt.......putem spune doar ce a
zis Isus diavolului in pustie......te las sa cauti singur.......
0

#25 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 01:55 PM

Auzi, ca tot ai adus vorba de Isus si diavol, imi explici si tu mie cum a putut diavolul sa ii arate lui Isus toate imparatiile lumii de pe varful unui munte inalt? Mai ales daca era cum spui tu, ca stiau ca pamantul e o sfera. :o:
0

#26 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 02:26 PM

Vezi postarealeo luke, la Apr 7 2008, 02:31 PM, a spus:

.........vino sa vezi daca esti curios.......da ia cu tine o camera sa se convinga si altii ca minti.........sau nu vrei sa se vada adevarul.......cat despre umor.......se pare ca la tine are sens doar cand batjocoresti pe cei ce nu ,, canta ,, ca tine.......da vad ca si pe la Ezechiel o ,, terfelesti,, pe ,,amica ,, ta.........oare asa ai face si cu consoarta ta daca are alte pareri ,, religioase,, ?........

Măi, lioliuk! Io n-am nimic personal cu tine sau cu alţi adventişti. Mă distez de minune când umblaţi cu fofârlica cu persoanele neavizate. Iar, când vine cineva care vă dă de gol........o luaţi ca o jignire.

Pe coana mare ţi-am arătat cine o face netrebnică: Scriptura. Iar, eu, nu sunt nebun s-o cred pă aia care a prezis sfârşitu' lumii în 1856 numai ca să le ia enoriaşilor banii pe robele de "ascensiune"....... :o: 8) Hai că e foarte tare!!!!! Şi tu te mai şi oftici!!!! 8) :x :)

În zilele noastre, coana mare şi-ar fi scris "viziunile" de pe cameră în puşcărie pt escrocherie.....
0

#27 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 02:32 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 7 2008, 03:26 PM, a spus:

Măi, lioliuk! Io n-am nimic personal cu tine sau cu alţi adventişti. Mă distez de minune când umblaţi cu fofârlica cu persoanele neavizate. Iar, când vine cineva care vă dă de gol........o luaţi ca o jignire.

Pe coana mare ţi-am arătat cine o face netrebnică: Scriptura. Iar, eu, nu sunt nebun s-o cred pă aia care a prezis sfârşitu' lumii în 1856 numai ca să le ia enoriaşilor banii pe robele de "ascensiune"....... :o: 8) Hai că e foarte tare!!!!! Şi tu te mai şi oftici!!!! 8) :x :)

În zilele noastre, coana mare şi-ar fi scris "viziunile" de pe cameră în puşcărie pt escrocherie.....

........deocamdata tu ai ,, prezis ,, sfarsitul in 2011......si e o minciuna ca ea ar fi dat vreo data.....
la fel si robele care i-au apartinut lui miller care nu era azs........asa ca nu umbla cu cioara vopsita......
si vezi ca aici era vorba de Ezechiel ......pe care din nou l-ai ,, ratat ,, cu explicatiile tale......
0

#28 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 02:34 PM

Lio, explica-mi si mie cum vine asta:

Vezi postareaEnki, la Apr 7 2008, 02:55 PM, a spus:

Auzi, ca tot ai adus vorba de Isus si diavol, imi explici si tu mie cum a putut diavolul sa ii arate lui Isus toate imparatiile lumii de pe varful unui munte inalt? Mai ales daca era cum spui tu, ca stiau ca pamantul e o sfera. :o:

0

#29 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 02:44 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 7 2008, 03:34 PM, a spus:

........o fi avut un proiector......si le filmase dinainte.......ce sa spun era mare
problema......
0

#30 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 April 2008 - 02:45 PM

Vezi postareaEnki, la Apr 7 2008, 03:34 PM, a spus:

Măi, Enki!!! Cum o să-l rogi tu pe lioliuk aşa ceva? Vrei să-l dea afară din biserică? Pune-i frumos întrebarea: "ce zice coana mare, profeteasa, despre acest lucru?"
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Pistis Sophia
O evanghelie gnostica
danutzzz  26 8.514
Hot Topic (New) Atasamente "Iata, Eu vin curand" apoc.22:12 il servo  230 19.275
Replici noi Biblia explicata din perspectiva metafizica
adica Diavolul nu ca personaj cu coarne, iar D-zeu nu ca mos cu barba
Pippo  14 3.042
Replici noi Calea sfanta
calea sfanta este Dumnezeu
Master_  9 1.915
Hot Topic (New) Cartea lui Enoh
topic combinat
BigDefender  29 20.389