sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ezechiel 20:25 25Ba īncă le-am dat şi legi care nu erau bune... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 02 April 2008 - 08:06 PM

25Ba īncă le-am dat şi legi care nu erau bune, şi porunci prin care nu puteau să trăiască.

Provoc pe toti ,,sfintii'' forumului sa expilce acest verset! -sa-i vad pe unde scot camasa! :crazy: :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 02 April 2008 - 08:09 PM

0

#2 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 03 April 2008 - 11:04 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 2 2008, 09:06 PM, a spus:

25Ba īncă le-am dat şi legi care nu erau bune, şi porunci prin care nu puteau să trăiască.

Provoc pe toti ,,sfintii'' forumului sa expilce acest verset! -sa-i vad pe unde scot camasa! :D :D

Să-i văd pe tovarăşii tăi adventişti pe unde o scot......... :D :) :o:
0

#3 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 03 April 2008 - 11:07 AM

S-au facut ca nu vad...las' ca ii citez pe dragii de ei:brudi,cioanas,lupini si gasca...nu mai stiti sa interpretati? :D
(le-a mancat pisica limbile!) :D
0

#4 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 April 2008 - 11:30 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 3 2008, 12:07 PM, a spus:

S-au facut ca nu vad...las' ca ii citez pe dragii de ei:brudi,cioanas,lupini si gasca...nu mai stiti sa interpretati? :D
(le-a mancat pisica limbile!) :D

Uite de ce īşi īnghit stimaţii adventişti limbuţele lor:

Coloseni 2:16-17
16Nimeni dar să nu vă judece cu privire la mīncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,

17cari sīnt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos.

Evrei 8:4-5

4Dacă ar fi pe pămīnt, nici n'ar mai fi preot, fiindcă sīnt ceice aduc darurile după Lege.

5Ei fac o slujbă, care este chipul şi umbra lucrurilor cereşti, după poruncile primite de Moise dela Dumnezeu, cīnd avea să facă cortul: ,,Ia seama``, i s'a zis, ,,să faci totul după chipul care ţi -a fost arătat pe munte``.

Evrei 8:7

7Īn adevăr, dacă legămīntul dintīi ar fi fost fără cusur, n'ar mai fi fost vorba să fie īnlocuit cu un al doilea.

Evrei 8:9

9 nu ca legămīntul, pe care l-am făcut cu părinţii lor, īn ziua cīnd i-am apucat de mīnă, ca să -i scot din ţara Egiptului. Pentrucă n'au rămas īn legămīntul Meu, şi nici Mie nu Mi -a păsat de ei, zice Domnul.

Evrei 10

1Īn adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu īnfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe, cari se aduc neīncetat īn fiecare an, să facă desăvīrşiţi pe cei ce se apropie.
2Altfel, n'ar fi īncetat ele oare să fie aduse, dacă cei ce le aduceau, fiind curăţiţi odată, n'ar mai fi trebuit să mai aibă cunoştinţă de păcate?

Asta e proba biblică a existenţei unei legi aşa-numită "ceremonială" tocmai pt faptul că nu are substanţă. Īnsă..............coana mare i-a īnvăţat altceva şi ei repetă ce au jurat să credă la biserică, nu ce scrie īn Scriptură.
0

#5 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 03 April 2008 - 03:13 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 3 2008, 12:30 PM, a spus:

Uite de ce īşi īnghit stimaţii adventişti limbuţele lor:

16Nimeni dar să nu vă judece cu privire la mīncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,

Evrei 8:4-5

4Dacă ar fi pe pămīnt, nici n'ar mai fi preot, fiindcă sīnt ceice aduc darurile după Lege.

5Ei fac o slujbă, care este chipul şi umbra lucrurilor cereşti, după poruncile primite de Moise dela Dumnezeu, cīnd avea să facă cortul: ,,Ia seama``, i s'a zis, ,,să faci totul după chipul care ţi -a fost arătat pe munte``.

Evrei 8:7

7Īn adevăr, dacă legămīntul dintīi ar fi fost fără cusur, n'ar mai fi fost vorba să fie īnlocuit cu un al doilea.

Evrei 8:9

9 nu ca legămīntul, pe care l-am făcut cu părinţii lor, īn ziua cīnd i-am apucat de mīnă, ca să -i scot din ţara Egiptului. Pentrucă n'au rămas īn legămīntul Meu, şi nici Mie nu Mi -a păsat de ei, zice Domnul.

Evrei 10

1Īn adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu īnfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe, cari se aduc neīncetat īn fiecare an, să facă desăvīrşiţi pe cei ce se apropie.
2Altfel, n'ar fi īncetat ele oare să fie aduse, dacă cei ce le aduceau, fiind curăţiţi odată, n'ar mai fi trebuit să mai aibă cunoştinţă de păcate?

Asta e proba biblică a existenţei unei legi aşa-numită "ceremonială" tocmai pt faptul că nu are substanţă. Īnsă..............coana mare i-a īnvăţat altceva şi ei repetă ce au jurat să credă la biserică, nu ce scrie īn Scriptură.

..........problema e ca aici e vorba de Legea privitoare la jertfele animale.........care normal ca nu-si mai au rostul
dupa Jerfa lui Hristos..........stii tu f. bine ce cred azs dar ai pica pe ei pt. ca te-au dovedit de n ori ca minti.......
0

#6 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 April 2008 - 08:58 PM

Vezi postarealeo luke, la Apr 3 2008, 04:13 PM, a spus:

..........problema e ca aici e vorba de Legea privitoare la jertfele animale.........care normal ca nu-si mai au rostul
dupa Jerfa lui Hristos..........stii tu f. bine ce cred azs dar ai pica pe ei pt. ca te-au dovedit de n ori ca minti.......

Asta merge la biserica ta, unde nu trebuie sa-ti probezi afirmatiile. Insa, intr-un forum unde nu toata lumea este spalata pe creier si pusa sa jure credinta lu' coana mare, nu merge fara sa probezi afirmatiile.

Ne spui tu nonsalant ca "aici e vorba de..." si noi sa te credem, ca asa zice coana mare in scrierile pe care esti obligat, ca membru adventist, sa le consideri purul adevar.

Versurile mentioneaza clar SI SABATELE

16Nimeni dar să nu vă judece cu privire lamīncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,

Deci, te rugam insistent sa-ti iei vrajeala in alta parte pt ca nu toata lumea e proasta.
0

#7 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 April 2008 - 11:22 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 3 2008, 09:58 PM, a spus:

Asta merge la biserica ta, unde nu trebuie sa-ti probezi afirmatiile. Insa, intr-un forum unde nu toata lumea este spalata pe creier si pusa sa jure credinta lu' coana mare, nu merge fara sa probezi afirmatiile.

Ne spui tu nonsalant ca "aici e vorba de..." si noi sa te credem, ca asa zice coana mare in scrierile pe care esti obligat, ca membru adventist, sa le consideri purul adevar.

Versurile mentioneaza clar SI SABATELE

16Nimeni dar să nu vă judece cu privire lamīncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,

Deci, te rugam insistent sa-ti iei vrajeala in alta parte pt ca nu toata lumea e proasta.

......eu ti-am explicat f. clar si logic aceste versete pe care le scoti din context .......tu insa
refuzi mereu sa explici versete clare ca cel din Matei 24.......insa aici parca era vorba de Ezechiel.....
0

#8 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 April 2008 - 12:43 PM

Vezi postarealeo luke, la Apr 4 2008, 12:22 AM, a spus:

......eu ti-am explicat f. clar si logic aceste versete pe care le scoti din context .......tu insa
refuzi mereu sa explici versete clare ca cel din Matei 24.......insa aici parca era vorba de Ezechiel.....

Tu şi cu toţi adventiştii nu puteţi explica NICIODATĂ, decāt unor oameni care nu vă verfifică, faptul că scrie clar că ziua de sabat este o UMBRĂ.

Iar cu scosul din context...........poate merge la biserică la tine, ca dacă cineva citeşte ce scrie īţi dă REJECT din prima şi te pune să cānţi la altă masă :jester:
0

#9 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 04 April 2008 - 02:01 PM

Vezi postareazexelica, la Apr 4 2008, 01:43 PM, a spus:

Tu şi cu toţi adventiştii nu puteţi explica NICIODATĂ, decāt unor oameni care nu vă verfifică, faptul că scrie clar că ziua de sabat este o UMBRĂ.

Iar cu scosul din context...........poate merge la biserică la tine, ca dacă cineva citeşte ce scrie īţi dă REJECT din prima şi te pune să cānţi la altă masă :jester:

...........pardon.........am explicat f. clar versetul cu umbrele anterior........dar tu niciodata pe cel din Matei 24.....
iar cu versetele din Ezechiel ai dat chix din nou.........pt. a nu stiu cata oara.......sincer mi-ar fi rusine in locul tau sa ma
mai dau ,, balena in ibric,,.........
0

#10 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 April 2008 - 05:37 PM

Tu nu explici, ci citezi din coana mare si o dai la intors. Atat. Ca versul nu necesita nicio explicatie, fiind foarte direct.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente BIBLIA VS CORAN * * * - -
Credeti ca Biblia se aseamana cu Coranul?
luckymen  1.078 68.801
Hot Topic (New) Scrierile Sfintilor Parinti ai Bisericii!
Sfanta Scriptura este comentata de Sfintii Parinti!
Romanashstamos  125 7.449
Replici noi Biblia explicata din perspectiva metafizica
adica Diavolul nu ca personaj cu coarne, iar D-zeu nu ca mos cu barba
Pippo  14 2.499
Replici noi Psalmul 31 _Undying_  1 1.246
Hot Topic (New) De ce sunt 2 povesti ale genezei? Discrepante in Biblie.
Teme combinate
CavalerulJedi  80 10.223