Cum vi se pare noul lagar comunist temporar numit Bucuresti?
Scris 02 April 2008 - 08:01 PM
Sper sa nu se supere nimeni pe aceasta mica comparatie. Eu am 22 de ani asa ca nu am prea auzit multe de lagarele comuniste insa mi-am permis sa fac o mica comparatie. Asa ca sa mai radem pe seama autoritatilor de masurile extraexagerate. Sper ca va mai binedispun si destind, dragi bucuresteni
Daca un moderator are ceva impotriva acestui topic doresc doar mutarea lui la FUN da nu sa il inchida.
Scris 02 April 2008 - 08:30 PM
Ai nevoie de tratament specializat
Scris 02 April 2008 - 10:24 PM
Aceasta postare a fost editata de Alethia: 02 April 2008 - 10:25 PM
Scris 02 April 2008 - 10:40 PM
Scris 03 April 2008 - 03:11 AM
Alethia, la Apr 2 2008, 08:01 PM, a spus:
Sper sa nu se supere nimeni pe aceasta mica comparatie. Eu am 22 de ani asa ca nu am prea auzit multe de lagarele comuniste insa mi-am permis sa fac o mica comparatie. Asa ca sa mai radem pe seama autoritatilor de masurile extraexagerate. Sper ca va mai binedispun si destind, dragi bucuresteni
Daca un moderator are ceva impotriva acestui topic doresc doar mutarea lui la FUN da nu sa il inchida.
Stii de fapt care este problema, ca masurile de acum nu sunt exagerate, sunt normale.
Ce a ce se intampla inainte de summit era anormal, nu se respecata nimic, fiecare facea dupa cul il taia capul .
De aceia unora li se par niste masuri exagerate cele de acum, lucruri care intr-o alta tara cu adevarat civilizata sunt normalitati.
Cum ai crede ca ar fi descris britanici masurile de siguranta luate la Londra dupa atentatele ce au avut loc, anormale ..sau perfect normale cu situatia data ?
Asa si cu noi.
Scris 03 April 2008 - 04:19 AM
Aceasta postare a fost editata de Anonymus Kline: 03 April 2008 - 04:19 AM
Scris 03 April 2008 - 08:10 AM
Iar masurile drastice care se iau.. sunt perfect normale
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum facem baie.....tot +18
Mai radeti si voi putin... |